Hmmm Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 a więc pozostało mi odpowiedzieć na 1 pytanie Czy to wejście do domu twoich dziadków na wsi? [URL]http://i52.tinypic.com/1hx9vo.jpg[/URL] ??? Quote
Nemooo Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 1. Dobrze! 2. Dobrze! 3. Dobrze! Choć w 3 chodziło właśnie o to zdjęcie! Ale nie o drzwi, lecz o to że Odina leży w tym samym miejscu co Azi :D [B]Pięknie! Zwycięzcą konkursu jest: Martyna (Hmmm) [/B]Podziękujcie jej ;) Zaraz fotka bonusowa :D Quote
Nemooo Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Fota bonusowa :) Może nie najlepsza, ale fajna. OTO SĄSIADKA I KOLEŻANKA ODI, FRASZKA! ODI BARDZO LUBI JĄ DENERWOWAĆ! :diabloti: Oto ona :) Piękny Malamut, Fraszka :D [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-j3Uu39racM4/T8OjS7DV1vI/AAAAAAAAANw/t6Azf89RQr4/s912/DSCF1048.JPG[/IMG] Quote
Hmmm Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Aza by pewnie pogoniła Odinkę jakby się dowiedziała, że zajęła jej miejsce:evil_lol: Koleżanka super:D Quote
Nemooo Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 [quote name='Hmmm']Aza by pewnie pogoniła Odinkę jakby się dowiedziała, że zajęła jej miejsce:evil_lol:[/QUOTE] A no fakt :) Szkoda że Odi nie może pobawić się z Azą. Szkoda że nawet jej nie poznała :( Odi bardzo lubi bawić się z innymi psami :) Teraz w piątek jedziemy do Kalisza do cioci! Ona kocha zwierzęta i ma gospodarstwo... Ma 4 psy (Atosa-owczara niemieckiego, Freda- collie, Reksia- beagla kundelka i Maxa- mieszańca boxera i asta), 3 koty (Stefana, Mańka i Franka), krowy, kury, kaczki, gołębie itp. :D Nie mogę doczekać się kiedy Odi będzie z Nimi szaleć :D Quote
ewes Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 śliczna ta Twoja Odi :loveu: niech ona lepiej się z kurami nie bawi :diabloti: mam nadzieję, że spotkam ją na spacerze :cool3: Quote
Nemooo Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 [quote name='ewes']śliczna ta Twoja Odi :loveu: niech ona lepiej się z kurami nie bawi :diabloti: mam nadzieję, że spotkam ją na spacerze :cool3:[/QUOTE] Ja mam nadzieję że spotkam Delcię, Holi, Maszę, Igę i Roksię :D Quote
Ptysiak Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ile zdjęć :multi: [url]https://lh5.googleusercontent.com/-QGALgap_zG0/T8OiOWFg-hI/AAAAAAAAAJw/r4J6Lk--WcI/s912/DSCF1000.JPG[/url] Odi podziwia widoki :) [url]https://lh3.googleusercontent.com/-Vv_2ebkvMQ0/T8OiVrfN-BI/AAAAAAAAAKU/MBqihyCol9s/s912/DSCF1008.JPG[/url] o jaka pomocnica :D [url]https://lh3.googleusercontent.com/-x887Id0QdS0/T8OjFcGGa0I/AAAAAAAAANA/6rKJ47qJL_U/s912/DSCF1040.JPG[/url] słodziutka jest :loveu::loveu::loveu: Koleżanka Odinki też bardzo ładna :) Quote
aeriel Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-x887Id0QdS0/T8OjFcGGa0I/AAAAAAAAANA/6rKJ47qJL_U/s912/DSCF1040.JPG[/IMG][/quote] Jaka słodziutka mordka! :loveu: Quote
Nemooo Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 [quote name='understandme']Co tu tak cicho?:mad:[/QUOTE] No nie wiem ;) Ps. do [B]understandme [/B] W końcu tak czy tak kupiłem tą książkę :p Dziś jadę odebrać :D Quote
Karro Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Nemooo']No nie wiem ;) Ps. do [B]understandme [/B] W końcu tak czy tak kupiłem tą książkę :p Dziś jadę odebrać :D[/QUOTE] to miłego czytania ! :):) Ja własnie kończę Misję - jest świetna, szybko się czyta :) Quote
Nemooo Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 ufff... To dobrze ;) Bo kupowałem w ciemno :) Dziękuję :) Quote
Nemooo Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Dobrze :evil_lol: To jest DIABEŁ WCIELONY! Na wsi u cioci bardzo spodobały jej się kury... Taka zabawka.. Jak ją gryziesz to wydaje dźwięki, lecą pióra, i SAMA UCIEKA :cool3: Na szczęście tylko 2 kury ucierpiały... (tak psychicznie! bo na szczęście byłem i nie pozwoliłem na dalszą "zabawę")... Reksio wyprowadził ją na koniec wsi i musiałem ją gonić :roll: Potem wszędzie na smyczy ;) Atos i Odi to bratnie dusze... Bez przerwy biegali i bawili się razem :) Ogółem wyjazd uważam za udany, oprócz kilku potyczek ;) Mam filmiki ze wspólnej zabawy Atosa i Odi... To kiedyś tam wstawię :eviltong: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Nemooo']Dobrze :evil_lol: To jest DIABEŁ WCIELONY! Na wsi u cioci bardzo spodobały jej się kury... Taka zabawka.. Jak ją gryziesz to wydaje dźwięki, lecą pióra, i SAMA UCIEKA :cool3: Na szczęście tylko 2 kury ucierpiały... (tak psychicznie! bo na szczęście byłem i nie pozwoliłem na dalszą "zabawę")... Reksio wyprowadził ją na koniec wsi i musiałem ją gonić :roll: Potem wszędzie na smyczy ;) Atos i Odi to bratnie dusze... Bez przerwy biegali i bawili się razem :) Ogółem wyjazd uważam za udany, oprócz kilku potyczek ;) Mam filmiki ze wspólnej zabawy Atosa i Odi... To kiedyś tam wstawię :eviltong:[/QUOTE] Fajne zabawki ma Odinka :evil_lol: Jakie kiedyś wstawię ? :angryy: Teraz :D Gdzie zdjęcia ? :mad: Quote
Oscar Patric Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 My też chcemy filmiki teraz:mad: pozdrawiamy:) Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 No bo zaraz tam skoczę do Czeladzi :mad: Mam blisko :evil_lol: Quote
Nemooo Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 ups.... faktycznie :p To może kiedyś jakiś spacerek ?! :cool3: Fotek nie mam :( Nie miałem czasu cykać... Mam tylko fotki pojedyncze Atosa, Freda, Reksia, i Maksia.. To tak wieczorkiem wstawię.. A co to filmiku to się jeszcze zastanowię :diabloti: Ps. Atos Ci się spodoba :) Quote
ewes Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 nemooo dawaj te zdjęcia i filmiki :D Dela też sobie takie zabawki znalazła :evil_lol: teraz na spacery tylko na lince... Quote
saphira18 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Kamil nie oglądaj Euro tylko wstawiaj no te foty:p Quote
saphira18 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='ewes']a można robić też 2 w 1 :D[/QUOTE] wiem:p ja np jestem przymuszona... ale na szczęście mam Dogo:multi: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Nemooo']ups.... faktycznie :p To może kiedyś jakiś spacerek ?! :cool3: Fotek nie mam :( Nie miałem czasu cykać... Mam tylko fotki pojedyncze Atosa, Freda, Reksia, i Maksia.. To tak wieczorkiem wstawię.. A co to filmiku to się jeszcze zastanowię :diabloti: Ps. Atos Ci się spodoba :)[/QUOTE] Oooo dobry pomysł :p Spacerek z wielką przyjemnością ;) Ptysiek jest na etapie umiłowania zabawy i poznawania psiaków więc z pewnością zakocha się w Odince :) Szkoda, że nie masz zdjęć :( Ale czekam na fotki Atosa (ciekawi mnie jak wygląda po tym co napisałeś), Freda, Reksia, i Maksia :) Filmik też ma być !!! :mad::diabloti: Quote
Recommended Posts