DominikaAnna Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [url]https://lh3.googleusercontent.com/-tng7SjOno6M/T_C3YsuBCMI/AAAAAAAABVA/L2MFKoCc_fY/s654/IMG_0002.JPG[/url] ale mokrus! :D Quote
Oscar Patric Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Ptysiak']Chciałam się troszkę pochwalić moim synkiem :loveu: ale oczywiście nic z tego nie wyszło za bardzo:roll: Nie dość, że ja w piżamie to Ptyś taki był leniwy że nawet dupcia mu się ciężko podnosiła :evil_lol: Poza tym w domu mam wrażenie, że bardziej się rozprasza niż na zewnątrz i mnie olewa tak jakby chciał powiedzieć "Pańcia zgłupiałaś? Po co ja w domu mam chodzić przy nodze i warować ?" :evil_lol: Miałam tego nie wstawiać ale... poniedziałek, co niektórzy muszą pracować a po weekendzie tak ciężko zacząć tydzień czasami więc może jak się pośmiejecie to humory się poprawią :evil_lol: [video=youtube;SymDJIc4OgY]http://www.youtube.com/watch?v=SymDJIc4OgY&feature=youtu.be[/video][/QUOTE] patrząc jak Ptyś się słucha,to zazdraszczam,gdzie tam Oscar mnie się słucha,żeby to On od razu wykonał komendę,On pierw musi wykumkać czy mu się opłaca:evil_lol: a dopiero potem wykona komendę,ale tak za drugim/trzecim razem pozdrawiamy cieplutko:) Quote
aganela Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 u mnie Luna jeszcze tyle nie umie..oj czas wziąć się za siebie...ale przez te upały psy i ja(choć młoda) padamy.. Quote
stokrotka.af Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 przyszłam nadrobić zaległości a tu tyle do poczytania :crazyeye: no, ale udało się :razz: widze,że Pysiak rosnie i pięknieje :loveu: w dodatku jest amatorem kąpieli w doborowym towarzystwie :cool3: no i lubi jogurcik ;) mizianka dla malucha aaaaaaaaaaaaa i jkai szkolony :multi: Quote
Ada_Mirra Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='unikatowydiament']On pierw musi wykumkać czy mu się opłaca:evil_lol: [/QUOTE] mam to samo haha ;D Quote
Dzikie nieporadne Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 łal , brawo jak na takiego szczylka to Ptyś pierwsza klasa :D Quote
Daga&Maks Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 jaki Ptyś grzeczny, a dopiero taki maluch z niego :D mój ostatnio odmawia współpracy, leży tylko w kącie i się chłodzi Quote
Ptysiak Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='Błyskotka']Świetny :)[/QUOTE] :) [quote name='Ada_Mirra']jakie dosyć jakie dosyć?! ja uwielbiam Twoje zdjęcia i Ptyśka minki :loveu: kurcze noo jak on czybko rośnie :-D[/QUOTE] Oj tam oj tam :D [quote name='Kaaasia']U mnie jest trochę inny problem- chciałam z Olim poćwiczyć na działce ale on tam ma mnie gdzieś i tylko chce się bawić i bawić :evil_lol:.[/QUOTE] On na działce czuje się jak w domu po prostu ;) [quote name='Ty$ka']Fajny, przyjemny filmik :smile: Też zwróciłam uwagę na ogon... ONki mają strasznie długaśne wachlarzyki, nie przyzwyczaiłam się do takich :P.[/QUOTE] Ja uwielbiam te wachlarzyki :loveu: [quote name='understandme']Dzień doberek poniedziałkowo :smile:[/QUOTE] Dobry wieczór ;) [quote name='DominikaAnna'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-tng7SjOno6M/T_C3YsuBCMI/AAAAAAAABVA/L2MFKoCc_fY/s654/IMG_0002.JPG[/URL] ale mokrus! :-D[/QUOTE] Ostatnio nie ma dnia żeby nie był mokry :D [quote name='unikatowydiament']patrząc jak Ptyś się słucha,to zazdraszczam,gdzie tam Oscar mnie się słucha,żeby to On od razu wykonał komendę,On pierw musi wykumkać czy mu się opłaca:evil_lol: a dopiero potem wykona komendę,ale tak za drugim/trzecim razem pozdrawiamy cieplutko:smile:[/QUOTE] A mnie dziś Ptysiek zaskoczył :loveu: Przyjechali ciocia i wujek. Chcieli zobaczyć co się naumiał i o dziwo :-o idealnie aż mi szczęka opadła :D Potem chciałam nagrać filmik i nie dość, że ciemno się nagrało to jeszcze przewalił aparat :D Może go kiedyś wstawię do pośmiania :D ps. mam już zaczęty szkic :) Quote
Ptysiak Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='aganela']u mnie Luna jeszcze tyle nie umie..oj czas wziąć się za siebie...ale przez te upały psy i ja(choć młoda) padamy..[/QUOTE] My ćwiczymy teraz z rana lub późnym wieczorem. Jutro Sylwia (Trenerka) przyjedzie do Nas w plener idziemy wieczorkiem poćwiczyć :) Ostatnio zrobiłam mały błąd... poszłam do lasu z psem... fajnie było, piesek sobie biegał, poćwiczyliśmy troszkę, popatrzyliśmy na sarenkę, pogoniliśmy zająca:D a potem w domu wyczesałam z futerka Ptysiowi 7 kleszczy plus jeden na mojej bluzce:/ No bierzcie się za robotę z Lunką :eviltong: Obie młode to ruszyć dupcie ;) [quote name='dOgLoV']świetny filmik :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :loveu: Moja piżamka i lenistwo Ptyśka na filmiku wymiata :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='stokrotka.af']przyszłam nadrobić zaległości a tu tyle do poczytania :crazyeye: no, ale udało się :razz: widze,że Pysiak rosnie i pięknieje :loveu: w dodatku jest amatorem kąpieli w doborowym towarzystwie :cool3: no i lubi jogurcik ;-) mizianka dla malucha aaaaaaaaaaaaa i jkai szkolony :multi:[/QUOTE] :-o:-o:-o żyjecie !!! :multi: Woda, kurczak i jogurt... to jest to co Ptysie lubią najbardziej :evil_lol: Wymiziany :loveu: [quote name='Mada95']łal , brawo jak na takiego szczylka to Ptyś pierwsza klasa :-D[/QUOTE] Nie popisał mi się na tym filmiku :shake: [quote name='dagaa111']jaki Ptyś grzeczny, a dopiero taki maluch z niego :-D mój ostatnio odmawia współpracy, leży tylko w kącie i się chłodzi[/QUOTE] Ptysiek ma takiego kumpla jak Maksio ostatnio :) Apo ;) Mieli nieciekawy start na placu szkoleniowym bo Apo z ząbkami do Ptysia ale ostatnio byli razem na spacerku i Apo sam zaczepiał Ptyśka do zabawy :) Maksiowi też tak uchole latają jak Apo? :D:loveu: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-DUQM7uVJtvk/T_IOu9VaObI/AAAAAAAABWo/dYRPhHcAxzY/s737/543333_434515709912149_1737320498_n.jpg[/IMG] Quote
Ptysiak Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 A tak w ogóle to nie wytrzymałam :evil_lol: Ptyś dostał na 5 miesięcznicę zabawkę :D Wróciłam z pracy i miałam ją w koszu z zakupami jak ja dorwał to juz koniec... cieszył sie jak dziecko :D Śpi z nią i wszędzie ja nosi, chyba mu się podoba :loveu: Mi tez bo piszczy i wkurza Wszystkich :diabloti: [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-K03YwBiaJbE/T_IQYH0Yp3I/AAAAAAAABWw/2e4yojvBYWc/s654/IMG_0002.JPG[/IMG] Mieliśmy dziś przygodę z Ozim. Szłam sobie na spacerek... Patrzę Pańcio z labkiem, tym z którym bawił się Ptysiek ostatnio. Ten Labrador wychodzi z tym Panem na spacer a nie Pan z nim ale to szczegół :evil_lol: Fajnie wyglądają, dziadziuś ledwo stoi a pies goni gdzie chce :roll: No i ten Pan z labradorem krzyczy na jakiegoś psiaka... Ozi uciekł chyba sobie do przodu i olał swojego Pana. Dobrze, że mnie zna i na przywołanie zareagował bo biegał koło ulicy a tamten z labradorem biegał za swoim i za Ozi... Cyrk :D Jak już miałam pod kontrolą Oziego i Pan odszedł to nieźle się uśmiałam jak sobie przypomniałam biegającego dziadziusia uczepionego smyczy :D:D:D Quote
monika&karol Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Dalmatyńczyk zawitał w Waszym domku [url]https://lh6.googleusercontent.com/-K03YwBiaJbE/T_IQYH0Yp3I/AAAAAAAABWw/2e4yojvBYWc/s654/IMG_0002.JPG[/url] :lol: Pozdrawiamy późno wieczorową porą ;) Quote
Patik Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 jaka świetna zabawka ,też taką chce tylko zanim Doris by ją gdzieś uciągnęła to wieczór by nas spokojnie zastał,chociaż ostatnio próbowała ciągnąć 2m patyka :diabloti: Quote
Ptysiak Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='monika&karol']Dalmatyńczyk zawitał w Waszym domku [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-K03YwBiaJbE/T_IQYH0Yp3I/AAAAAAAABWw/2e4yojvBYWc/s654/IMG_0002.JPG[/URL] :lol: Pozdrawiamy późno wieczorową porą ;)[/QUOTE] Szkoda tylko, że nie prawdziwy bo na pewno o wiele lepiej razem by się bawili niż teraz :D Pozdrawiam z rana ;) [quote name='Patik']jaka świetna zabawka ,też taką chce tylko zanim Doris by ją gdzieś uciągnęła to wieczór by nas spokojnie zastał,chociaż ostatnio próbowała ciągnąć 2m patyka :diabloti:[/QUOTE] Już sobie ją wyobrażam z tym patykiem :evil_lol: Quote
ania90 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 zabawka rewelacyjna :) gdy mnie taka podeszla gdzies pod reke to napewno by wyladowala w moim koszyku;) Quote
Ptysiak Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='ania90']zabawka rewelacyjna :) gdy mnie taka podeszla gdzies pod reke to napewno by wyladowala w moim koszyku;)[/QUOTE] Juz jest troszkę wymemłana ale fajna bo nie roztargał jej jeszcze :D Quote
Ptysiak Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Mój dalmatyńczyk nie dam nikomu :loveu: [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-jphR44DJaTk/T_KlGuJxkiI/AAAAAAAABW8/tHWy0ET5M04/s654/IMG_0005-0017.jpg[/IMG] I jeszcze jedna zagubiona fotka Ciasteczka :D :loveu: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-K8EdU-Zbtxo/T_KlTeT2DbI/AAAAAAAABXE/9VGWKE4WOWQ/s655/IMG_0090.JPG[/IMG] Quote
*Magda* Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Dzień dobry :) A kiedy jakieś zdjęcia Io będą :placz: Quote
Ptysiak Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Io ostatnio ciągle śpi i nie chce nawet wyjść z klatki :( Chyba upały ja dobijają ... Quote
*Magda* Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='Ptysiak']Io ostatnio ciągle śpi i nie chce nawet wyjść z klatki :( Chyba upały ja dobijają ...[/QUOTE] To do basenu ją razem z Ptysiem :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='magdabroy']To do basenu ją razem z Ptysiem :evil_lol:[/QUOTE] Chyba by mnie przestała kochać ja koty Agę :evil_lol: Zrobiłam jej na szybko kilka fotek, oczywiście z Ptyśkiem w plenerze bo zawsze się do niej pcha :D W pracy zobacze co wyszło i wrzucę ;) Quote
*Magda* Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='Ptysiak']Zrobiłam jej na szybko kilka fotek, oczywiście z Ptyśkiem w plenerze bo zawsze się do niej pcha :D W pracy zobacze co wyszło i wrzucę ;)[/QUOTE] Super :multi: Quote
DominikaAnna Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 dzień doberek w ten deszczowy dzień :D zabawka pierwsza klasa, sama bym taką kupiła Emi :D Quote
phase Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 A ja witam znowu w upaaaalny dzionek, ale burzę to ja dziś z rana miałam. :shake: Buzi dla Ptysiolka! Quote
Recommended Posts