Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

No chwilkę mnie nie było, a tu tak humorystycznie się zrobiło....

niby śmieszne, ale też i straszne :(

a mi kiedyś wyszło, że jestem uczulona na sierść psa :D i d** bo jakoś nigdy tego nie odczuwałam i pewnie coś pomylili w testach.. to jest wręcz niemożliwe..

a czasem się śmieje, że jak przebywam za dużo z Ciapkiem to mnie na kichanie bierze, nos swędzi itp... mama panika, a ja na to: bo te chole***e kłaczki Ciapka są wszędzie :lol:

Posted

[quote name='kalyna']No chwilkę mnie nie było, a tu tak humorystycznie się zrobiło....

niby śmieszne, ale też i straszne :-(

a mi kiedyś wyszło, że jestem uczulona na sierść psa :-D i d** bo jakoś nigdy tego nie odczuwałam i pewnie coś pomylili w testach.. to jest wręcz niemożliwe..

a czasem się śmieje, że jak przebywam za dużo z Ciapkiem to mnie na kichanie bierze, nos swędzi itp... mama panika, a ja na to: bo te chole***e kłaczki Ciapka są wszędzie :lol:[/QUOTE]
Zrób jeszcze raz testy:) Albo może lepiej nie bo wyjdzie znowu, że na sierść i będziesz miała problem a tak to nie wiesz i jest dobrze. Ja tak robię jak coś mi jest i samo mija :D
Ptyś mi na szczęście się tak bardzo nie leni jeszcze, najwięcej kłaczków zostaje na dywaniku tam gdzie leży i na szczotce.

Moja mama miała uczulenie na sierść od kota bo ciągle kichała i oczy ją piekły. O uczuleniu dowiedziała się dopiero po śmierci kotki.

Dokładnie te kawały niektóre są niby śmieszne ale i straszne...

[quote name='magdabroy']Zostawić Was na kilka godzin i już cała strona kawałów :evil_lol:

A foty gdzie? :mad:[/QUOTE]
:diabloti:

Fotek nowych nie mam :roll:
I tak ostatnio męczyłam Was masą fotek więc odpoczywajcie puki możecie :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ale ja nie chcę odpoczywać od zdjęć :mad:[/QUOTE]
Nie chcę się narażać :( i Cię denerwować bo Teosiowi to zaszkodzi :) ale... nie mam co wstawiać :evil_lol:

Mam jedno stare i słabej jakości zdjęcie Io jak ją przyniosłam do domku:loveu:
To na razie musi wystarczyć ;)
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-qyR5LkiArgE/T9pTIlmuOuI/AAAAAAAAAek/z3SyiTqHcc4/s393/IMG_05536.jpg[/IMG]

Posted

Dzień dobry Wszystkim w słoneczny piątek :)
Cieplutko i przyjemnie no i właśnie dotarły zabawki dla Ptysia :multi::evil_lol:

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-eI7CP6al5Ag/T9rg_nrZehI/AAAAAAAAAew/LDhD8TtLYhY/s700/IMAG0659.jpg[/IMG]

Mówiłam, że mam coś z głową jeśli chodzi o kupno zabawek ?:diabloti:

Posted

oo Pańcia znowu robiła zakupy :diabloti:

zrób zdjęcie wszystkich zabawek :)

i tylko same zabawki mu kupujesz? masakra, u mnie to ewentualnie przy jakis więszych zakupach cos dobiorę im...

Posted

Zrób test zabawkom i opisz jak się sprawdzą:pfirmy mogłyby Was zatrudniać do testów zabawek skoro je tak uwielbiacie:lol: u mnie psiury mają narazie 6 zabawek,ale jeszcze brakuje czegoś piszczącego(np.piłki lub kostki-choć słyszałam,że piszczące nie są dobre dla szczeniąt,ale L&V je lubią) piłka na długim sznurku,coś nietonącego i zastanawiam się nad jakimś aportem z juty lub coś w tym stylu,jak Luna uwielbia ciągnąć szmatki...muszę jej zrobić jakąś zabawkę z kawałka szmatki i sznurka do ciągnięcia..A tak w ogóle Ptysiowa-to jest wątek jak samemu zrobić zabawki-zresztą bardzo ciekawy polecam:razz:i można zaoszczędzić trochę kasy,oprócz zabawek tylko ze sklepu.

Posted

[quote name='Ptysiak']Nie chcę się narażać :( i Cię denerwować bo Teosiowi to zaszkodzi :) ale... nie mam co wstawiać :evil_lol:

Mam jedno stare i słabej jakości zdjęcie Io jak ją przyniosłam do domku:loveu:
To na razie musi wystarczyć ;)
[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-qyR5LkiArgE/T9pTIlmuOuI/AAAAAAAAAek/z3SyiTqHcc4/s393/IMG_05536.jpg[/URL][/QUOTE]

No i masz szczęście, że nie chcesz mnie denerwować :evil_lol: Już mi wczoraj położna powiedziała, że na tę chwilę, to obojętnie co by się działo, to nikt mi już Teosia w brzuchu nie będzie trzymał. Czyli jakiekolwiek objawy porodowe i ląduję na porodówce ;) Niech Teoś jeszcze troszkę posiedzi w brzuszku :)

Io:loveu:
Ale wiesz, że jedno zdjęcie na długo nie wystarczy :eviltong:

[quote name='kalyna']oo Pańcia znowu robiła zakupy :diabloti:

zrób zdjęcie wszystkich zabawek :)

i tylko same zabawki mu kupujesz? masakra, u mnie to ewentualnie przy jakis więszych zakupach cos dobiorę im...[/QUOTE]

Jak ja jadę po puszki dla kota, to zawsze muszę coś Torce kupić :evil_lol: A potem słyszę od Bogdana: znowu nowa piłka :D

Posted

Ja tam gdzieś kiedyś już wstawiałam zdjęcie części zabawek Ptysia :evil_lol: Wszystkie nie zmieszczą się w kadrze :diabloti:
Nie tylko same zabawki zamawiam czasami kupuję mu też przy okazji jak zamawiam np. karmę :D
Też mam jeden problem bo jeszcze na necie to mogę się opanować i zaniechać kupna ale ja po drodze do domu mam sklep zoologiczny, duży !!! :evil_lol: Mój Znajomy go prowadzi no i nie wypada nie wstąpić się przywitać... zawsze mi coś spuści z ceny no i potem wychodzę z zabawką, kostką ... :evil_lol: Obroże i smyczki tez ładne ale na razie się trzymam. Ptyś ma 3 obroże i 3 smycze.. tylko :roll:

Słyszałam, że niby piszczące są złe bo niby piszczą a to tak jak pisk pieska itd... ale jakoś nie zauważyłam po Lunie czy Kolce by źle na nie wpłynęły. Obie łagodne jak baranki :)
Ptysiek ma piłeczkę, kaczkę, puszkę i świnkę piszczące i lubi nas wkurzać z rana którąś z tych zabawek :evil_lol:

Madzia tym bardziej nie chcę się narażać by Teoś za wcześnie nie wyszedł na świat :)
Postaram się bardziej i następnym razem zasypię 2 strony zdjęciami :D

Przepraszam, że tak ogólnie piszę ale tyle co weszłam do domu. Kręgosłup mnie na... lala, byłam u lekarza i mam totalny zakaz noszenia Ptysia :(
U fryzjera też byłam. Miałam w planach farbowanie itd... W rezultacie wyszłam z podciętymi włosami bez farbowania :evil_lol:
No i pogoda mnie cieszy strasznie bo cieplutko i słonecznie i tak ma być też jutro a idziemy na szkolenie :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Madzia tym bardziej nie chcę się narażać by Teoś za wcześnie nie wyszedł na świat :)
Postaram się bardziej i następnym razem zasypię 2 strony zdjęciami :D[/QUOTE]

Trzymam Cię za słowo z tymi 2 stronami zdjęć :diabloti:

[quote name='Ptysiak']Przepraszam, że tak ogólnie piszę ale tyle co weszłam do domu. Kręgosłup mnie na... lala, byłam u lekarza i mam totalny zakaz noszenia Ptysia :([/QUOTE]

No to teraz Sebastian niech nosi Ptysia, a Ty się lecz ;) Trzymam kcuki :)

[quote name='Ptysiak']U fryzjera też byłam. Miałam w planach farbowanie itd... W rezultacie wyszłam z podciętymi włosami bez farbowania :evil_lol: [/QUOTE]

No to zafarbuj sama w domu ;) Chybaże planujesz coś więcej niż jeden kolor ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Trzymam Cię za słowo z tymi 2 stronami zdjęć :diabloti:[/QUOTE]
Wiesz, że dam radę jak się uprę :smokin:

[quote name='magdabroy']No to teraz Sebastian niech nosi Ptysia, a Ty się lecz ;) Trzymam kcuki :)[/QUOTE]
Obawiam się, że nikt Ptysia nie będzie nosił teraz bo on nikomu nie chce dać się nosić poza mną. Jak go bierze Seba albo dzieci to tak się wierci, piszczy, że nie da się go utrzymać... No i teraz jestem na etapie nauczania schodzenia Ptyśka po schodach w domu bo są strome i wysokie i z nich boi się zejść sam.

[quote name='magdabroy']No to zafarbuj sama w domu ;) Chybaże planujesz coś więcej niż jeden kolor ;)[/QUOTE]
Chciałam na czarno ale fryzjerka mnie wyśmiała :roll: "po co Pani czarne jak pani ma?" no i teraz chyba albo nic nie zrobię albo sama sobie zafarbuję :D

Posted

[quote name='Ptysiak']wiszą sobie nietoperze w grocie a jeden siedzi na gałęzi jak kura na grzędzie. Reszta w szoku :crazyeye: No i jeden pyta drugiego :
Ty co mu się stało, że on tak głową do góry?
A tamten odpowiada:
Zemdlał...[/QUOTE]
dobre:roflt:
Widze humorek się trzyma, to i ja ma jeden kawał może komuś się spodoba, tylko uważnie czytajcie:lol:

Spoi czterech panów: Polak, Rusek, Niemiec i Prus.
Prus mówi:
- Od nas to kiedyś na księżycu wylądowali..
Każdy zdziwiony, mówią:
- Prus co ty mówisz, coś Ci się na pewno pomyliło
Prus odpowiada:
- nie no może tyle od księżyca(pokazuje 1 lub 2 centymetry)
Następnie mówi Niemiec:
- No a u nas to na Marsie wylądowali
Mówią:
- Nie no Niemiec, żartujesz chyba?
Niemiec mówi:
- nie no może tyle od marsa(pokazuje 1 lub 2 centymetry)
Następnie mówi Rusek:
- no a ode mnie to na słońcu wylądowali
Reszta mówi:
- e tam żartujesz
Rusek odpowiada:
- nie no może tyle tyle od słońca(pokazuje 1 lub 2 centymetry)
Teraz mówi Polak:
-No a u nas w Polsce to kobiety d**ą rodzą
Wszyscy bardzo zdziwieni Mówią :
-Co ty mówisz Polak?
Polak na to odpowiada:
- nie no może tyle od d**y (pokazuje 1 lub 2 centymetry)

W sumie taki głupi trochę ale i śmieszny:lol:

Posted

Mi sie jeszcze jeden fajny przypomniał :evil_lol:

stoją dwie koleżanki koło okna i jedna z nich nagle mówi :

- quwa idzie mój mąż z kwiatami znowu bede musiała dać d.py

na to druga :

- a to Wy nie macie wazonów ??

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Mi sie jeszcze jeden fajny przypomniał :evil_lol:

na to druga :

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Kaaasia']Wszyscy się fryzjerują to i ja poszłam :lol:. Teraz muszę się pofarbować, a kusi mnie rudo-czerwony :evil_lol:[/QUOTE]
Poszłam z psem na spacer, nie było mnie 3 godziny, nie wzięłam komórki już mieli dzwonić na Policję :evil_lol: ale wróciłam z farbą i zdjęciami :cool1: Jutro farbuję. Na czarno :evil_lol:
Podobają mi się rude i miedziane włosy :loveu: ale u mnie masakra...:( Tydzień i odrosty :/

Farbuj i wstawiaj zdjęcie z nową fryzurką :)

[quote name='dOgLoV']Mi sie jeszcze jeden fajny przypomniał :evil_lol:

na to druga :

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
:mdrmed::laugh2_2::jumpie::roflt: buhahaha.... to żeś mnie rozbawiła, nie mogę... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

To macie świński kawał ;)

Babcia chciała się pokochać z dziadkiem, ale dziadek już nie mógł. Poszła do lekarza po pomoc. Lekarz przepisał kropelki dla dziadka i mówi:
-Babciu, 5 kropelek do jedzenia. Nie więcej.
Babcia wróciła do domu. Robiła pierożki dla dziadka. No i pomyślała "dziadek już kilka lat nie może, to dam więcej niż 5 kropel". No i babcia tak zrobiła.
Podała dziadkowi pierożki i wróciła do kuchni. Po chwili słyszy:
-Babka! Babka!
No to babka leci do dziadka i w drodze się już rozbiera. Wpada do pokoju, a dziadek do niej:
-Patrz babka, pierożki się pierd...
:D:D:D

Posted

[quote name='magdabroy']To macie świński kawał ;)

Babcia chciała się pokochać z dziadkiem, ale dziadek już nie mógł. Poszła do lekarza po pomoc. Lekarz przepisał kropelki dla dziadka i mówi:
-Babciu, 5 kropelek do jedzenia. Nie więcej.
Babcia wróciła do domu. Robiła pierożki dla dziadka. No i pomyślała "dziadek już kilka lat nie może, to dam więcej niż 5 kropel". No i babcia tak zrobiła.
Podała dziadkowi pierożki i wróciła do kuchni. Po chwili słyszy:
-Babka! Babka!
No to babka leci do dziadka i w drodze się już rozbiera. Wpada do pokoju, a dziadek do niej:
-Patrz babka, pierożki się pierd...
:D:D:D[/QUOTE]

Buahahahaahahhaa dobre dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak ktoras z nas w tym tygodniu nie dostanie bana to bedzie sukces :evil_lol: