Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']Kocham czarny to i pies ma większość czarnego :loveu:

Normalnie cały jadłospis rodzinny :evil_lol:
[/QUOTE]
Też kocham czarny kolor, jak się moją szafę otwiera to są tam tylko czarne, białe i szare rzeczy bo w takich kolorach czuję się najlepiej :) no jeszcze wiszą 4 maxi sukienki na lato, jedna czerwona w kwiatki, druga chabrowo-niebiesko-biała, trzecia w czarno-białą panterkę i czwarta czarna :evil_lol:

No jadłospis jest trochę skomplikowany :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka'][B]Lubię to![/B] :diabloti:

Szukałam to czekoladowe piwo i nie znalazłam... :([/QUOTE]
:evil_lol:
[url]http://1.bp.blogspot.com/-yc5NJBMmEMo/Ts_o-b6r0CI/AAAAAAAACdQ/chpmaa7h_90/s1600/IMG_9285.jpg[/url] tak wygląda
Gdzie szukałaś? W Mysłowicach w Tesco jest, mogę Ci kupić bo zaraz po nie idę. :evil_lol:

[quote name='vege*']Też kocham czarny kolor, jak się moją szafę otwiera to są tam tylko czarne, białe i szare rzeczy bo w takich kolorach czuję się najlepiej :smile: no jeszcze wiszą 4 maxi sukienki na lato, jedna czerwona w kwiatki, druga chabrowo-niebiesko-biała, trzecia w czarno-białą panterkę i czwarta czarna :evil_lol:

No jadłospis jest trochę skomplikowany :evil_lol:[/QUOTE]
U mnie w szafie wisza też czarne i czerwone głównie ;) Czasami siedzi tam szczurek ale też czarny :evil_lol:

Będę za jakiś czas, idę z Ptysiem i Sebkiem na spacer do Tesco :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']ooooooooooo ja pitole :crazyeye: [URL]http://ocen-piwo.pl/Lubuskie_Jagodowe,1,229[/URL] ja chce to piwo !!!![/QUOTE]
Kupić Ci? bo właśnie idę :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Kupić Ci? bo właśnie idę :evil_lol:[/QUOTE]

quwa jak bys blizej mieszkała to bym Ci skrzynke kazala wziac i bysmy razem ją obróciły :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']quwa jak bys blizej mieszkała to bym Ci skrzynke kazala wziac i bysmy razem ją obróciły :evil_lol:[/QUOTE]
Jestem za!!! :evil_lol:
Nadrobimy to mam nadzieję w maju ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Jestem za!!! :evil_lol:
Nadrobimy to mam nadzieję w maju ;)[/QUOTE]

Tez mam taka nadzieję ;)

a to dzisiaj jest w ogóle dzień nowosci bo ja sobie kupiłam chipsy o smaku czosnku i sera :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a to piwo w tesco jest po ile ?? też ponad 6 zł jak na stronie producenta ??

Posted

[quote name='dOgLoV']Tez mam taka nadzieję ;)

a to dzisiaj jest w ogóle dzień nowosci bo ja sobie kupiłam chipsy o smaku czosnku i sera :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a to piwo w tesco jest po ile ?? też ponad 6 zł jak na stronie producenta ??[/QUOTE]
:)
Mniam... poszukam w Tesco chipsów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ile?? !! :crazyeye: W Tesco 4 zł z groszami kosztuje.

Dobra spadam bo mi Tesco zamkną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:)
Mniam... poszukam w Tesco chipsów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ile?? !! :crazyeye: W Tesco 4 zł z groszami kosztuje.

Dobra spadam bo mi Tesco zamkną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Ja je w biedronce kupiłam :P ale z Crunchips-a wiec w tesco moze będą :evil_lol: normalnie 150 gr za 1,99 :evil_lol:

ooo to nawet nie tak zle :cool3:

idz idz poczekamy za Tobą :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-gIgpI8lz9JQ/UHAkn6ToHbI/AAAAAAAAFG8/Wdw2fP5Y7QA/s660/IMAG0737.jpg[/URL] ta mina mówi " a za ten odstraszacz masz w pape :evil_lol:"
[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='dOgLoV']quwa jak bys blizej mieszkała to bym Ci skrzynke kazala wziac i bysmy razem ją obróciły :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Jestem za!!! :evil_lol:
Nadrobimy to mam nadzieję w maju ;)[/QUOTE]

Co to za umawianie się za moimi plecami :mad:

[quote name='Ptysiak']:)
Dobra spadam bo mi Tesco zamkną :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

