*Magda* Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Ptysiak'] Kiedyś powiedziałam Madzi, że wstawię dwie strony. Staram się ale to chyba nie jest takie proste :-( :evil_lol:[/QUOTE] Wierzę, że kiedyś Ci się uda ;) Quote
Ptysiak Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='magdabroy']Wierzę, że kiedyś Ci się uda ;)[/QUOTE] A ja już nie wierzę :evil_lol: Spasowałam ;) Quote
*Magda* Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Ptysiak']A ja już nie wierzę :evil_lol: Spasowałam ;)[/QUOTE] Nigdy nie mów nigdy ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Autko fajna rzecz :loveu: Mozna dojechac w piekne spacerowe miejsca z psami :multi: Quote
łamAga Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ile zdjęć :multi::multi::multi::multi: ja chce jeszcze :multi: psiaki świetnie sie dogadują :multi: teraz czas na nowego domownika :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='dOgLoV'] teraz czas na nowego domownika :evil_lol:[/QUOTE] Masz na myśli cztero- czy dwu- nożnego? :razz: Quote
łamAga Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='magdabroy']Masz na myśli cztero- czy dwu- nożnego? :razz:[/QUOTE] Myslalam zo cztero nożnym jakimś samojedzie czy cos :eviltong: ale dwunożny jak najbardziej też jest wskazany ! :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Autko fajna rzecz :loveu: Mozna dojechac w piekne spacerowe miejsca z psami :multi:[/QUOTE] Racja :) Coraz bardziej czuję brak prawka teraz :( [quote name='unikatowydiament']ale już Ptyś duży jest:smile:[/QUOTE] :) [quote name='dOgLoV']Ile zdjęć :multi::multi::multi::multi: ja chce jeszcze :multi: psiaki świetnie sie dogadują :multi: teraz czas na nowego domownika :evil_lol:[/QUOTE] Teraz pozwolę Wam odpocząć od zdjęć :multi::evil_lol: Jakbym tylko miała już skończony remont to na pewno byłby nowy domownik :) Niestety muszę poczekać :( [quote name='magdabroy']Masz na myśli cztero- czy dwu- nożnego? :razz:[/QUOTE] Madzia Ty mi tu nie kracz z dwu - nożnym :evil_lol: Quote
phase Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Ptysiak'] Sam i ciężko jest go z niego potem wyciągnąć :D Dziś musiałam wylać wodę razem z nim bo siedział godzinę i wcale nie miał zamiaru wyjść :D [/QUOTE] A to psikus z niego, ale fajnie, chociaż śmiesznie z nim musi być. :) Quote
monika&karol Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Jaki duży Ptyś :crazyeye: i ten ogon :crazyeye: Super zdjęcia :) tyle wstawiłaś, że ja już nie muszę :lol: Quote
Ptysiak Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='monika&karol']Jaki duży Ptyś :crazyeye: i ten ogon :crazyeye: Super zdjęcia :) tyle wstawiłaś, że ja już nie muszę :lol:[/QUOTE] Pamiętam jak był maleńki i ten ogonek miał taki cieniutki i króciutki :D :loveu: Ja Ci dam zaraz nie muszę... :mad: Quote
Ptysiak Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=1][SIZE=2]A to tak na ochłodę :D Ptyś w misce [/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE]:evil_lol: [video=youtube;QtcMquULvG8]http://www.youtube.com/watch?v=QtcMquULvG8[/video] [SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=1] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=#0000ff][SIZE=3][/SIZE][B][SIZE=3]Dobrej nocy Wszystkim :)[/SIZE][/B][/COLOR] Quote
monika&karol Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Kaaasia']Ale z niego wariat :-D[/QUOTE] Troszeczkę :D Zachowuje sie jak mój kot w kuwecie ;) Quote
Ptysiak Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Dzień dobry :) Dziś o 6 rano było chłodniej :multi: bo tylko 20 stopni... :evil_lol: [quote name='Kaaasia']Ale z niego wariat :-D[/QUOTE] No odbija mu czasami :evil_lol: [quote name='monika&karol']Zachowuje sie jak mój kot w kuwecie ;-)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='ania90']slicznie sie psiaki dogaduja:smile:[/QUOTE] Mam nadzieję, że Ptyś zawsze będzie tak reagował na psy i nigdy nie będzie agresywny do obcych psiaków :) Quote
*Magda* Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='Ptysiak']Madzia Ty mi tu nie kracz z dwu - nożnym :evil_lol:[/QUOTE] Ja nie kraczę :shake: Ale jak nie potrafisz sama zdecydować, to my Ci tu chętnie pomożemy podjąć odpowiednią decyzję :evil_lol: Quote
monika&karol Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='magdabroy']Ja nie kraczę :shake: Ale jak nie potrafisz sama zdecydować, to my Ci tu chętnie pomożemy podjąć odpowiednią decyzję :evil_lol:[/QUOTE] Będziemy wspierać i pomagać :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 o 04.15 było nawet dość chłodno,bo teraz jest duszno niesamowity cukiereczek z Ptysia:) Quote
łamAga Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ale swietnie bawi sie w tej wodzie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts