Ptysiak Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='justysiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to już można by podciągnąć pod znęcanie:eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: No jakie znęcanie? :crazyeye: ON-ki lubią "pracować"... to Ptyś już się uczy przyszłego zawodu. Będzie modelem :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='shera9']rzucamy okiem,co słychać[/QUOTE] Hej ;) Tylko oczka nie zgubcie :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: No jakie znęcanie? :crazyeye: ON-ki lubią "pracować"... to Ptyś już się uczy przyszłego zawodu. Będzie modelem :evil_lol:[/QUOTE] mój Sebek tak mówi do Cezara, żeby poszedł popracować na wieś:evil_lol: ale niech się nie [B]puszcza[/B] za darmo, najpierw kasa, potem przyjemności:diabloti::evil_lol: takiego mam męża:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='justysiek']mój Sebek tak mówi do Cezara, żeby poszedł popracować na wieś:evil_lol: ale niech się nie [B]puszcza[/B] za darmo, najpierw kasa, potem przyjemności:diabloti::evil_lol: takiego mam męża:evil_lol:[/QUOTE] buhaha :evil_lol: To sobie mogą Nasze Sebusie przybić piątkę :evil_lol: Quote
ania90 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-YuJ4cTuoJFs/UCOhvaghqaI/AAAAAAAAC4c/Y9m1VCj2sow/s699/IMG_0081.JPG[/URL] tutaj Ptys mnie rozwalil swoja poza :megagrin: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='ania90'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-YuJ4cTuoJFs/UCOhvaghqaI/AAAAAAAAC4c/Y9m1VCj2sow/s699/IMG_0081.JPG[/URL] tutaj Ptys mnie rozwalil swoja poza :megagrin:[/QUOTE] No mówiłam, że mam kangurka na ogródku :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Ptysiak']Po tylu zdjęciach co ja mu na trzaskałam to każdy chyba byłby fotogeniczny :evil_lol: On już chyba po prostu pozuje dla świętego spokoju... :evil_lol: a ja mam 8,74 GB zdjęć :diabloti:[/QUOTE] wooooow :mdleje: ja z od 2009 roku mam 105 GB :mdleje: czas się uspokoić ;) e tam, nie boję się, że Gandzia na mnie wpadnie..... bo on ma dwie taktyki.. pierwsza, czyli głupawka i będzie mnie za wszelka cenę omijać, a druga gdy jest mega grzeczny i na hasło do mnie leci i na dooopce chamuje przede mną ;) innej opcji nie ma :D Quote
shera9 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Nie myślcie że tylko psami żyję,muzyką tęz i fotografią:diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Ptysiak']Hej ;) Tylko oczka nie zgubcie :evil_lol:[/QUOTE] :roflt: Dobre :P Fajne zdjęcia, podobają mi się :P Ptysiu jest kochany :loveu: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='kalyna']wooooow :mdleje: ja z od 2009 roku mam 105 GB :mdleje: czas się uspokoić ;) e tam, nie boję się, że Gandzia na mnie wpadnie..... bo on ma dwie taktyki.. pierwsza, czyli głupawka i będzie mnie za wszelka cenę omijać, a druga gdy jest mega grzeczny i na hasło do mnie leci i na dooopce chamuje przede mną ;) innej opcji nie ma :D[/QUOTE] Jak Ptysiek ma głupawkę to czasami mu się zdarza, że nie wymija i zahacza o coś po drodze. :evil_lol: A na komendę do mnie to jak jest rozbrykany to biegnie jak głupek i czasami siadając prawie w locie głową dobija do moich nóg :evil_lol: [quote name='shera9']Nie myślcie że tylko psami żyję,muzyką tęz i fotografią:diabloti:[/QUOTE] Super ;) [quote name='Ty$ka']:roflt: Dobre :P Fajne zdjęcia, podobają mi się :P Ptysiu jest kochany :loveu:[/QUOTE] lol :evil_lol: :loveu: cieszę się, że się Komuś podobają :multi: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='justysiek']buuuuuuu, ja mam 1.33GB:placz:[/QUOTE] No coś się słabo starasz Justynko :cool3: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Ptysiak']No coś się słabo starasz Justynko :cool3:[/QUOTE] muszę się wziąść:evil_lol::diabloti: Quote
shera9 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Kiedy Ptysiak zasuwa do kastracji?Nasz piesio już byl w kastracji Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='magdabroy']A w mojej to co, niby nie ma? :mad:[/QUOTE] Oj no przepraszam też dzisiaj były :oops: ale ostatnio są rzadko :eviltong: Quote
Ty$ka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='shera9']Kiedy Ptysiak zasuwa do kastracji?Nasz piesio już byl w kastracji[/QUOTE] kastracja... a gdzie to jest? :lol: Jak już to na zabiegu kastracji :D Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='justysiek']muszę się wziąść:evil_lol::diabloti:[/QUOTE] No to już zacznij pstrykanie :evil_lol: Będzie duuuużo fotek Cezaro :loveu: [quote name='shera9']Kiedy Ptysiak zasuwa do kastracji?Nasz piesio już byl w kastracji[/QUOTE] Nie decydowałam jeszcze o jajeczkach Ptyśka ;) Jest jeszcze młody i ma czas.;) Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='shera9']Ile ma teraz Ptyś?[/QUOTE] 6 miesięcy Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Wstawiam głupkowaty filmik i idę z Kolką i Ptyśkiem na spacer :evil_lol: Ale wrócę :diabloti: [video=youtube;4KNn__iHR78]http://www.youtube.com/watch?v=4KNn__iHR78[/video] Quote
shera9 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Mój ma rok-można kastrowac koło 7-8 miesiąca albo tak jak ja,rok jak bd miał pies Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Ja Nerona kastrowałam jak miał chyba troszkę ponad rok a mimo to łapy mu i tak poszły za bardzo w górę , lepiej poczekac aż pies zakończy fazę wzrostu ;) filmik wymiata :loveu::loveu::loveu::loveu: piosemka też :evil_lol: Quote
rashelek Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Na początku filmiku to co Ty robisz? Czary jakieś? :evil_lol: Ale Ptyś szaleje, mały wariat :loveu: Quote
Recommended Posts