Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

W niedzielé 21 maja 2012 cala rodzina przyjechala po Neské i zabrala já do nowego kochajácego domu pod Lodziá!

To malenstwo zostalo ogloszone za 1 zl i bylo idealnym lupem dla rozmnazaczy. Na szczéscie zdázylismy kupic já za té "zlotówké" i od dzisiaj Neska mieszka tymczasowo w hoteliku pod Kielcami.

Neska ma 7 miesiécy i nigdy nie byla szczepiona. Dzis pojechala do weta na przeglád i szczepienia, potem sterylka i bédziemy wybierac najlepszy dom.

Takie miala zdjécia w ogloszeniu:

Edited by emilia2280
  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malutka ma serce zamiast na dłoni, bo jej nie ma, to na boku :)
Dotychczasowa opiekunka określiła ją jako kochaną, wspaniałą sunieczkę.

Posted

relacja z pierwszego dnia w hoteliku:

"Zaszczepiona,ma wcierkę od kleszczy i pcheł ster.za 2 tygodnie i odrobaczenie ,potem znów szczepienie.Smarkula da sie lubić:) "

taka dzidzia:

w drodze do hoteliku:

Posted

dziewczyny, a na sterylkę nie jest za wcześnie w tym wieku? miała już cieczkę?
wysłałam namiar na nią do domku w warszawie, który chciałby przygarnąć złotą spanielkę, możliwie najmłodszą.
zatem może NIUNIA mogłaby tam zamieszkać. zobaczymy. :)

Posted (edited)

jak u Mirki sunia dostanie cieczki to bédzie musiala mieszkac w kojcu, tak bylo z Sabá, bo psy szalaly a Mirka ma hotelowe psy prócz wlasnych.

Wet zbada czy sunia rozwiniéta, zbada krew i bédzie ok.

Edited by emilia2280
Posted

beabul napisał(a):
Moja kochana niunia tesknie :(

Proszę otrzeć łezki:(Fundacja Kastor znajdzie dla Neski najlepszy domek na świecie!!!!Coś wiem na ten temat!:)

Posted

Witam Pani Miro dziekuje za fotki Neski ,lezki beda jeszcze przez jakis czas bo przyzwyczailam sie do niej przez te dwa miesiace , gdybym nie miala mojej suni to bym zostala u mnie ale nie moge miec ich obu i fajnie ze istnieje taka fundacja w ktorej jest moje koko bo tak na nia mowilam i znajdzie dobry domek niz by miala trafic nie wiadomo gdzie i w jakim celu .Z jedej strony dobrze ze ja wzielam od tej kobity bo nie wiadomo gdzie by teraz byla tym bardziej ze ona pozniej rozdawala reszte szczeniakow za darmo .Pozdrawiam i prosze ucalawac od nas Neskusie :*

Posted

Vutz napisał(a):
dziewczyny, a na sterylkę nie jest za wcześnie w tym wieku? miała już cieczkę?...

Nie zrobimy nic wbrew sztuki wet :)
To wet zadecyduje o terminie sterylki.

beabul napisał(a):
Witam Pani Miro dziekuje za fotki Neski ,lezki beda jeszcze przez jakis czas bo przyzwyczailam sie do niej przez te dwa miesiace , gdybym nie miala mojej suni to bym zostala u mnie ale nie moge miec ich obu i fajnie ze istnieje taka fundacja w ktorej jest moje koko bo tak na nia mowilam i znajdzie dobry domek niz by miala trafic nie wiadomo gdzie i w jakim celu ...

Bardzo dobrze, że ją "zaklepałaś" dla kuzynki, bo inaczej to pewnie zasiliłaby grono bidulek w pseudohodowli.

Posted (edited)

[quote name='beabul']Witam Pani Miro dziekuje za fotki Neski ,lezki beda jeszcze przez jakis czas bo przyzwyczailam sie do niej przez te dwa miesiace , gdybym nie miala mojej suni to bym zostala u mnie ale nie moge miec ich obu i fajnie ze istnieje taka fundacja w ktorej jest moje koko bo tak na nia mowilam i znajdzie dobry domek niz by miala trafic nie wiadomo gdzie i w jakim celu .Z jedej strony dobrze ze ja wzielam od tej kobity bo nie wiadomo gdzie by teraz byla tym bardziej ze ona pozniej rozdawala reszte szczeniakow za darmo .Pozdrawiam i prosze ucalawac od nas Neskusie :*

Tak jak pisze Ela, dobrze ze sunia nie wyládowala w schronie, tylko w domu byla a potem z ogloszenia já nasza Majqa zobaczyla w poré, bo rozmnazacze uczyniliby z niej maszynké do rodzenia :OOO

Mam nowe fotki anioleczka, zrobilam jej tez Gumtree, bédzie burza telefonów a Elunia wybierze tylko najcudowniejszy dom ze wszystkich kandydatów -jak zawsze :)

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Zjawiskowa-Neska-7-m-c-sunia-w-typie-Cocker-Spaniel-szuka-domu-W0QQAdIdZ375068525 - czeka na aktywacjé, Elu naladuj telefon ;pppp

Fotki od Mireczki:

Edited by emilia2280
Posted

Neska ma się dobrze.W hoteliku poznała nową koleżankę Tośkę, która jest młodsza od Neski o 2 miesiące.Jak one razem rozrabiają!!!:diabloti:!!!Wszędzie ich pełno:evil_lol:Zdjęcia nie zrobie-tak szybko się przemieszczają:evil_lol::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run:

Posted

Elunia wybrala najlepszych kandydatów na dom dla Neskuni i będziemy prosic o wizytę przedadopcyjną w okolicach Lodzi dla aniolka. Jutro wracam z wakacji w Polsce do domu :)