łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']narożnik mogę dać Ci ten z kuchni co Ptyś na nim sypia :evil_lol: A tak poważniej to Mój Teść robi zaje...ste biurka itd... cos się wymyśli ;) Będziemy w telewizji i będziemy gwiazdami i w ogóle :evil_lol:[/QUOTE] ooooo to ja czekam na przesyłke :evil_lol: tylko zeby nam do glowy sodówka nie walnęła :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Jedno? No co Ty ja w skrzynkach stawiam :razz: Ukradne fotel mamie, mają fajny :evil_lol:[/QUOTE] Kurcze Iza Ciebie az strach znac i na kawe zaprosić :evil_lol: wyjdziesz a tu telewizora i komody ni ma bo komuś obiecałas :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']To się zastanów bo ja zaraz jak zasną idę po fotel :evil_lol:[/QUOTE] Zrób zdjęcie :cool3: muszę sprawdzić czy warto ;) Quote
Ty$ka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Tysiaczki... O mnie prześladuje :evil_lol: Wybacz :(:loveu: Zawsze chciałam mieć Faceta z mafii :evil_lol: mam jeszcze lepiej, mam psa w mafii :diabloti:[/QUOTE] Prześladujemy mafistów, bo chcemy autograf :evil_lol: Wybaczymy więc, gdy go dostaniemy :eviltong: Ej, ja też tak kcem :placz: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']Kurcze Iza Ciebie az strach znac i na kawe zaprosić :evil_lol: wyjdziesz a tu telewizora i komody ni ma bo komuś obiecałas :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poplułam przez Ciebie monitor :evil_lol: [quote name='magdabroy']Zrób zdjęcie :cool3: muszę sprawdzić czy warto ;-)[/QUOTE] Okej :diabloti: Mafia to mafia :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Prześladujemy mafistów, bo chcemy autograf :evil_lol: Wybaczymy więc, gdy go dostaniemy :eviltong: Ej, ja też tak kcem :placz:[/QUOTE] Wyślemy Ci mailem autograf :evil_lol: Zapisz się z psiakiem do mafii zapraszamy :razz::cool1: Quote
Ty$ka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Wyślemy Ci mailem autograf :evil_lol: Zapisz się z psiakiem do mafii zapraszamy :razz::cool1:[/QUOTE] O, jak się o mnie troszczysz :loveu: A czy przed przystąpieniem do mafii muszę mieć oświadczenie od lekarza, że jestem nienormalna? :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='Ty$ka']O, jak się o mnie troszczysz :loveu: A czy przed przystąpieniem do mafii muszę mieć oświadczenie od lekarza, że jestem nienormalna? :evil_lol:[/QUOTE] Nie musisz, ja Ci wierzę :evil_lol: Wymagane są jedynie ciemne okulary :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: poplułam przez Ciebie monitor :evil_lol: [/QUOTE] ej a monitor tez by mi styknał bo cos mi sei zaczyna wypalać :eviltong: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']ej a monitor tez by mi styknał bo cos mi sei zaczyna wypalać :eviltong:[/QUOTE] Ja mam lapka ale Sebek ma fajny...:evil_lol: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja mam lapka ale Sebek ma fajny...:evil_lol:[/QUOTE] nawet Sebastiana nie chcesz oszczedzić ?? :eviltong: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']nawet Sebastiana nie chcesz oszczedzić ?? :eviltong:[/QUOTE] On może nie zauważy bo robi właśnie kolację :evil_lol: Potem powiem, że nie wiem co się stało z monitorem... Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']On może nie zauważy bo robi właśnie kolację :evil_lol: Potem powiem, że nie wiem co się stało z monitorem...[/QUOTE] nie za dobrze masz ?? Ty na dogo a Sebek w kuchni ?? nie chcesz go sprzedac ?? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']nie chcesz go sprzedac ?? :evil_lol:[/QUOTE] Masz Sebastiana, chcesz przygarnąć Bogdana, a teraz jeszcze chcesz kupić Sebka od Izy :crazyeye: Nie za dużo troszkę? :mad: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='magdabroy']Masz Sebastiana, chcesz przygarnąć Bogdana, a teraz jeszcze chcesz kupić Sebka od Izy :crazyeye: Nie za dużo troszkę? :mad:[/QUOTE] Ciiiiiiiiiiii, harem założe :evil_lol: Quote
justysiek Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='magdabroy']Masz Sebastiana, chcesz przygarnąć Bogdana, a teraz jeszcze chcesz kupić Sebka od Izy :crazyeye: Nie za dużo troszkę? :mad:[/QUOTE] Aga, ale Ty chciwa jesteś:eviltong: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='justysiek']Aga, ale Ty chciwa jesteś:eviltong:[/QUOTE] a jak , Twój Sebek tez mile widziany :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']nie za dobrze masz ?? Ty na dogo a Sebek w kuchni ?? nie chcesz go sprzedac ?? :evil_lol:[/QUOTE] On lubi gotować :) Ile płacisz? :evil_lol: [quote name='magdabroy']Masz Sebastiana, chcesz przygarnąć Bogdana, a teraz jeszcze chcesz kupić Sebka od Izy :crazyeye: Nie za dużo troszkę? :mad:[/QUOTE] Ona chyba Harem chce otworzyć :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']On lubi gotować :) Ile płacisz? :evil_lol: Ona chyba Harem chce otworzyć :evil_lol:[/QUOTE] Hmmm dam dwa wielbłady i jednego osła :evil_lol: napisalam wyzej ze Harem otwieram :eviltong: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']Ciiiiiiiiiiii, harem założe :evil_lol:[/QUOTE] buhaha... o masz wykrakałam :evil_lol: Justyś pilnuj Sebka chyba że.... :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='dOgLoV']Hmmm dam dwa wielbłady i jednego osła :evil_lol: napisalam wyzej ze Harem otwieram :eviltong:[/QUOTE] Za szubka Jesteś :eviltong: Albo ja za stara :evil_lol: Ok, ale dorzuć jeszcze króliczka :loveu::evil_lol: Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']buhaha... o masz wykrakałam :evil_lol: Justyś pilnuj Sebka chyba że.... :evil_lol:[/QUOTE] oj tam oj tam :eviltong: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Za szubka Jesteś :eviltong: Albo ja za stara :evil_lol: [/QUOTE] Albo jedno i drugie :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 no, ale jak sobie jechałam przez Mysłowice to bardzo intensywnie się rozglądałam za Wami ;) nie ma tak daleko i kiedyś Was może nawiedzimy ;) nooooooo Ptysiek w okularach wygląda jak gwiazda Matrixu ;) Quote
łamAga Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Za szubka Jesteś :eviltong: Albo ja za stara :evil_lol: Ok, ale dorzuć jeszcze króliczka :loveu::evil_lol:[/QUOTE] za stara bedziesz po 90tce :eviltong: króliczka nie mam ale mam dużo pajęków , jeden taki wielki wisi koło mojego stanowiska malowania desek :mad: dobrze ze go zauwazylam po skonczeniu malowania a nie przed bo bym nic nie pomalowała :eviltong: [quote name='magdabroy']Albo jedno i drugie :evil_lol:[/QUOTE] z grzecznosci nie zaprzeczę :siara: Quote
justysiek Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 ale mój Sebek nie gotuje, nie pierze, nie sprząta:eviltong: Quote
*Magda* Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='justysiek']ale mój Sebek nie gotuje, nie pierze, nie sprząta:eviltong:[/QUOTE] Mój jak pierze, to spodnie razem z telefonem w kieszeni :evil_lol: Quote
Recommended Posts