emilia2280 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 (edited) W niedzielé 21 maja 2012 cala rodzina przyjechala po Neské i zabrala já do nowego kochajácego domu pod Lodziá! ________________________________________________ To malenstwo zostalo ogloszone za 1 zl i bylo idealnym lupem dla rozmnazaczy. Na szczéscie zdázylismy kupic já za té "zlotówké" i od dzisiaj Neska mieszka tymczasowo w hoteliku pod Kielcami. Neska ma 7 miesiécy i nigdy nie byla szczepiona. Dzis pojechala do weta na przeglád i szczepienia, potem sterylka i bédziemy wybierac najlepszy dom. Takie miala zdjécia w ogloszeniu: Edited May 21, 2012 by emilia2280 Quote
elik Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Malutka ma serce zamiast na dłoni, bo jej nie ma, to na boku :) Dotychczasowa opiekunka określiła ją jako kochaną, wspaniałą sunieczkę. Quote
kopra Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 jak można pozbyć się takiego cuda =( jest prześliczna i faktycznie ma serce na boku =D Quote
majqa Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Cieszę się Emilko, że tak to się potoczyło/ udało. :-) Quote
emilia2280 Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 hi, no dziékujé Majus ze já wyszukalas zanim pseudo polozyli na niej lapy! ojj, bylaby produkcja serduszek z tej biedulki :OOO Quote
Asia & Ginger Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 (edited) Uwielbiam umaszczenie bialo-zlote z przesianiem u spanieli. :loveu: :loveu: :loveu: Edited April 24, 2012 by Asia & Ginger Quote
cockermanka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Malutka z serduchem na boczku :) Urocza! Quote
mira145 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 NESKA,rudo-biała 6miesięczna spanielka już w hoteliku:lol:pozdrawia wszystkich na wątku!:B-fly: Quote
emilia2280 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 cieple fotku aniolka w pierwszym dniu u Mirki. Pieski Mirki pokochaly malá od wstépu. Quote
emilia2280 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 relacja z pierwszego dnia w hoteliku: "Zaszczepiona,ma wcierkę od kleszczy i pcheł ster.za 2 tygodnie i odrobaczenie ,potem znów szczepienie.Smarkula da sie lubić:) " taka dzidzia: w drodze do hoteliku: Quote
Vutz Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 dziewczyny, a na sterylkę nie jest za wcześnie w tym wieku? miała już cieczkę? wysłałam namiar na nią do domku w warszawie, który chciałby przygarnąć złotą spanielkę, możliwie najmłodszą. zatem może NIUNIA mogłaby tam zamieszkać. zobaczymy. :) Quote
emilia2280 Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 (edited) jak u Mirki sunia dostanie cieczki to bédzie musiala mieszkac w kojcu, tak bylo z Sabá, bo psy szalaly a Mirka ma hotelowe psy prócz wlasnych. Wet zbada czy sunia rozwiniéta, zbada krew i bédzie ok. Edited April 26, 2012 by emilia2280 Quote
mira145 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 beabul napisał(a):Moja kochana niunia tesknie :( Proszę otrzeć łezki:(Fundacja Kastor znajdzie dla Neski najlepszy domek na świecie!!!!Coś wiem na ten temat!:) Quote
beabul Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Witam Pani Miro dziekuje za fotki Neski ,lezki beda jeszcze przez jakis czas bo przyzwyczailam sie do niej przez te dwa miesiace , gdybym nie miala mojej suni to bym zostala u mnie ale nie moge miec ich obu i fajnie ze istnieje taka fundacja w ktorej jest moje koko bo tak na nia mowilam i znajdzie dobry domek niz by miala trafic nie wiadomo gdzie i w jakim celu .Z jedej strony dobrze ze ja wzielam od tej kobity bo nie wiadomo gdzie by teraz byla tym bardziej ze ona pozniej rozdawala reszte szczeniakow za darmo .Pozdrawiam i prosze ucalawac od nas Neskusie :* Quote
elik Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Vutz napisał(a):dziewczyny, a na sterylkę nie jest za wcześnie w tym wieku? miała już cieczkę?... Nie zrobimy nic wbrew sztuki wet :) To wet zadecyduje o terminie sterylki. beabul napisał(a):Witam Pani Miro dziekuje za fotki Neski ,lezki beda jeszcze przez jakis czas bo przyzwyczailam sie do niej przez te dwa miesiace , gdybym nie miala mojej suni to bym zostala u mnie ale nie moge miec ich obu i fajnie ze istnieje taka fundacja w ktorej jest moje koko bo tak na nia mowilam i znajdzie dobry domek niz by miala trafic nie wiadomo gdzie i w jakim celu ... Bardzo dobrze, że ją "zaklepałaś" dla kuzynki, bo inaczej to pewnie zasiliłaby grono bidulek w pseudohodowli. Quote
emilia2280 Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 (edited) [quote name='beabul']Witam Pani Miro dziekuje za fotki Neski ,lezki beda jeszcze przez jakis czas bo przyzwyczailam sie do niej przez te dwa miesiace , gdybym nie miala mojej suni to bym zostala u mnie ale nie moge miec ich obu i fajnie ze istnieje taka fundacja w ktorej jest moje koko bo tak na nia mowilam i znajdzie dobry domek niz by miala trafic nie wiadomo gdzie i w jakim celu .Z jedej strony dobrze ze ja wzielam od tej kobity bo nie wiadomo gdzie by teraz byla tym bardziej ze ona pozniej rozdawala reszte szczeniakow za darmo .Pozdrawiam i prosze ucalawac od nas Neskusie :* Tak jak pisze Ela, dobrze ze sunia nie wyládowala w schronie, tylko w domu byla a potem z ogloszenia já nasza Majqa zobaczyla w poré, bo rozmnazacze uczyniliby z niej maszynké do rodzenia :OOO Mam nowe fotki anioleczka, zrobilam jej tez Gumtree, bédzie burza telefonów a Elunia wybierze tylko najcudowniejszy dom ze wszystkich kandydatów -jak zawsze :) http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Zjawiskowa-Neska-7-m-c-sunia-w-typie-Cocker-Spaniel-szuka-domu-W0QQAdIdZ375068525 - czeka na aktywacjé, Elu naladuj telefon ;pppp Fotki od Mireczki: Edited April 27, 2012 by emilia2280 Quote
mira145 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 :bye:Neska ma się dobrze.Pozdrawia wszystkich co tu zaglądają:loveu: Quote
beabul Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Ciesze sie bardzo :) dziewczyny ciagle pytaja czy pojedziemy odwiedzic Neske :) Quote
mira145 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Neska ma się dobrze.W hoteliku poznała nową koleżankę Tośkę, która jest młodsza od Neski o 2 miesiące.Jak one razem rozrabiają!!!:diabloti:!!!Wszędzie ich pełno:evil_lol:Zdjęcia nie zrobie-tak szybko się przemieszczają:evil_lol::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
emilia2280 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Elunia wybrala najlepszych kandydatów na dom dla Neskuni i będziemy prosic o wizytę przedadopcyjną w okolicach Lodzi dla aniolka. Jutro wracam z wakacji w Polsce do domu :) Quote
Recommended Posts