Livka Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Witam wszystkich serdecznie, wakacyjnie :) U nas wszystko w jak najlepszym porządku. Aronek zdrowy i piękny. Livia ma drobne kłopoty z tarczycą, ale już dostaje leki i wydaje się, że idzie ku dobremu. Na początku sierpnia mamy badanie kontrolne. To niesamowite, ale 21 lipca miną 3 lata jak Aron został członkiem naszej rodziny - dacie wiarę ? Ile to psiątko wniosło szczęścia i radości do naszego domu, jest przekochany i taki mądry. Rozumie każde wypowiedziane do niego słowo, reaguje na każdy gest. NASZ CUDOWNY PRZYJACIEL ! DZIĘKUJEMY WAM ZA NIEGO, SZCZEGÓLNIE WSPANIAŁEJ PANI JOLI !!! Wstyd mi za brak fotek, ale obiecuję poprawę ;) Quote
bric-a-brac Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 3 lata, leeeci ten czas. Miał szczęście chłopak! Wygłaszcz niufka od nas, najważniejsze że szczęśliwy i czyjś :) Quote
Livka Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 3 lata, leeeci ten czas. Miał szczęście chłopak! Wygłaszcz niufka od nas, najważniejsze że szczęśliwy i czyjś :) :) :) głaski masz pewne ... nie da się inaczej ;) Quote
sylwija Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 niesamowite, 3 lata.. a wydaje się, dopiero co :) zdrówka dla Liwii :) Quote
Nikus Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Tak- to niesamowite :) to dziś właśnie mijają te trzy lata. Aronek wstał rankiem wyjątkowo radosny jakby wiedział, że ma święto :) A i Livka była bardziej aktywna i ciągle rano żebrały smakosie - zresztą z powodzeniem :) Quote
UlaFeta Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 A torcik jakis byl?/bedzie? Odsylam na fb znajdkowy,przeczytacie jaki piekny list Aronek napisal:) Glaski dla psiakow i buziaki dla Was. Czekamy na zdjecia:( Quote
Livka Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 dziekuje:) :) ależ proszę :) razem z Aronkiem i Livią serdecznie pozdrawiamy Quote
sylwija Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Aron jaki błyszczący :) A Liwia dostojna, piękna :) Quote
Jota67 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Ale macie cudne te psiaki! Ciekawe, czy one zdają sobie z tego sprawę jak im dobrze....:) Aronek swoje przeszedł- to pewnie tak. Mój szczekaczek u nas praktycznie od urodzenia. To sobie myśli, że takie własnie jest pieskie życie - spacerki, dobre żarełko, drapanie po brzuszku i ...spanie w łóżku! :) Życzyłabym takiego "pieskiego" życia wszystkim futrzakom....bo tak w końcu powinno być! No może w niektórych przypadkach bez tego łóżka :):) Quote
Livka Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Witajcie :) Dawno się nie odzywaliśmy więc pora się wszystkim przypomnieć. Wszystko u nas w porządku. Psiaki zdrowe i kochane jak zawsze. Livcia to już starsza dama, ale daje radę. Troszkę jej tylne łapki słabną, ale wspomagamy je arthrofosem . Potrafi nas czasem jeszcze zadziwić swoją kondycją. Aron ... i tu mogłabym się rozpływać w nieskończoność ... to po prostu psiak idealny. Nie tak dawno rozmawialiśmy z TZ-tem, że Aronek jest dla nas nagrodą za te wszystkie dramaty, które musieliśmy przeżywać z Nikodemem(*), a potem Wiktorkiem(*) w przeciągu niespełna roku :( Jota napisała, że w niektórych przypadkach bez łóżka :) z Aronkem by to nie przeszło, ładuje się do łóżka jako pierwszy hi hi, potem z niego wyłazi by wrócić jeszcze kilka razy w ciągu nocy. Najpiękniejszy, przesłodki widok - raz tuli się do mnie, raz do TZ-ta ;) Jest piękna pogoda może uda mi się cyknąć jakieś fajne fotki. To na razie ... Pa ! Quote
Livka Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Może uda mi się pocykać w ten długi weekend - mam ciągły deficyt czasowy :( Zapomniałam Wam jeszcze powiedzieć, że nasz Aron rozumie każde wypowiedziane przez nas słowo - język ludzi nie jest mu obcy, tylko odpowiedzieć nie potrafi ;) Ma swoje psie sympatie i antypatie, raz nawet szczerzył zębole i warczał na jednego wybitnie wkurzająco szczekającego za ogrodzeniem psiura - nie polubili się od pierwszego wejrzenia. Poza tym to pies ANIOŁ ♡ Quote
bric-a-brac Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Cudo! Sierściuch pierwsza klasa! A my ludzie narzekamy na upały! Quote
AlfaLS Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Teraz to widać Aronka w całej okazałości bo na tej pierwszej fotce to taki "skrócony" był . Quote
Livka Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Fajnie, że do nas zaglądacie :) Niedługo znowu wrzucę coś ... Aronek podświetlony popołudniowym słoneczkiem - cud miód malina ... ;) Nasza słodzizna ! Quote
Recommended Posts