Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Dzien dobry gaduly ;) Widze ze planow C.D. ;) I od tego planowania w glowkach wam sie zaczyna [I]pieprzyc[/I] :evil_lol: Zboczuchy :megagrin: [/QUOTE] Dzień dobry Leniu :diabloti: [quote name='Ada_Mirra']ja czekam na filmik :-D a i mirze moze by sie cos przydalo nagrac xD co masz na obiad? :-D[/QUOTE] Kurczaka z warzywami, groszkiem, fasolkom,i wszystkim co się da w sosie :evil_lol: Wygląda dziwnie ale u mnie Wszyscy to wpie.... lala aż się uszy trzęsą :diabloti: [quote name='dOgLoV']Doberek;-) olej obiad daj filmik :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='phase']Też czekam na filmik. :grins: Mecz no cóż 2:1 zasłużenie dla Realu. :smile:[/QUOTE] Wgrywał się :diabloti: Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Szału nie ma ale macie filmik :evil_lol: [video=youtube;5HbiVc-8GfE]http://www.youtube.com/watch?v=5HbiVc-8GfE&feature=youtu.be[/video] Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Leniu? ....booo :grins: Trzeba znalezc w swoim zyciu cos, co chce sie robic... a pozniej to robic :evil_lol: Znecaja sie nad psem!!!!! :placz: Cos wsadzila pod ten basenik? :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Leniu? ....booo :grins: Trzeba znalezc w swoim zyciu cos, co chce sie robic... a pozniej to robic :evil_lol: Znecaja sie nad psem!!!!! :placz: Cos wsadzila pod ten basenik? :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nic tam nie wsadzałam on tak reaguje na wodę :grins::diabloti: przecież nigdy nie twierdziłam, że mój pies jest całkiem normalny :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Wpusc takiego do jeziora.... :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Wpusc takiego do jeziora.... :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Na większej wodzie to woli pływać lub nurkować, on chyba się wkurza że taki mały basen i mało wody :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: Na większej wodzie to woli pływać lub nurkować, on chyba się wkurza że taki mały basen i mało wody :diabloti:[/QUOTE]Chce wykopac wiekszy! Jaki madry Ptys :D Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Chce wykopac wiekszy! Jaki madry Ptys :D[/QUOTE] Na to wygląda :evil_lol: Już myślałam o większym ale to musiałabym na trawie postawić a to równa się z tym, że Ptyś z basenu wpada na trawę, ziemię i piasek, tarza się i jest cały brudny a potem wpada taki do domu... a ja już mam dość zmywania ziemi z mebli :roll: wolę ślizganie sie na mokrej podłodze :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Boszzzzz jakie on dźwięki wydaje :evil_lol: Quote
dorka1403 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 ptyśkowa ty mi rozwalasz na czesci pierwsze....normalnie..ja nie nadarzam w ogole za wami tutaj..wiecznie pelno do czytania..pozniej przelatuje bo mi si enie chce czytac...z tego wszystkiego nie wiem o co chodzi i nie wiem za co sie zabrac do komentowania bo tyle by trzeba bylo skomentowac...a ptys w tej misce jest przekochany te jego burczenia i te kopanie... Quote
Ada_Mirra Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Chce wykopac wiekszy! Jaki madry Ptys :D[/QUOTE] hahahahahah :evil_lol: dokopanie sie przez balkon zawsze spoko ;) a dzwięki jakie on wydaje :D Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='dorka1403']ptyśkowa ty mi rozwalasz na czesci pierwsze....normalnie..ja nie nadarzam w ogole za wami tutaj..wiecznie pelno do czytania..pozniej przelatuje bo mi si enie chce czytac...z tego wszystkiego nie wiem o co chodzi i nie wiem za co sie zabrac do komentowania bo tyle by trzeba bylo skomentowac...a ptys w tej misce jest przekochany te jego burczenia i te kopanie...[/QUOTE] Wiesz Dorka nie jestes sama w tej bezsilnosci :evil_lol: Ja tak mam zawsze po chocby jednodniowej abstynencji dogo :D Quote
dorka1403 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 normalnie mozna w stan depresyjny popasc :) Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='Izabela124.']Boszzzzz jakie on dźwięki wydaje :evil_lol:[/QUOTE] Jak Wookie z Gwiezdnych Wojen :evil_lol: [quote name='dorka1403']ptyśkowa ty mi rozwalasz na czesci pierwsze....normalnie..ja nie nadarzam w ogole za wami tutaj..wiecznie pelno do czytania..pozniej przelatuje bo mi si enie chce czytac...z tego wszystkiego nie wiem o co chodzi i nie wiem za co sie zabrac do komentowania bo tyle by trzeba bylo skomentowac...a ptys w tej misce jest przekochany te jego burczenia i te kopanie...[/QUOTE] [quote name=':: FiGa ::']Wiesz Dorka nie jestes sama w tej bezsilnosci :evil_lol: Ja tak mam zawsze po chocby jednodniowej abstynencji dogo :-D[/QUOTE] Macie rację... ja też nie nadarzam :evil_lol: [quote name='Ada_Mirra']hahahahahah :evil_lol: dokopanie sie przez balkon zawsze spoko ;-) a dzwięki jakie on wydaje :-D[/QUOTE] Może coś ciekawego wykopie :evil_lol: Quote
dorka1403 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 to juz chora jestes skoro ci sie to wmyka spod kontroli :D Quote
Ada_Mirra Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 ja mam niekiedy nadrabiania ale w ciągu 20 min ogarniam ;D Quote
dorka1403 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 ale mi sie czasami poprostu nie chce czytac jak widze ze przedemna 20 stron :mdleje: a do tego tyle komentowania ze w koncu nic nie komentuje bo sama nie wiem za co sie zabrac... Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 oj tam, oj tam nie narzekajcie... nie jest aż tak źle, często zdjęcia wstawiam to można obrazki oglądać jak już się czytać nie chce :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 boszeeeeeeeeee jak on się wkurza,że mu ta woda wypływa :diabloti: a potem klap na kocyk i co złego to nie ja :evil_lol: wiecej wody na drugi raz :razz: Quote
*Magda* Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Ptysiak']oj tam, oj tam nie narzekajcie... nie jest aż tak źle, często zdjęcia wstawiam to można obrazki oglądać jak już się czytać nie chce :evil_lol:[/QUOTE] Właśnie ;) Wkońcu to galeria i podstawą jej istnienia są zdjęcia :) Quote
Shilomaniak Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Zajrzałam tu za Stokrotką i takie rarytasy !!! On gada zupełnie tak samo jak nasza Shila :evil_lol:. Cudny jest !!! A basen w następnym roku kupię dla naszej wodnej panny taki sam :multi:(przynajmniej nie będzie się kładła w każdej kałuży) Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='magdabroy']Właśnie ;) Wkońcu to galeria i podstawą jej istnienia są zdjęcia :)[/QUOTE] Dokładnie;) I chyba Nikt nie zaprzeczy, że u mnie tych zdjęć jest masa :p [quote name='Shilomaniak']Zajrzałam tu za Stokrotką i takie rarytasy !!! On gada zupełnie tak samo jak nasza Shila :evil_lol:. Cudny jest !!! A basen w następnym roku kupię dla naszej wodnej panny taki sam :multi:(przynajmniej nie będzie się kładła w każdej kałuży)[/QUOTE] Jak ona lubi tak wodę jak mój to nie licz na to, że będzie omijała kałuże po kupnie baseniku :evil_lol: ale jedno dobre, zawsze się w tym baseniku opłucze :diabloti: Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 [quote name='stokrotka.af']boszeeeeeeeeee jak on się wkurza,że mu ta woda wypływa :diabloti: a potem klap na kocyk i co złego to nie ja :evil_lol: wiecej wody na drugi raz :razz:[/QUOTE] Jak mu nalałam cały basen kiedyś to nie chciej wiedzieć ile było tej wody poza basenem :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 ps. dziś zdjęć chyba nie będzie... nie wiem co mam z dogo ale się wstawić nie da :shake: Quote
łamAga Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Świetne te dzwieki wydaje :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts