Ptysiak Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='phase'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-WQxJ8HhJfRc/UJ-t5LBw9mI/AAAAAAAAGRU/VzaV8p1Mgro/s691/IMG_0025.JPG[/URL] o matko, zdjęcie miesiąca. :loveu::loveu:[/QUOTE] Też mi się to bardzo podoba :loveu: mamo! mamo! już biegnę do ciebie! :evil_lol::loveu: Quote
monika&karol Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Ptyś jak zwykle uroczy :loveu: Ciotka muszę na Ciebie nakrzyczeć :mad::mad: wyjmuj te rury ze szczurzej klatki!! Ogon się zaplącze i sobie któraś połamie...a takie historie już znałam. Quote
Ptysiak Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='monika&karol']Ptyś jak zwykle uroczy :loveu: Ciotka muszę na Ciebie nakrzyczeć :mad::mad: wyjmuj te rury ze szczurzej klatki!! Ogon się zaplącze i sobie któraś połamie...a takie historie już znałam.[/QUOTE] Oooo... a te małe lubią chodzić w tych rurkach. Nie pomyślałam o tym, że coś mogą sobie zrobić :shake: Dobrze, że krzyczysz :) Dzisiaj to można mnie nawet i skopać a nie oddam. Przez te jutrzejsze prześwietlenie już powoli zaczynam dostawać na głowę...:roll: Quote
phase Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Też mi się to bardzo podoba :loveu: mamo! mamo! już biegnę do ciebie! :evil_lol::loveu:[/QUOTE] Taki słodziusi jest. :loveu: Quote
rashelek Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [url]https://lh6.googleusercontent.com/-WQxJ8HhJfRc/UJ-t5LBw9mI/AAAAAAAAGRU/VzaV8p1Mgro/s691/IMG_0025.JPG[/url] poświęciłaś się dla sztuki? :evil_lol: Super zdjęcie :D Trzymam kciuki za prześwietlenie, na pewno wszystko wyjdzie idealnie, zobaczysz :loveu: Quote
*Magda* Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Dobry wieczór Iza ;) [quote name='Ptysiak'] Zmusili mnie :placz::evil_lol:[/QUOTE] Jasne :eviltong: [quote name='Ptysiak']Jutro o 16-tej prześwietlenie stawów. Staram się nie myśleć o tym ale nie bardzo to wychodzi i coraz bardziej się denerwuję... [/QUOTE] Będzie dobrze ;) Super, że szczurki już wszystkie razem :multi: Quote
łamAga Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [url]https://lh6.googleusercontent.com/-WQxJ8HhJfRc/UJ-t5LBw9mI/AAAAAAAAGRU/VzaV8p1Mgro/s691/IMG_0025.JPG[/url] świetne ujęcie :loveu: Ola az się za głowę zlapała :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 przyszłam odwiedzić psiego Cywila vel Ptyś :D [url]https://lh4.googleusercontent.com/-Det0jwAh6D4/UJ5XQ6flSAI/AAAAAAAAGNw/p9v1xpZFDaw/s656/IMG_0113.jpg[/url] jejku jaki kochany ryjek :D I szczurki takie fajne :D ten bumerang w pysku piesia mi sie podoba :D jaka to firma? i o jakim prześwietleniu mówisz? :> sory jesli nie doczytałam ;) Quote
Ptysiak Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='Angi']siemka Ptysie :D[/QUOTE] Hi ;) [quote name='phase']Taki słodziusi jest. :loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='rashelek'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-WQxJ8HhJfRc/UJ-t5LBw9mI/AAAAAAAAGRU/VzaV8p1Mgro/s691/IMG_0025.JPG[/URL] poświęciłaś się dla sztuki? :evil_lol: Super zdjęcie :-D Trzymam kciuki za prześwietlenie, na pewno wszystko wyjdzie idealnie, zobaczysz :loveu:[/QUOTE] Ale tym razem nie mam siniaków :diabloti: Oby :) [quote name='magdabroy']Będzie dobrze ;-) Super, że szczurki już wszystkie razem :multi:[/QUOTE] Tyle, że ja zanim dożyję do 16 to chyba na zawał zejdę :roll: Też z tego się bardzo cieszę :) Fajnie czasami śpią. Ishtar i Mavi leżą na Io jak na mamusi :evil_lol: [quote name='dOgLoV'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-WQxJ8HhJfRc/UJ-t5LBw9mI/AAAAAAAAGRU/VzaV8p1Mgro/s691/IMG_0025.JPG[/URL] świetne ujęcie :loveu: Ola az się za głowę zlapała :evil_lol:[/QUOTE] Potem mnie z trawy podnosiła :evil_lol: [quote name='betty_labrador']przyszłam odwiedzić psiego Cywila vel Ptyś :-D [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-Det0jwAh6D4/UJ5XQ6flSAI/AAAAAAAAGNw/p9v1xpZFDaw/s656/IMG_0113.jpg[/URL] jejku jaki kochany ryjek :-D I szczurki takie fajne :-D ten bumerang w pysku piesia mi sie podoba :-D jaka to firma? i o jakim prześwietleniu mówisz? :> sory jesli nie doczytałam ;-)[/QUOTE] Bumerang jest z biedronki za niecałe 7 złoty :evil_lol: Strasznie delikatny i tylko na spacerki bo w 5 minut byłoby po nim Prześwietlamy jutro stawy Ptysiowi. Quote
betty_labrador Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 a to faktycznie jakos powala bumeranga :D trzymam kciuki za Ptysiaczka :D to jutro znów zdjecia mu robią :P Quote
*Magda* Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Też z tego się bardzo cieszę :) Fajnie czasami śpią. Ishtar i Mavi leżą na Io jak na mamusi :evil_lol: [/QUOTE] Pewnie tak ją traktują, bo jest najstarsza ;) Quote
Ptysiak Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='betty_labrador']a to faktycznie jakos powala bumeranga :D trzymam kciuki za Ptysiaczka :D [B]to jutro znów zdjecia mu robią [/B]:P[/QUOTE] Rozśmieszyłaś mnie teraz :evil_lol: a tak szczerze mówiąc to dziś jakoś nie miałam humoru :) Denerwuje się bo muszą go na chwilę uśpić no i wynikiem badania :roll: Quote
Ptysiak Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='magdabroy']Pewnie tak ją traktują, bo jest najstarsza ;)[/QUOTE] Pewnie tak :) Quote
betty_labrador Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Rozśmieszyłaś mnie teraz :evil_lol: a tak szczerze mówiąc to dziś jakoś nie miałam humoru :) Denerwuje się bo muszą go na chwilę uśpić no i wynikiem badania :roll:[/QUOTE] Miało byc to zdanie z bumerangiem w taki sposob napisane : [B]A to faktycznie jakość powala -bumeranga. [/B]Eh a co sie stało że nie miałaś humorku? Quote
*Magda* Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Pytałam dziś Bogdana, czy będziemy mieć czas jechać w grudniu do Mysłowic :cool3: Powiedział, że "nie" :( Ale nie wiem czy naprawdę tak myślał czy żartował :roll: Quote
Ptysiak Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='betty_labrador']Miało byc to zdanie z bumerangiem w taki sposob napisane : [B]A to faktycznie jakość powala -bumeranga. [/B]Eh a co sie stało że nie miałaś humorku?[/QUOTE] Dużo roboty w pracy a do tego Ptyś zjadł szarpak i mi się pochorował. Już myślałam, że skończy się na ingerencji chirurgicznej ale wszystko raczej wyszło bo apetyt mu wrócił itd. Tyle, że przed chwilką znowu mi zwymiotował :( a dziś miał taki średni apetyt... Jutro to prześwietlenie jeszcze do tego wszystkiego. [quote name='magdabroy']Pytałam dziś Bogdana, czy będziemy mieć czas jechać w grudniu do Mysłowic :cool3: Powiedział, że "nie" :-( Ale nie wiem czy naprawdę tak myślał czy żartował :roll:[/QUOTE] Buuu :( Mam nadzieję, że żartował. Quote
Guest wolfheart Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 trzymamy kciuki za jak najlepszy wynik Ptysiowego prześwietlenia:thumbs: oj Ptysiu wracaj do normy piesku:calus: Quote
Ptysiak Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Dzień dobry Wszystkim :) Jakbym nie odezwała się dzisiaj do wieczora tzn., że dostałam zawału u weta. Miłego dnia. Quote
Shilomaniak Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Tylko się odezwij jakby co, bo na pogrzeb zaprzyjaźniony:razz: bliżej nam będzie z Warszawy niż z Gdańska. Stypa będzie szczurkowo- psia :evil_lol:, a Ptyś po prześwietleniu będzie toasty za Pańcię wznosił. [quote name='Ptysiak']Dzień dobry Wszystkim :) Jakbym nie odezwała się dzisiaj do wieczora tzn., że dostałam zawału u weta. Miłego dnia.[/QUOTE] Quote
stokrotka.af Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 tyle fajnych psiaków a i tak Ptyś najładniejszy :) wybacz, nie daję rady być na bieżąco :( mizianka dla futerkowego potworka :) Quote
*Magda* Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='dOgLoV']czekamy na wieści z prześwietlenia ;)[/QUOTE] Ja też czekam ;) Quote
Recommended Posts