Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

dla Ciebie ten 13 nie jest chyba szczęśliwy.. i to od poniedziałku spóźnić się do rpacy :mdleje:
uważaj, coby cały tydzień taki nie był :lol:

no Ptyś jest rozchwytywany :loveu:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak już po 9 to ja nie wiem jak Ty chcesz zdążyć :evil_lol:[/QUOTE]
:diabloti:

[quote name='rashelek']Jestem w szoku, cały dzień mnie wczoraj nie było a tu tylko trochę ponad pół strony nadrabiania! :-o
Jak tam, zdążyłaś do pracy? :evil_lol:[/QUOTE]
Zdążyłam na 10:30 :evil_lol:

[quote name='Klaudia&Aza']Dzień dobry;-)[/QUOTE]
Hej :)

[quote name='justysiek']cześć Ptysiowa!!!:loveu:[/QUOTE]
:loveu:

[quote name='ania90']Ptys powieksza swoje znajomosci :-D[/QUOTE]
Jeszcze troszkę i będzie znał większa część Mysłowic niż ja :evil_lol:

[quote name='kalyna']dla Ciebie ten 13 nie jest chyba szczęśliwy.. i to od poniedziałku spóźnić się do rpacy :mdleje:
uważaj, coby cały tydzień taki nie był :lol:

no Ptyś jest rozchwytywany :loveu:[/QUOTE]
Dlaczego nie jest szczęśliwy? Jak na razie (odpukać) wszystko jest okej i mam dobry humor ;)
Ja codziennie się spóźniam :evil_lol:, dzisiaj i tak wyjątkowo szybko byłam w pracy :diabloti:

[quote name='Ty$ka']Hej :loveu:

Miłego dnia życzymy.

Ptyś ma własnych fanów - nic dziwnego, że nowa koleżanka przyleciała do niego po autograf :lol:[/QUOTE]
Hej hej :loveu:
Moja córka z Koleżankom często spacerują z tymi dwoma pieskami bo Pan piesków nie zawsze ma zdrowie i siłę by z nimi wyjść. A Właścicielka (tez starsza Pani) niedawno umarła :(

[quote name='Milena9']Ile znajomych [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-Ou5Z8HGaPHQ/UCd3CuY1vVI/AAAAAAAADFM/B7wMU2kUsts/s628/IMG_0033.JPG[/URL] ;-)[/QUOTE]
Życie towarzyskie Ptyśka staje się coraz bardziej obszerne :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']
Dlaczego nie jest szczęśliwy? Jak na razie (odpukać) wszystko jest okej i mam dobry humor ;)
Ja codziennie się spóźniam :evil_lol:, dzisiaj i tak wyjątkowo szybko byłam w pracy :diabloti:

[/QUOTE]

no bo się spóźniłaś.. a jak w poniedziałek człowiek się spóźni to potem cały tydzień taki jest :lol:
haha to Ty masz za dobrze ;)

Posted

[quote name='kalyna']no bo się spóźniłaś.. a jak w poniedziałek człowiek się spóźni to potem cały tydzień taki jest :lol:
haha to Ty masz za dobrze ;)[/QUOTE]
To ja co tydzień mam taki tydzień :D
niech się cieszą że w ogóle przyszłam :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']No i jak żeś te kciuki trzymała :mad: zwolnienie mam do 24 jeszcze a kto wie co dalej :roll:[/QUOTE]
Mocno trzymałam... :(

a tak w ogóle to ja chyba wolałabym mieć L-4 bo już mam dość tego biura :shake:

[quote name='Izabela124.']To wszystko wyjaśnia :lol:[/QUOTE]
Jedyny plus chyba, że mogę iść i wyjść o której chcę :evil_lol:
bo poza tym to wolałabym pracować u obcych ;)

Nawet internet mnie dziś wkurza w tej robocie :mad:
właściwie to o dziwo dziś mnie nic innego nie wkurza... :-o nawet Szef :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Mocno trzymałam... :(

a tak w ogóle to ja chyba wolałabym mieć L-4 bo już mam dość tego biura :shake:

[/QUOTE]

dobra dobra :eviltong:

Niby tak ale Sebastian dzisiaj juz do pracy idzie i ja "sama"zostane w domu :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']dobra dobra :eviltong:

Niby tak ale Sebastian dzisiaj juz do pracy idzie i ja "sama"zostane w domu :roll:[/QUOTE]
Ja tam osobiście lubię właśnie sama być czasami. A jeszcze jak Sebastian jedzie na 2 dni w góry coś porobić w domku to już full wypas :evil_lol:
Od razu jest hasło: chata wolna :D grill, koleżanki itd.. :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja tam osobiście lubię właśnie sama być czasami. A jeszcze jak Sebastian jedzie na 2 dni w góry coś porobić w domku to już full wypas :evil_lol:
Od razu jest hasło: chata wolna :D grill, koleżanki itd.. :evil_lol:[/QUOTE]

ueee no to rozumiem ale ja jestem "sama" w cudzysłowiu :roll: wiesz teściowa i te sprawy :roll: a dodam ze dobrze to miedzy nami nie jest :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']ueee no to rozumiem ale ja jestem "sama" w cudzysłowiu :roll: wiesz teściowa i te sprawy :roll: a dodam ze dobrze to miedzy nami nie jest :roll:[/QUOTE]
a no to zupełnie inna sprawa... tak sama to chyba tez bym nie chciała :shake:
Nie dziwię Ci się teraz, że wolałabyś pracować :)

A tak w ogóle to myślę nad zakupem czegoś takiego:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=LVTJSk-TJCw[/url]

Mój Znajomy ma DONka i kupił. Twierdzi, że nie zmieniłby tego na nic innego. Czesze psa raz w tygodniu i praktycznie pies się nie leni. Przy okazji ostrza długo są dobre i ma to od pół roku i jeszcze nie wymieniał.
Ma Ktoś z Was ta szczotkę?
U mnie w sklepie Koleś co chwilę zamawia nowe bo podobno szybko schodzi pomimo ceny. (68 zł. - w tym sklepie)

Spadam na zakupy i do domu :D

Posted (edited)

Ja mam furminator i jestem z niego bardzo zadowolona , ale nie weim jak sprawdza sie u psów dlugowłosych bo Sebastian zabrania mi go uzywac na Qwendce ( troszke przycina włos) ale jezeli chodzi o Nerona to rewelacja , kilka razy przejade i kłaków wyleci mu cała reklamówka a zwykłą szczotką musiała bym czesac i czesac zeby osiagnąć ten efekt ;)

wiec ja polecam jak najbardziej ;)

ja mam cos takiego [URL]http://allegro.pl/furminator-duzy-szczotka-do-siersci-wys-gratis-i2533170242.html[/URL]

Edited by dOgLoV
Posted

[quote name='Izabela124.']Furminator jest świetny, sprawdza się do psów [B]z podszerstkiem[/B] jak i krótkowłosych (sprawdzone na Bobiku)[/QUOTE]

byście widzieli jak z Qwendy leciał podszerstek jak użyłam furminatora :evil_lol: ale Sebastian zobaczył te włoski poscinane ( jak po goleniu maszynka elektryczna 3 dniowego zarostu :evil_lol:) to powiedział że mam Qwende czesac zwykłą szczotka i był koniec zabawy :roll:

Posted

[quote name='Ptysiak']
Jedyny plus chyba, że mogę iść i wyjść o której chcę :evil_lol:
[/QUOTE]

Nie jedna osoba pewnie Ci tego zazdrości. :eviltong: