Izabela124. Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Jak już po 9 to ja nie wiem jak Ty chcesz zdążyć :evil_lol: Quote
rashelek Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Jestem w szoku, cały dzień mnie wczoraj nie było a tu tylko trochę ponad pół strony nadrabiania! :-o Jak tam, zdążyłaś do pracy? :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 dla Ciebie ten 13 nie jest chyba szczęśliwy.. i to od poniedziałku spóźnić się do rpacy :mdleje: uważaj, coby cały tydzień taki nie był :lol: no Ptyś jest rozchwytywany :loveu: Quote
Ty$ka Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Hej :loveu: Miłego dnia życzymy. Ptyś ma własnych fanów - nic dziwnego, że nowa koleżanka przyleciała do niego po autograf :lol: Quote
Milena9 Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Ile znajomych [url]https://lh3.googleusercontent.com/-Ou5Z8HGaPHQ/UCd3CuY1vVI/AAAAAAAADFM/B7wMU2kUsts/s628/IMG_0033.JPG[/url] ;) Quote
Ptysiak Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='Izabela124.']Jak już po 9 to ja nie wiem jak Ty chcesz zdążyć :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='rashelek']Jestem w szoku, cały dzień mnie wczoraj nie było a tu tylko trochę ponad pół strony nadrabiania! :-o Jak tam, zdążyłaś do pracy? :evil_lol:[/QUOTE] Zdążyłam na 10:30 :evil_lol: [quote name='Klaudia&Aza']Dzień dobry;-)[/QUOTE] Hej :) [quote name='justysiek']cześć Ptysiowa!!!:loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='ania90']Ptys powieksza swoje znajomosci :-D[/QUOTE] Jeszcze troszkę i będzie znał większa część Mysłowic niż ja :evil_lol: [quote name='kalyna']dla Ciebie ten 13 nie jest chyba szczęśliwy.. i to od poniedziałku spóźnić się do rpacy :mdleje: uważaj, coby cały tydzień taki nie był :lol: no Ptyś jest rozchwytywany :loveu:[/QUOTE] Dlaczego nie jest szczęśliwy? Jak na razie (odpukać) wszystko jest okej i mam dobry humor ;) Ja codziennie się spóźniam :evil_lol:, dzisiaj i tak wyjątkowo szybko byłam w pracy :diabloti: [quote name='Ty$ka']Hej :loveu: Miłego dnia życzymy. Ptyś ma własnych fanów - nic dziwnego, że nowa koleżanka przyleciała do niego po autograf :lol:[/QUOTE] Hej hej :loveu: Moja córka z Koleżankom często spacerują z tymi dwoma pieskami bo Pan piesków nie zawsze ma zdrowie i siłę by z nimi wyjść. A Właścicielka (tez starsza Pani) niedawno umarła :( [quote name='Milena9']Ile znajomych [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-Ou5Z8HGaPHQ/UCd3CuY1vVI/AAAAAAAADFM/B7wMU2kUsts/s628/IMG_0033.JPG[/URL] ;-)[/QUOTE] Życie towarzyskie Ptyśka staje się coraz bardziej obszerne :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Ptysiak'] Dlaczego nie jest szczęśliwy? Jak na razie (odpukać) wszystko jest okej i mam dobry humor ;) Ja codziennie się spóźniam :evil_lol:, dzisiaj i tak wyjątkowo szybko byłam w pracy :diabloti: [/QUOTE] no bo się spóźniłaś.. a jak w poniedziałek człowiek się spóźni to potem cały tydzień taki jest :lol: haha to Ty masz za dobrze ;) Quote
Ptysiak Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='Izabela124.']A gdzie pracujesz?:razz:[/QUOTE] W kancelarii prawnej.... mojego Taty :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='kalyna']no bo się spóźniłaś.. a jak w poniedziałek człowiek się spóźni to potem cały tydzień taki jest :lol: haha to Ty masz za dobrze ;)[/QUOTE] To ja co tydzień mam taki tydzień :D niech się cieszą że w ogóle przyszłam :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 No i jak żeś te kciuki trzymała :mad: zwolnienie mam do 24 jeszcze a kto wie co dalej :roll: Quote
Izabela124. Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Ptysiak']W kancelarii prawnej.... [B]mojego Taty [/B]:evil_lol:[/QUOTE]To wszystko wyjaśnia :lol: Quote
Ptysiak Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='dOgLoV']No i jak żeś te kciuki trzymała :mad: zwolnienie mam do 24 jeszcze a kto wie co dalej :roll:[/QUOTE] Mocno trzymałam... :( a tak w ogóle to ja chyba wolałabym mieć L-4 bo już mam dość tego biura :shake: [quote name='Izabela124.']To wszystko wyjaśnia :lol:[/QUOTE] Jedyny plus chyba, że mogę iść i wyjść o której chcę :evil_lol: bo poza tym to wolałabym pracować u obcych ;) Nawet internet mnie dziś wkurza w tej robocie :mad: właściwie to o dziwo dziś mnie nic innego nie wkurza... :-o nawet Szef :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Ptysiak']Mocno trzymałam... :( a tak w ogóle to ja chyba wolałabym mieć L-4 bo już mam dość tego biura :shake: [/QUOTE] dobra dobra :eviltong: Niby tak ale Sebastian dzisiaj juz do pracy idzie i ja "sama"zostane w domu :roll: Quote
Ptysiak Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='dOgLoV']dobra dobra :eviltong: Niby tak ale Sebastian dzisiaj juz do pracy idzie i ja "sama"zostane w domu :roll:[/QUOTE] Ja tam osobiście lubię właśnie sama być czasami. A jeszcze jak Sebastian jedzie na 2 dni w góry coś porobić w domku to już full wypas :evil_lol: Od razu jest hasło: chata wolna :D grill, koleżanki itd.. :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja tam osobiście lubię właśnie sama być czasami. A jeszcze jak Sebastian jedzie na 2 dni w góry coś porobić w domku to już full wypas :evil_lol: Od razu jest hasło: chata wolna :D grill, koleżanki itd.. :evil_lol:[/QUOTE] ueee no to rozumiem ale ja jestem "sama" w cudzysłowiu :roll: wiesz teściowa i te sprawy :roll: a dodam ze dobrze to miedzy nami nie jest :roll: Quote
Ptysiak Posted August 13, 2012 Author Posted August 13, 2012 [quote name='dOgLoV']ueee no to rozumiem ale ja jestem "sama" w cudzysłowiu :roll: wiesz teściowa i te sprawy :roll: a dodam ze dobrze to miedzy nami nie jest :roll:[/QUOTE] a no to zupełnie inna sprawa... tak sama to chyba tez bym nie chciała :shake: Nie dziwię Ci się teraz, że wolałabyś pracować :) A tak w ogóle to myślę nad zakupem czegoś takiego: [url]http://www.youtube.com/watch?v=LVTJSk-TJCw[/url] Mój Znajomy ma DONka i kupił. Twierdzi, że nie zmieniłby tego na nic innego. Czesze psa raz w tygodniu i praktycznie pies się nie leni. Przy okazji ostrza długo są dobre i ma to od pół roku i jeszcze nie wymieniał. Ma Ktoś z Was ta szczotkę? U mnie w sklepie Koleś co chwilę zamawia nowe bo podobno szybko schodzi pomimo ceny. (68 zł. - w tym sklepie) Spadam na zakupy i do domu :D Quote
łamAga Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 (edited) Ja mam furminator i jestem z niego bardzo zadowolona , ale nie weim jak sprawdza sie u psów dlugowłosych bo Sebastian zabrania mi go uzywac na Qwendce ( troszke przycina włos) ale jezeli chodzi o Nerona to rewelacja , kilka razy przejade i kłaków wyleci mu cała reklamówka a zwykłą szczotką musiała bym czesac i czesac zeby osiagnąć ten efekt ;) wiec ja polecam jak najbardziej ;) ja mam cos takiego [URL]http://allegro.pl/furminator-duzy-szczotka-do-siersci-wys-gratis-i2533170242.html[/URL] Edited August 13, 2012 by dOgLoV Quote
Ty$ka Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Furminator jest fajnym sprzętem :) Hasioromaniacy używają i polecają. Z tym, że u długowłosych psów furminator odpada. Quote
Izabela124. Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Furminator jest świetny, sprawdza się do psów z podszerstkiem jak i krótkowłosych (sprawdzone na Bobiku) Quote
łamAga Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Izabela124.']Furminator jest świetny, sprawdza się do psów [B]z podszerstkiem[/B] jak i krótkowłosych (sprawdzone na Bobiku)[/QUOTE] byście widzieli jak z Qwendy leciał podszerstek jak użyłam furminatora :evil_lol: ale Sebastian zobaczył te włoski poscinane ( jak po goleniu maszynka elektryczna 3 dniowego zarostu :evil_lol:) to powiedział że mam Qwende czesac zwykłą szczotka i był koniec zabawy :roll: Quote
phase Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='Ptysiak'] Jedyny plus chyba, że mogę iść i wyjść o której chcę :evil_lol: [/QUOTE] Nie jedna osoba pewnie Ci tego zazdrości. :eviltong: Quote
Recommended Posts