Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']Chciałam się troszkę pochwalić moim synkiem :loveu: ale oczywiście nic z tego nie wyszło za bardzo:roll: Nie dość, że ja w piżamie to Ptyś taki był leniwy że nawet dupcia mu się ciężko podnosiła :evil_lol: Poza tym w domu mam wrażenie, że bardziej się rozprasza niż na zewnątrz i mnie olewa tak jakby chciał powiedzieć "Pańcia zgłupiałaś? Po co ja w domu mam chodzić przy nodze i warować ?" :evil_lol:
Miałam tego nie wstawiać ale... poniedziałek, co niektórzy muszą pracować a po weekendzie tak ciężko zacząć tydzień czasami więc może jak się pośmiejecie to humory się poprawią :evil_lol:

[video=youtube;SymDJIc4OgY]http://www.youtube.com/watch?v=SymDJIc4OgY&feature=youtu.be[/video][/QUOTE]

patrząc jak Ptyś się słucha,to zazdraszczam,gdzie tam Oscar mnie się słucha,żeby to On od razu wykonał komendę,On pierw musi wykumkać czy mu się opłaca:evil_lol: a dopiero potem wykona komendę,ale tak za drugim/trzecim razem

pozdrawiamy cieplutko:)

Posted

przyszłam nadrobić zaległości a tu tyle do poczytania :crazyeye:
no, ale udało się :razz:
widze,że Pysiak rosnie i pięknieje :loveu: w dodatku jest amatorem kąpieli w doborowym towarzystwie :cool3:
no i lubi jogurcik ;)
mizianka dla malucha
aaaaaaaaaaaaa i jkai szkolony :multi:

Posted

[quote name='Błyskotka']Świetny :)[/QUOTE]
:)

[quote name='Ada_Mirra']jakie dosyć jakie dosyć?! ja uwielbiam Twoje zdjęcia i Ptyśka minki :loveu:

kurcze noo jak on czybko rośnie :-D[/QUOTE]
Oj tam oj tam :D

[quote name='Kaaasia']U mnie jest trochę inny problem- chciałam z Olim poćwiczyć na działce ale on tam ma mnie gdzieś i tylko chce się bawić i bawić :evil_lol:.[/QUOTE]
On na działce czuje się jak w domu po prostu ;)

[quote name='Ty$ka']Fajny, przyjemny filmik :smile:

Też zwróciłam uwagę na ogon... ONki mają strasznie długaśne wachlarzyki, nie przyzwyczaiłam się do takich :P.[/QUOTE]
Ja uwielbiam te wachlarzyki :loveu:

[quote name='understandme']Dzień doberek poniedziałkowo :smile:[/QUOTE]
Dobry wieczór ;)

[quote name='DominikaAnna'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-tng7SjOno6M/T_C3YsuBCMI/AAAAAAAABVA/L2MFKoCc_fY/s654/IMG_0002.JPG[/URL] ale mokrus! :-D[/QUOTE]
Ostatnio nie ma dnia żeby nie był mokry :D

[quote name='unikatowydiament']patrząc jak Ptyś się słucha,to zazdraszczam,gdzie tam Oscar mnie się słucha,żeby to On od razu wykonał komendę,On pierw musi wykumkać czy mu się opłaca:evil_lol: a dopiero potem wykona komendę,ale tak za drugim/trzecim razem

pozdrawiamy cieplutko:smile:[/QUOTE]
A mnie dziś Ptysiek zaskoczył :loveu: Przyjechali ciocia i wujek. Chcieli zobaczyć co się naumiał i o dziwo :-o idealnie aż mi szczęka opadła :D Potem chciałam nagrać filmik i nie dość, że ciemno się nagrało to jeszcze przewalił aparat :D Może go kiedyś wstawię do pośmiania :D

ps. mam już zaczęty szkic :)

Posted

[quote name='aganela']u mnie Luna jeszcze tyle nie umie..oj czas wziąć się za siebie...ale przez te upały psy i ja(choć młoda) padamy..[/QUOTE]
My ćwiczymy teraz z rana lub późnym wieczorem. Jutro Sylwia (Trenerka) przyjedzie do Nas w plener idziemy wieczorkiem poćwiczyć :)
Ostatnio zrobiłam mały błąd... poszłam do lasu z psem... fajnie było, piesek sobie biegał, poćwiczyliśmy troszkę, popatrzyliśmy na sarenkę, pogoniliśmy zająca:D a potem w domu wyczesałam z futerka Ptysiowi 7 kleszczy plus jeden na mojej bluzce:/

No bierzcie się za robotę z Lunką :eviltong: Obie młode to ruszyć dupcie ;)

[quote name='dOgLoV']świetny filmik :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
:loveu:
Moja piżamka i lenistwo Ptyśka na filmiku wymiata :evil_lol:

Posted

[quote name='stokrotka.af']przyszłam nadrobić zaległości a tu tyle do poczytania :crazyeye:
no, ale udało się :razz:
widze,że Pysiak rosnie i pięknieje :loveu: w dodatku jest amatorem kąpieli w doborowym towarzystwie :cool3:
no i lubi jogurcik ;-)
mizianka dla malucha
aaaaaaaaaaaaa i jkai szkolony :multi:[/QUOTE]
:-o:-o:-o żyjecie !!! :multi:
Woda, kurczak i jogurt... to jest to co Ptysie lubią najbardziej :evil_lol:
Wymiziany :loveu:

[quote name='Mada95']łal , brawo jak na takiego szczylka to Ptyś pierwsza klasa :-D[/QUOTE]
Nie popisał mi się na tym filmiku :shake:

[quote name='dagaa111']jaki Ptyś grzeczny, a dopiero taki maluch z niego :-D
mój ostatnio odmawia współpracy, leży tylko w kącie i się chłodzi[/QUOTE]
Ptysiek ma takiego kumpla jak Maksio ostatnio :)
Apo ;)
Mieli nieciekawy start na placu szkoleniowym bo Apo z ząbkami do Ptysia ale ostatnio byli razem na spacerku i Apo sam zaczepiał Ptyśka do zabawy :)

Maksiowi też tak uchole latają jak Apo? :D:loveu:
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-DUQM7uVJtvk/T_IOu9VaObI/AAAAAAAABWo/dYRPhHcAxzY/s737/543333_434515709912149_1737320498_n.jpg[/IMG]

Posted

A tak w ogóle to nie wytrzymałam :evil_lol:
Ptyś dostał na 5 miesięcznicę zabawkę :D
Wróciłam z pracy i miałam ją w koszu z zakupami jak ja dorwał to juz koniec... cieszył sie jak dziecko :D Śpi z nią i wszędzie ja nosi, chyba mu się podoba :loveu: Mi tez bo piszczy i wkurza Wszystkich :diabloti:
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-K03YwBiaJbE/T_IQYH0Yp3I/AAAAAAAABWw/2e4yojvBYWc/s654/IMG_0002.JPG[/IMG]

Mieliśmy dziś przygodę z Ozim. Szłam sobie na spacerek... Patrzę Pańcio z labkiem, tym z którym bawił się Ptysiek ostatnio. Ten Labrador wychodzi z tym Panem na spacer a nie Pan z nim ale to szczegół :evil_lol: Fajnie wyglądają, dziadziuś ledwo stoi a pies goni gdzie chce :roll:
No i ten Pan z labradorem krzyczy na jakiegoś psiaka... Ozi uciekł chyba sobie do przodu i olał swojego Pana. Dobrze, że mnie zna i na przywołanie zareagował bo biegał koło ulicy a tamten z labradorem biegał za swoim i za Ozi... Cyrk :D Jak już miałam pod kontrolą Oziego i Pan odszedł to nieźle się uśmiałam jak sobie przypomniałam biegającego dziadziusia uczepionego smyczy :D:D:D

Posted

Dalmatyńczyk zawitał w Waszym domku [url]https://lh6.googleusercontent.com/-K03YwBiaJbE/T_IQYH0Yp3I/AAAAAAAABWw/2e4yojvBYWc/s654/IMG_0002.JPG[/url] :lol:

Pozdrawiamy późno wieczorową porą ;)

Posted

jaka świetna zabawka ,też taką chce tylko zanim Doris by ją gdzieś uciągnęła to wieczór by nas spokojnie zastał,chociaż ostatnio próbowała ciągnąć 2m patyka :diabloti:

Posted

[quote name='monika&karol']Dalmatyńczyk zawitał w Waszym domku [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-K03YwBiaJbE/T_IQYH0Yp3I/AAAAAAAABWw/2e4yojvBYWc/s654/IMG_0002.JPG[/URL] :lol:

Pozdrawiamy późno wieczorową porą ;)[/QUOTE]
Szkoda tylko, że nie prawdziwy bo na pewno o wiele lepiej razem by się bawili niż teraz :D

Pozdrawiam z rana ;)

[quote name='Patik']jaka świetna zabawka ,też taką chce tylko zanim Doris by ją gdzieś uciągnęła to wieczór by nas spokojnie zastał,chociaż ostatnio próbowała ciągnąć 2m patyka :diabloti:[/QUOTE]
Już sobie ją wyobrażam z tym patykiem :evil_lol:

Posted

[quote name='ania90']zabawka rewelacyjna :)
gdy mnie taka podeszla gdzies pod reke to napewno by wyladowala w moim koszyku;)[/QUOTE]
Juz jest troszkę wymemłana ale fajna bo nie roztargał jej jeszcze :D

Posted

Mój dalmatyńczyk nie dam nikomu :loveu:
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-jphR44DJaTk/T_KlGuJxkiI/AAAAAAAABW8/tHWy0ET5M04/s654/IMG_0005-0017.jpg[/IMG]

I jeszcze jedna zagubiona fotka Ciasteczka :D :loveu:
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-K8EdU-Zbtxo/T_KlTeT2DbI/AAAAAAAABXE/9VGWKE4WOWQ/s655/IMG_0090.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Ptysiak']Io ostatnio ciągle śpi i nie chce nawet wyjść z klatki :(
Chyba upały ja dobijają ...[/QUOTE]

To do basenu ją razem z Ptysiem :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']To do basenu ją razem z Ptysiem :evil_lol:[/QUOTE]
Chyba by mnie przestała kochać ja koty Agę :evil_lol:

Zrobiłam jej na szybko kilka fotek, oczywiście z Ptyśkiem w plenerze bo zawsze się do niej pcha :D
W pracy zobacze co wyszło i wrzucę ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Zrobiłam jej na szybko kilka fotek, oczywiście z Ptyśkiem w plenerze bo zawsze się do niej pcha :D
W pracy zobacze co wyszło i wrzucę ;)[/QUOTE]

Super :multi: