Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='rashelek'][SIZE=3][COLOR=#222222][FONT=Times New Roman]Oglądałam filmiki i jak Ptyś zaczął ujadać to Mika się uruchomiła, chyba chciała się wdać w dyskusję :lol:
Hehe a ja się uwolniłam :diabloti:[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
Może chciałaby tez wdać się w spólna kąpiel ? :evil_lol:
Nie dobijaj mnie... :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::eek2::wallbash::megagrin:

Posted

Człowiek tylko psa idzie na karmić i tyle go omija:) jaśnie panicz łaskawie zjadł posiłek i rozwalił się na balkonie...
Jak taka pogoda to nie dziwie sie że rozmowy wrą na forum:):)

Posted

[quote name='shera9']Moje psy nigdy nie ujadają,chyba ze chodzi o żarcie-to taak:D[/QUOTE]
aż tak rzadko je karmisz czy same muszą polować ? :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Mam nadzieje że na mnie nie trafi bo bede musiała pokazac swoje złe oblicze :evil_lol:[/QUOTE]
Ja się staram jeszcze nie pokazać :evil_lol:

[quote name='Agata A.']Człowiek tylko psa idzie na karmić i tyle go omija:smile: jaśnie panicz łaskawie zjadł posiłek i rozwalił się na balkonie...
Jak taka pogoda to nie dziwie sie że rozmowy wrą na forum:smile::smile:[/QUOTE]
Mój właśnie zjadł tez pełną michę, pochrupał potem suchą bułkę, wypił jogurt i chciał pomagać w kolacji dzieciakom i mężowi :evil_lol:
Ja chyba jednak wyjdę w taka pogodę na spacer i ochłonę... :evil_lol:

Posted

[quote name='shera9']Nie,po prostu dobijają się o żarcie,[B]co zrobisz?[/B]:diabloti:[/QUOTE]
Wyjdę na spacer... :evil_lol:
A jak wrócę.... to już będziesz spała ;)

[quote name='rashelek']Ostatnio ją podniecają kałuże, także w sumie to możliwe :-D
Zadręczy Cię :diabloti:[/QUOTE]
Podniecają? :cool3: Może być ciekawie :evil_lol:
Nie dam się :diabloti:

Posted

[quote name='Ada_Mirra']jakie gaduły -.-

szczekaczowy filmik super :loveu:

Jak to nie wiesz jaka rasa - przecież to york! a nieee to bokser :diabloti:[/QUOTE]
No właśnie... fajnie sobie gadają nie? :D
:loveu:

ooo... a ja myślałam, że to jamnik :evil_lol:

[quote name='shera9']Dlaczego na moim wątku strony nie lecą tak jak u was?[/QUOTE]
[B]BO ZA MAŁO TAM PISZESZ [/B]... :diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']

[B]BO ZA MAŁO TAM PISZESZ [/B]... :diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']ooo... a ja myślałam, że to jamnik :evil_lol:

[B]BO ZA MAŁO TAM PISZESZ [/B]... :diabloti:[/QUOTE]

podejrzewałam jeszcze że to pod pinczera miniaturowego podchodzi albo chart afgański ale cały czas się waham xD :evil_lol:

się wtrące:
kurcze ja gadam dużo to nikt u mnie nie gada hahahahah xD

Posted

[quote name='Ada_Mirra']kurcze ja gadam dużo to nikt u mnie nie gada hahahahah xD[/QUOTE]
Bo źle to robisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Bo źle to robisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

oj tam oj tam ;D

Posted

My po spacerze, ja uwielbiam wszelka pogode poniżej 20 stopni:) a jesień i zime to kocham, najchętniej wyprowadziłabym sie na Alaskę:)
Już sie zimy doczekać nie mogę.
NIgdy nie przyzwyczaję się do osiedlowego wychodzenia z psem;d jest tak duzo psów które same sie wyprowadzaja na spacer bez właściciela, że o zgrodzo. Kwestia czasu jak wpadnie taki do pyska.
Może to głupie przyzwczajenie wiejskie, ale u mnie tak nie ma;d;d;d

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja już po :evil_lol: Całe szczęście :D[/QUOTE]
:diabloti:

[quote name='rashelek']Nom, chyba chce być jak Ptyś - każda kałuża jej :-D
To jest z góry przegrana walka, pogódź się z tym :diabloti:[/QUOTE]
Nie będziesz musiała jej kąpać, sama się wykąpie co kałużę :D
Chyba wygrałam... :multi::evil_lol:

[quote name='Ada_Mirra']podejrzewałam jeszcze że to pod pinczera miniaturowego podchodzi albo chart afgański ale cały czas się waham xD :evil_lol:

się wtrące:
kurcze ja gadam dużo to nikt u mnie nie gada hahahahah xD[/QUOTE]
:evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Ale troll Cię nawiedził w galerii :-D[/QUOTE]
No szczęściara ze mnie... :evil_lol:

[quote name='Agata A.']My po spacerze, ja uwielbiam wszelka pogode poniżej 20 stopni:smile: a jesień i zime to kocham, najchętniej wyprowadziłabym sie na Alaskę:smile:
Już sie zimy doczekać nie mogę.
NIgdy nie przyzwyczaję się do osiedlowego wychodzenia z psem;d jest tak duzo psów które same sie wyprowadzaja na spacer bez właściciela, że o zgrodzo. Kwestia czasu jak wpadnie taki do pyska.
Może to głupie przyzwczajenie wiejskie, ale u mnie tak nie ma;d;d;d[/QUOTE]
Też lubię jesień a zimę uwielbiam :)
Jak jestem u Teściów i mam 3 razy dziennie zbiegać w dół po schodach z psem na siku i spacerek to mnie coś trafia... W ogóle to dusze się w takim mieszkanku. Brakuje mi tam przestrzeni i tego, że mogę nawet w piżamie wyjść z domu na ogródek... Chyba już nie nadaję się do bloków :shake: