Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5']ja już wróciłem ;) byłem na 3 dni ;)
Chciało Ci się taki kawał jechać?! Myślałam, że ze 2 tygodnie posiedzisz. Ale dobrze, że wróciłeś, bo bez Ciebie nasze psiaczki spadają :(

Posted

z tego co wiem to chyba mateusza nie będzie jutro w schronie.......no chyba, że zmieni zdanie :eviltong:

Kamyczku ja oczywiście tez o Tobie pamiętam....i mam już dla Ciebie smakołyk w lodówce....w ostródzie...(bo ja na zapadłej wsi obecnie przebywam ;))

Posted

Ciotka Aga może się i wczasuje, ale dzisiaj przyjechała do Ostródy do swoich milusich Skarbów....z kiełbaską ;)

była tez z Kamysiem na spacerku....dostała wiele buziaków...i podgryzanek i podszczypanek w twarz od Kamysia

Shot with DMC-FX01 at 2007-08-11

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Ciotka Aga może się i wczasuje, ale dzisiaj przyjechała do Ostródy do swoich milusich Skarbów....z kiełbaską ;)

była tez z Kamysiem na spacerku....dostała wiele buziaków...i podgryzanek i podszczypanek w twarz od Kamysia

Shot with DMC-FX01 at 2007-08-11

Ciocia Aga just THE BEST !!! :multi:

Posted

Kamyś czemu Ty jeszcze nie w domku? Kamyś wyma****e ogonkiem jak może...Jak ktos lubi małe , asertywne podróbki pittbulla to Kamyś jest idealny..Sierść lśniąca,Kamys przystojny...nie jest wymagający jesli chodzi o jedzenie..kiełbacha wystarczy...
a tak na serio ,to smutno mi,że to maleństwo od nowa uczyło się chodzić...i jeszcze nikt asertywnego Kamysia nie wypatrzył...