Kluska4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Wyświetleń jest sporo. Nikt nie dzwoni? Quote
Hund Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Kluska4 a może ten teks ,że ona jest do budy odstrasza?? co o tym myślisz?? jakby z nią popracować to da rade ją nauczyć na smyczy chodzić, może skorygować ten tekst?? Quote
Agnieszka Co. Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Nie wiem jak się to stało, że ja tu jeszcze nie byłam :angryy: , a mam link Warki w swoim podpisie. Wstyd mi. Dobrze, że Hund mi o tej biedulce przypomniała. Będę zaglądać. Quote
Hund Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 dzięki Aga do Warki jak widać mało kto zagląda:( ale cieszy mnie że nie wszyscy zapomnieli. Poproszę ,żeby ją w ,,Kronice Beskidzkiej,,wydrukowali. Quote
Jola_K Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ogloszenie w gazecie to dobry pomysl, nie wszyscy maja dostep do internetu Quote
Hund Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Warka trzymaj się dzielnie, ja wiem że masz krótkie futerko a w nocy jest zimno, że buda jest nieszczelan ale wytrzymaj proszę jeszcze trochę, idzie wiosna będzie cielej , ktoś Cię zauważy... Quote
Kluska4 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Hund napisał(a):Kluska4 a może ten teks ,że ona jest do budy odstrasza?? co o tym myślisz?? jakby z nią popracować to da rade ją nauczyć na smyczy chodzić, może skorygować ten tekst?? Może rzeczywiście lepiej napisać, że co prawda na smyczy chodzic nie potrafi, ale.............. Może zasugerować dom z ogrodem? Quote
Hund Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 może to odstrasza?? kurcze nie wiem ale Ty masz większe doświadczenie więc dlatego pytam, wiesz może właśnie tak jak zasugerowałaś.Ci prawda nie umie jeszce chodzić na smyczy ale stawia pierwsze kroki?? ja spróbuję zabrać ją na tę smycz. Quote
zuziaM Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Kluska4 napisał(a):Może rzeczywiście lepiej napisać, że co prawda na smyczy chodzic nie potrafi, ale.............. Może zasugerować dom z ogrodem? W ogole najlepszy dom z ogrodem... to duza sunia. Quote
Hund Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 nie jest aż tak duża, za kolano ale nie wielka tylko trudno jej zrobić normalne zdjęcie. pomyślmy boks jest mały teren schroniska to tragedia, a ona całe życie nie miała się gdzie wybiegać... Quote
Kluska4 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Chyba jutro kończy się aukcja, więc w następnej zmodyfikuję tekst Quote
Hund Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Kluska4 dziekuję , dziekuję :) w imieniu swoim i Warki, ta wizyta u niej będzie pod znakiem smyczy jeśli pani kierownik się zgodzi. Quote
Kluska4 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Hund napisał(a):Kluska4 dziekuję , dziekuję :) w imieniu swoim i Warki, ta wizyta u niej będzie pod znakiem smyczy jeśli pani kierownik się zgodzi. To super :loveu: Jestem pewna, że to tylko kwestia pracy i się nauczy. Quote
Hund Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ja też tak myślę, jak ktoś jej da szansę i cierpliwie podejdzie do jej lęków to piesek się osfoi i będzie chodził na smyczy przy nóżce. Quote
Jola_K Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 mysle, ze wiekszosc psow ze schroniska na poczatku wymaga pracy ale nie jest to praca ponad sily, troszke cierpliwosci i osiagniemy oczekiwane rezultaty jeden z moich psow tez strasznie ciagnie :roll: mam kotke - to ta tygrysia z avatarka, z ktora tylko na smyczy wychodze na trawke, grzecznie chodzi na smyczce, uwielbia to, a w domu musze smycz chowac, bo sama przynosi by z nia wyjsc (nauczyla sie aportowac zabawki :loveu: ) a mowia, ze kota trudno nauczyc chodzenia na smyczce, nie mowiac o "sztuczkach" :cool1: z Warka tez sie uda ;) Quote
Hund Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Wizyta jutro lub pojutrze!! Pamiętam o Warce, ona mnie zaczarowała, nie mogę o niej nie myśleć...Mam nadzieję że 2007 rok to ostatni który tam w tym ciasnym boksie spędzi! Quote
Hund Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Mam zdjęcie Warki jak ktoś jest chętny do wklejenia to proszę o pomoc bo sama nie potrafię. Początkowo nie maogłam jej znaleźć, szukałąm 2 razy, Warka siedzi teraz w boksie z Ciapkiem i Misiem. Jest niewielka niestety poprzednie zdjęcia tego nieoddawały. Może ktoś ją pokocha teraz!! Niestety nie mogłam wziąść jej na smycz :( moje wizyty rozwalają całodzienny harmonogram więc to ja muszę się dostosowywać. Może w środę lub w czwartek uda mi się ją pogłaskać. :) i jak pani kierownik pozwoli (dzisiaj jej nie było) wezmę smyczkę. Quote
Kluska4 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Warka po raz drugi na allegro. Może tym razem się uda. Hund to prześlij mi na maila jej zdjęcia Quote
Jola_K Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Warka szuka domku, juz tak dlugo... :( :( moze na allgero jakas dobra dusza ja wypatrzy.. Quote
Recommended Posts