A u mnie Tesco jest 24h/na dobę :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']

Co to za umawianie się za moimi plecami :mad:

A u mnie Tesco jest 24h/na dobę :eviltong:[/QUOTE]

Ależ nie za plecami :shake: oczywiście wypiły byśmy ją z Toba :loveu::evil_lol:

u mnie tez jest do 24 :multi: tzn jedno jest do 24 a w galerii jest całą dobę ....

ale leje jak z cebra i wieje niesamowicie że nawet po piwo jagodowe nikt mnie nie wyciągnie :shake:

Posted

Oczywiście, że z Tobą Madzia i Justynkę też byśmy rozpiły :evil_lol:

U nas Tesco jest do 24 a w Silesi w Katowicach całodobowe. Ale to za daleko troszkę ;)
Kupiłam jedno jagodowe na spróbowanie. Dobrze, że jedno bo szału nie ma :evil_lol: Ani ja ani Sebek tego nie wypijemy. Zamknęłam i zostawiłam, Bartek jutro wróci to może wypije :diabloti:
Chipsów w Tesco nie ma :( Ale kupiłam paprykowe bo mi Aga smaku narobiła :D
Biedronkę mam w sumie obok Tesco ale nie mieliśmy kasy przy sobie a wiadomo czego się nie da... W Biedronce zapłacić kartą :evil_lol:

Kolano mnie nie boli już od wczoraj ale boli mnie za to kostka od 20 minut :diabloti: Potknęłam się o krawężnik jak biegałam z Ptyśkiem i mi się jakoś tak dziwnie skrzywiła, że teraz boli :roll: a jeszcze wpadłam w jakieś krzaki i mam podrapaną rękę. Sebek chce mi kupić kask i kombinezon ochronny :evil_lol:

Posted

[quote name='Besti']Czy ktoś tu mówi o śmierdzącej Tugezie?:evil_lol:

Zabawka Ptysiaka zarąbista- wiem, też mam podobną z Biedry, tzn nie ja:evil_lol:[/QUOTE]
A już myślałam, że Ty się nią bawisz :evil_lol:
Ja kupiłam w Biedronce jeszcze takie plastikowe kółko coś jak frisbee ale to dziadostwo straszne bo się połamało jak Ptyś złapał zębami :/

Cześć Justyś :)

Posted

[quote name='Besti']Czy ktoś tu mówi o śmierdzącej Tugezie?:evil_lol:

[/QUOTE]

tak tak tak :lol:

pyszne :loveu:

ale teraz sama ze soba nie moge wytrzymac tak mi z papy jedzie czosnkiem :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']

Ale kupiłam paprykowe bo mi Aga smaku narobiła :D
Biedronkę mam w sumie obok Tesco ale nie mieliśmy kasy przy sobie a wiadomo czego się nie da... W Biedronce zapłacić kartą :evil_lol:

Kolano mnie nie boli już od wczoraj ale boli mnie za to kostka od 20 minut :diabloti: Potknęłam się o krawężnik jak biegałam z Ptyśkiem i mi się jakoś tak dziwnie skrzywiła, że teraz boli :roll: a jeszcze wpadłam w jakieś krzaki i mam podrapaną rękę. Sebek chce mi kupić kask i kombinezon ochronny :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dokładnie ten sam skecz dzisiaj użyłam w biedronce , koleś wcisnal sie przed nas i pyta sie pani w kasie czy moze zapłacić kartą na co sie spojrzałam na Sebastiana i mówie " widac ze nie był z nami na kabarecie :evil_lol:"

:roflt::roflt::roflt::roflt:

od razu mi raźniej :evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']Iza Ty jesteś gorszą sierotą niż ja:evil_lol:
weź uważaj na siebie
mój Sebek mi zawsze mówi, że się kiedyś sama zabiję:diabloti:[/QUOTE]
Mój mi mówi, że dziwi się że jeszcze sie nie zabiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='magdabroy']Iza, lepiej niech Cię Sebek zamknie w pokoju bez klamek z materacami na ścianach :evil_lol:[/QUOTE]
Obawiam się, że i tak bym coś wywinęła :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']dokładnie ten sam skecz dzisiaj użyłam w biedronce , koleś wcisnal sie przed nas i pyta sie pani w kasie czy moze zapłacić kartą na co sie spojrzałam na Sebastiana i mówie " widac ze nie był z nami na kabarecie :evil_lol:"

:roflt::roflt::roflt::roflt:

od razu mi raźniej :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: