Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj o mały włos a by nas , czyli mnie Lary i Fibiego auto b y potrąciło a to dlatego że Lara sie przeraziła wózka z gazetami które chłop ciągnął i gdyby nie była na kantarku , boje sie myslec co by było , ile ona ma wtedy siły jak wpada w panikę
A poza tym Lara znów sie coraz bardziej drapie Wydrapała sobie za uchem rankę i musimy wrócić do karmy wet alergicznej

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa i zwierzaki napisał(a):
O tak i to bardzo , dlatego bardzo sie martwię bo nikt nie pyta o Sare , dla Lary rozdzielenie bedzie trudne ale nadal szukam domu dla Sary bo Lara niech zostanie u mnie ...

Kurcze, one się tak wpasowały razem do siebie :)

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Olena84']Myslisz ze jej juz tak zostanie?[/QUOTE]
Raczej tak a jest juz u mnie rok , no prawie rok bo 22 kwietnia bedzie równo rok i juz podjęłam ostateczna decyzje Lara zostaje u mnie , boje sie czy u ktos będzie miał tyle cierpliwości i zaparcia , nie raz można tez usłyszeć od ludzi co za dziki pies a nie jest to miłe , ale Laryska i tak jest kochana , i tak zasługuje na miłość , i tak ją kocham ...
Trochę sie martwię jak Sara pójdzie do adopcji , nie wiem jak Lara zareaguje , ale mam nadzieje że damy rade ...

Posted

[quote name='Justa i zwierzaki']Raczej tak a jest juz u mnie rok , no prawie rok bo 22 kwietnia bedzie równo rok i juz podjęłam ostateczna decyzje Lara zostaje u mnie , boje sie czy u ktos będzie miał tyle cierpliwości i zaparcia , nie raz można tez usłyszeć od ludzi co za dziki pies a nie jest to miłe , ale Laryska i tak jest kochana , i tak zasługuje na miłość , i tak ją kocham ...
Trochę sie martwię jak Sara pójdzie do adopcji , nie wiem jak Lara zareaguje , ale mam nadzieje że damy rade ...[/QUOTE]

To dobrze justa, że podjęłaś taką decyzję :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Olena84 napisał(a):
Coś sie dzieje??? :(

Urwanie głowy , dosłownie bo niestety z Laryska nie jest za dobrze , nadal sie bardzo płoszy nawet jest w stanie sie wystraszyć worka foliowego poruszonego wiatrem ...
Np dziś miałyśmy w planie iść do weta na szczepienie no i nie doszłyśmy bo przed nami była bardzo ruchliwa ulica i most z tez bardzo dużym natężeniem ruchu no i juz na pierwszej przeszkodzie poległyśmy .
Doszłam z nią do tej ulicy ale że tam trzeba nacisnąć na przycisk aby sie zapaliło zielone światło to musiała podejść pod samą ulica a auta w tym TIRy gnały i Larysa wpadła mi w taka panikę że o mało sie nie udusiła , stawała deba i i dostała ślinotoku a była na kantarku , dobrze ze byla też podpięta do obroży bo nie wiem co by sie z nią stało jakby sie wyrwała :(
No i do weta już szłam beż niej i dostała receptę na leki uspokajające i wetka podejrzewa ze Lara może być chora psychiczne bo po tak długim czasie u mnie powinna już troche sie troche wyciszyć a w miere ok jest tylko w domu i w terenie który zna no i najlepiej ...

Posted

Olena84 napisał(a):
Przeciez Ty sie wykonczysz, a to przeciez mlody pises, a jak ucieknie? Jezu, wiem ,ze powinnam napisac cos wspierającego, ale zastanawiam sie co tu doradzic...

Nie jest lekko , mam nadzieje że te leki coś pomogą , ale teraz już od soboty co tydzień bedą imprezy w parku a ja mam do niego kilka minut i zawsze na zakończenie puszczają przez około 10 minut petardy , to możesz sobie tylko wyobrazić co sie z nia dzieje :( , na spcer to tylko przed 22 gą , ale ja słyszy dobiegającą muzyke to tez jest cięzko , ale wydaje mi sie ze chyba lepiej chodzi jak idze z nią Fibi , 15 letni staruszek ...

Posted

Dostałam dziś odp z ogł o Lare a że ona juz domu nie szuka to by można ewentualnie Sare bo sa podobne do siebie , tylko że odp jest taka :
Oto co napisał:

Hello
My name is Anita Johnson i saw your profile today,I became interested, i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my pictures for you to know whom i am.Here is my email address ([email protected])
I believe we can move from here!I am waiting for your mail to my email address above Anita
(Remember the distance or color does not matter but love matters a lot in life)
please contact me here ([email protected])

Pozdrawiamy!
Serwis DajOgloszenie.pl
http://www.dajogloszenie.pl/

• 4 weeks later...
Posted

No u Laryski lepiej :) Dostaje codziennie lek który dobrze na nią działa , we wtorek miałyśmy pod blokiem duże ciężkie auto które zdejmowało połamane dachówki po gradobiciu z dachu i udało sie z nia wyjść bez specjalnej paniki , teraz czeka nas kolejna próba bo w weekend beda dni tyskie i pewnie będą znów fajerwerki , choć burza to nadal jest dramat ...