Jump to content
Dogomania

Niedźwiadkowo - Wilczkowa galeria... czyli moje dwa kochane ADHD :P

Recommended Posts

Posted

[quote name='justysiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
to już można by podciągnąć pod znęcanie:eviltong:[/QUOTE]
:evil_lol:
No jakie znęcanie? :crazyeye: ON-ki lubią "pracować"... to Ptyś już się uczy przyszłego zawodu. Będzie modelem :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol:
No jakie znęcanie? :crazyeye: ON-ki lubią "pracować"... to Ptyś już się uczy przyszłego zawodu. Będzie modelem :evil_lol:[/QUOTE]

mój Sebek tak mówi do Cezara, żeby poszedł popracować na wieś:evil_lol: ale niech się nie [B]puszcza[/B] za darmo, najpierw kasa, potem przyjemności:diabloti::evil_lol:
takiego mam męża:evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']mój Sebek tak mówi do Cezara, żeby poszedł popracować na wieś:evil_lol: ale niech się nie [B]puszcza[/B] za darmo, najpierw kasa, potem przyjemności:diabloti::evil_lol:
takiego mam męża:evil_lol:[/QUOTE]
buhaha :evil_lol:
To sobie mogą Nasze Sebusie przybić piątkę :evil_lol:

Posted

[URL]https://lh4.googleusercontent.com/-YuJ4cTuoJFs/UCOhvaghqaI/AAAAAAAAC4c/Y9m1VCj2sow/s699/IMG_0081.JPG[/URL] tutaj Ptys mnie rozwalil swoja poza :megagrin:

Posted

[quote name='ania90'][URL]https://lh4.googleusercontent.com/-YuJ4cTuoJFs/UCOhvaghqaI/AAAAAAAAC4c/Y9m1VCj2sow/s699/IMG_0081.JPG[/URL] tutaj Ptys mnie rozwalil swoja poza :megagrin:[/QUOTE]
No mówiłam, że mam kangurka na ogródku :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Po tylu zdjęciach co ja mu na trzaskałam to każdy chyba byłby fotogeniczny :evil_lol: On już chyba po prostu pozuje dla świętego spokoju... :evil_lol: a ja mam 8,74 GB zdjęć :diabloti:[/QUOTE]

wooooow :mdleje:

ja z od 2009 roku mam 105 GB :mdleje:
czas się uspokoić ;)

e tam, nie boję się, że Gandzia na mnie wpadnie..... bo on ma dwie taktyki.. pierwsza, czyli głupawka i będzie mnie za wszelka cenę omijać, a druga gdy jest mega grzeczny i na hasło do mnie leci i na dooopce chamuje przede mną ;)
innej opcji nie ma :D

Posted

[quote name='Ptysiak']Hej ;)

Tylko oczka nie zgubcie :evil_lol:[/QUOTE]

:roflt: Dobre :P

Fajne zdjęcia, podobają mi się :P

Ptysiu jest kochany :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']wooooow :mdleje:

ja z od 2009 roku mam 105 GB :mdleje:
czas się uspokoić ;)

e tam, nie boję się, że Gandzia na mnie wpadnie..... bo on ma dwie taktyki.. pierwsza, czyli głupawka i będzie mnie za wszelka cenę omijać, a druga gdy jest mega grzeczny i na hasło do mnie leci i na dooopce chamuje przede mną ;)
innej opcji nie ma :D[/QUOTE]
Jak Ptysiek ma głupawkę to czasami mu się zdarza, że nie wymija i zahacza o coś po drodze. :evil_lol:

A na komendę do mnie to jak jest rozbrykany to biegnie jak głupek i czasami siadając prawie w locie głową dobija do moich nóg :evil_lol:

[quote name='shera9']Nie myślcie że tylko psami żyję,muzyką tęz i fotografią:diabloti:[/QUOTE]
Super ;)

[quote name='Ty$ka']:roflt: Dobre :P

Fajne zdjęcia, podobają mi się :P

Ptysiu jest kochany :loveu:[/QUOTE]
lol :evil_lol:

:loveu: cieszę się, że się Komuś podobają :multi:

Posted

[quote name='shera9']Kiedy Ptysiak zasuwa do kastracji?Nasz piesio już byl w kastracji[/QUOTE]
kastracja... a gdzie to jest? :lol:

Jak już to na zabiegu kastracji :D

Posted

[quote name='justysiek']muszę się wziąść:evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
No to już zacznij pstrykanie :evil_lol:
Będzie duuuużo fotek Cezaro :loveu:

[quote name='shera9']Kiedy Ptysiak zasuwa do kastracji?Nasz piesio już byl w kastracji[/QUOTE]
Nie decydowałam jeszcze o jajeczkach Ptyśka ;) Jest jeszcze młody i ma czas.;)

Posted

Wstawiam głupkowaty filmik i idę z Kolką i Ptyśkiem na spacer :evil_lol: Ale wrócę :diabloti:

[video=youtube;4KNn__iHR78]http://www.youtube.com/watch?v=4KNn__iHR78[/video]

Posted

Ja Nerona kastrowałam jak miał chyba troszkę ponad rok a mimo to łapy mu i tak poszły za bardzo w górę , lepiej poczekac aż pies zakończy fazę wzrostu ;)

filmik wymiata :loveu::loveu::loveu::loveu:

piosemka też :evil_lol: