Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Dzien dobry gaduly ;) Widze ze planow C.D. ;)
I od tego planowania w glowkach wam sie zaczyna [I]pieprzyc[/I] :evil_lol:
Zboczuchy :megagrin: [/QUOTE]
Dzień dobry Leniu :diabloti:

[quote name='Ada_Mirra']ja czekam na filmik :-D a i mirze moze by sie cos przydalo nagrac xD

co masz na obiad? :-D[/QUOTE]
Kurczaka z warzywami, groszkiem, fasolkom,i wszystkim co się da w sosie :evil_lol: Wygląda dziwnie ale u mnie Wszyscy to wpie.... lala aż się uszy trzęsą :diabloti:

[quote name='dOgLoV']Doberek;-)

olej obiad daj filmik :evil_lol:[/QUOTE]
[quote name='phase']Też czekam na filmik. :grins:

Mecz no cóż 2:1 zasłużenie dla Realu. :smile:[/QUOTE]
Wgrywał się :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Leniu? ....booo :grins: Trzeba znalezc w swoim zyciu cos, co chce sie robic... a pozniej to robic :evil_lol:

Znecaja sie nad psem!!!!! :placz: Cos wsadzila pod ten basenik? :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nic tam nie wsadzałam on tak reaguje na wodę :grins::diabloti: przecież nigdy nie twierdziłam, że mój pies jest całkiem normalny :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Wpusc takiego do jeziora.... :evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol:
Na większej wodzie to woli pływać lub nurkować, on chyba się wkurza że taki mały basen i mało wody :diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol:
Na większej wodzie to woli pływać lub nurkować, on chyba się wkurza że taki mały basen i mało wody :diabloti:[/QUOTE]Chce wykopac wiekszy! Jaki madry Ptys :D

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Chce wykopac wiekszy! Jaki madry Ptys :D[/QUOTE]
Na to wygląda :evil_lol:

Już myślałam o większym ale to musiałabym na trawie postawić a to równa się z tym, że Ptyś z basenu wpada na trawę, ziemię i piasek, tarza się i jest cały brudny a potem wpada taki do domu... a ja już mam dość zmywania ziemi z mebli :roll: wolę ślizganie sie na mokrej podłodze :evil_lol:

Posted

ptyśkowa ty mi rozwalasz na czesci pierwsze....normalnie..ja nie nadarzam w ogole za wami tutaj..wiecznie pelno do czytania..pozniej przelatuje bo mi si enie chce czytac...z tego wszystkiego nie wiem o co chodzi i nie wiem za co sie zabrac do komentowania bo tyle by trzeba bylo skomentowac...a ptys w tej misce jest przekochany te jego burczenia i te kopanie...

Posted

[quote name='dorka1403']ptyśkowa ty mi rozwalasz na czesci pierwsze....normalnie..ja nie nadarzam w ogole za wami tutaj..wiecznie pelno do czytania..pozniej przelatuje bo mi si enie chce czytac...z tego wszystkiego nie wiem o co chodzi i nie wiem za co sie zabrac do komentowania bo tyle by trzeba bylo skomentowac...a ptys w tej misce jest przekochany te jego burczenia i te kopanie...[/QUOTE]
Wiesz Dorka nie jestes sama w tej bezsilnosci :evil_lol: Ja tak mam zawsze po chocby jednodniowej abstynencji dogo :D

Posted

[quote name='Izabela124.']Boszzzzz jakie on dźwięki wydaje :evil_lol:[/QUOTE]
Jak Wookie z Gwiezdnych Wojen :evil_lol:

[quote name='dorka1403']ptyśkowa ty mi rozwalasz na czesci pierwsze....normalnie..ja nie nadarzam w ogole za wami tutaj..wiecznie pelno do czytania..pozniej przelatuje bo mi si enie chce czytac...z tego wszystkiego nie wiem o co chodzi i nie wiem za co sie zabrac do komentowania bo tyle by trzeba bylo skomentowac...a ptys w tej misce jest przekochany te jego burczenia i te kopanie...[/QUOTE]

[quote name=':: FiGa ::']Wiesz Dorka nie jestes sama w tej bezsilnosci :evil_lol: Ja tak mam zawsze po chocby jednodniowej abstynencji dogo :-D[/QUOTE]

Macie rację... ja też nie nadarzam :evil_lol:

[quote name='Ada_Mirra']hahahahahah :evil_lol: dokopanie sie przez balkon zawsze spoko ;-)

a dzwięki jakie on wydaje :-D[/QUOTE]
Może coś ciekawego wykopie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']oj tam, oj tam nie narzekajcie... nie jest aż tak źle, często zdjęcia wstawiam to można obrazki oglądać jak już się czytać nie chce :evil_lol:[/QUOTE]

Właśnie ;) Wkońcu to galeria i podstawą jej istnienia są zdjęcia :)

Posted

Zajrzałam tu za Stokrotką i takie rarytasy !!! On gada zupełnie tak samo jak nasza Shila :evil_lol:. Cudny jest !!! A basen w następnym roku kupię dla naszej wodnej panny taki sam :multi:(przynajmniej nie będzie się kładła w każdej kałuży)

Posted

[quote name='magdabroy']Właśnie ;) Wkońcu to galeria i podstawą jej istnienia są zdjęcia :)[/QUOTE]
Dokładnie;)
I chyba Nikt nie zaprzeczy, że u mnie tych zdjęć jest masa :p

[quote name='Shilomaniak']Zajrzałam tu za Stokrotką i takie rarytasy !!! On gada zupełnie tak samo jak nasza Shila :evil_lol:. Cudny jest !!! A basen w następnym roku kupię dla naszej wodnej panny taki sam :multi:(przynajmniej nie będzie się kładła w każdej kałuży)[/QUOTE]
Jak ona lubi tak wodę jak mój to nie licz na to, że będzie omijała kałuże po kupnie baseniku :evil_lol: ale jedno dobre, zawsze się w tym baseniku opłucze :diabloti:

Posted

[quote name='stokrotka.af']boszeeeeeeeeee jak on się wkurza,że mu ta woda wypływa :diabloti: a potem klap na kocyk i co złego to nie ja :evil_lol:
wiecej wody na drugi raz :razz:[/QUOTE]
Jak mu nalałam cały basen kiedyś to nie chciej wiedzieć ile było tej wody poza basenem :evil_lol: