Ptysiak Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='rashelek'][SIZE=3][COLOR=#222222][FONT=Times New Roman]Oglądałam filmiki i jak Ptyś zaczął ujadać to Mika się uruchomiła, chyba chciała się wdać w dyskusję :lol: Hehe a ja się uwolniłam :diabloti:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Może chciałaby tez wdać się w spólna kąpiel ? :evil_lol: Nie dobijaj mnie... :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::eek2::wallbash::megagrin: Quote
shera9 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Moje psy nigdy nie ujadają,chyba ze chodzi o żarcie-to taak:D Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ty$ka']:evil_lol:[/QUOTE] śmiej się śmiej... przyjdzie i czas na Ciebie :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Mam nadzieje że na mnie nie trafi bo bede musiała pokazac swoje złe oblicze :evil_lol: Quote
Agata A. Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Człowiek tylko psa idzie na karmić i tyle go omija:) jaśnie panicz łaskawie zjadł posiłek i rozwalił się na balkonie... Jak taka pogoda to nie dziwie sie że rozmowy wrą na forum:):) Quote
shera9 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 przy was wypadam dość słabo,bo rzadko kiedy się wkurzam:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='shera9']Moje psy nigdy nie ujadają,chyba ze chodzi o żarcie-to taak:D[/QUOTE] aż tak rzadko je karmisz czy same muszą polować ? :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Mam nadzieje że na mnie nie trafi bo bede musiała pokazac swoje złe oblicze :evil_lol:[/QUOTE] Ja się staram jeszcze nie pokazać :evil_lol: [quote name='Agata A.']Człowiek tylko psa idzie na karmić i tyle go omija:smile: jaśnie panicz łaskawie zjadł posiłek i rozwalił się na balkonie... Jak taka pogoda to nie dziwie sie że rozmowy wrą na forum:smile::smile:[/QUOTE] Mój właśnie zjadł tez pełną michę, pochrupał potem suchą bułkę, wypił jogurt i chciał pomagać w kolacji dzieciakom i mężowi :evil_lol: Ja chyba jednak wyjdę w taka pogodę na spacer i ochłonę... :evil_lol: Quote
shera9 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Nie,po prostu dobijają się o żarcie,co zrobisz?:diabloti: Quote
rashelek Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Ostatnio ją podniecają kałuże, także w sumie to możliwe :D Zadręczy Cię :diabloti: Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='shera9']Nie,po prostu dobijają się o żarcie,[B]co zrobisz?[/B]:diabloti:[/QUOTE] Wyjdę na spacer... :evil_lol: A jak wrócę.... to już będziesz spała ;) [quote name='rashelek']Ostatnio ją podniecają kałuże, także w sumie to możliwe :-D Zadręczy Cię :diabloti:[/QUOTE] Podniecają? :cool3: Może być ciekawie :evil_lol: Nie dam się :diabloti: Quote
Karro Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 łoo matko u Was strony tak lecą, że ja nie ogarniam :evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 jakie gaduły -.- szczekaczowy filmik super :loveu: Jak to nie wiesz jaka rasa - przecież to york! a nieee to bokser :diabloti: Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='understandme']łoo matko u Was strony tak lecą, że ja nie ogarniam :evil_lol:[/QUOTE] No ja też.... :evil_lol: Quote
shera9 Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Dlaczego na moim wątku strony nie lecą tak jak u was? Heh pewnie tak ptyśkowa:D Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ada_Mirra']jakie gaduły -.- szczekaczowy filmik super :loveu: Jak to nie wiesz jaka rasa - przecież to york! a nieee to bokser :diabloti:[/QUOTE] No właśnie... fajnie sobie gadają nie? :D :loveu: ooo... a ja myślałam, że to jamnik :evil_lol: [quote name='shera9']Dlaczego na moim wątku strony nie lecą tak jak u was?[/QUOTE] [B]BO ZA MAŁO TAM PISZESZ [/B]... :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']śmiej się śmiej... przyjdzie i czas na Ciebie :evil_lol:[/QUOTE] Ja już po :evil_lol: Całe szczęście :D Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak'] [B]BO ZA MAŁO TAM PISZESZ [/B]... :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rashelek Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Nom, chyba chce być jak Ptyś - każda kałuża jej :D To jest z góry przegrana walka, pogódź się z tym :diabloti: Quote
Ada_Mirra Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']ooo... a ja myślałam, że to jamnik :evil_lol: [B]BO ZA MAŁO TAM PISZESZ [/B]... :diabloti:[/QUOTE] podejrzewałam jeszcze że to pod pinczera miniaturowego podchodzi albo chart afgański ale cały czas się waham xD :evil_lol: się wtrące: kurcze ja gadam dużo to nikt u mnie nie gada hahahahah xD Quote
Ty$ka Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Ada_Mirra']kurcze ja gadam dużo to nikt u mnie nie gada hahahahah xD[/QUOTE] Bo źle to robisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Ty$ka']Bo źle to robisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] oj tam oj tam ;D Quote
Ty$ka Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='Ada_Mirra']oj tam oj tam ;D[/QUOTE] To nie ma oj tam oj tam, to poważna sprawa jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agata A. Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 My po spacerze, ja uwielbiam wszelka pogode poniżej 20 stopni:) a jesień i zime to kocham, najchętniej wyprowadziłabym sie na Alaskę:) Już sie zimy doczekać nie mogę. NIgdy nie przyzwyczaję się do osiedlowego wychodzenia z psem;d jest tak duzo psów które same sie wyprowadzaja na spacer bez właściciela, że o zgrodzo. Kwestia czasu jak wpadnie taki do pyska. Może to głupie przyzwczajenie wiejskie, ale u mnie tak nie ma;d;d;d Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ty$ka']Ja już po :evil_lol: Całe szczęście :D[/QUOTE] :diabloti: [quote name='rashelek']Nom, chyba chce być jak Ptyś - każda kałuża jej :-D To jest z góry przegrana walka, pogódź się z tym :diabloti:[/QUOTE] Nie będziesz musiała jej kąpać, sama się wykąpie co kałużę :D Chyba wygrałam... :multi::evil_lol: [quote name='Ada_Mirra']podejrzewałam jeszcze że to pod pinczera miniaturowego podchodzi albo chart afgański ale cały czas się waham xD :evil_lol: się wtrące: kurcze ja gadam dużo to nikt u mnie nie gada hahahahah xD[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Ale troll Cię nawiedził w galerii :-D[/QUOTE] No szczęściara ze mnie... :evil_lol: [quote name='Agata A.']My po spacerze, ja uwielbiam wszelka pogode poniżej 20 stopni:smile: a jesień i zime to kocham, najchętniej wyprowadziłabym sie na Alaskę:smile: Już sie zimy doczekać nie mogę. NIgdy nie przyzwyczaję się do osiedlowego wychodzenia z psem;d jest tak duzo psów które same sie wyprowadzaja na spacer bez właściciela, że o zgrodzo. Kwestia czasu jak wpadnie taki do pyska. Może to głupie przyzwczajenie wiejskie, ale u mnie tak nie ma;d;d;d[/QUOTE] Też lubię jesień a zimę uwielbiam :) Jak jestem u Teściów i mam 3 razy dziennie zbiegać w dół po schodach z psem na siku i spacerek to mnie coś trafia... W ogóle to dusze się w takim mieszkanku. Brakuje mi tam przestrzeni i tego, że mogę nawet w piżamie wyjść z domu na ogródek... Chyba już nie nadaję się do bloków :shake: Quote
Recommended Posts