Jump to content
Dogomania

6-letnia sznaucerka...musi umrzec w schr? PIEKNA po metamorfozie... MA DOMEK ! ! !

Recommended Posts

• Replies 957
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Na pewno ktoś zabierze Małpkę do domu. Co do fotek, to dzieki _bubu_:) Nora wyszła jakaś taka "zbaraniała" :D-chodzi mi o futerko, ale na żywo bardzo była podobna do Małpki. Gdyby nie stopień zapsienia i kot w domu, nie musiały byście martwic sie dom dla Psiunki. Trzymam kciuki za tą Panią z G.

Posted

Skąd wiadomo jak Małpka reaguje na koty? Mam sznauca miniaturę i obecnie 2 koty (były 3). Swoje koty traktuje normalnie, nawet śpią razem, natomiast goni każdego na spacerze w bardzo wredny sposób (zawsze goni to co ucieka). Czy możesz/cie Małpkę zabrać do "zakoconego" domu i w takich warunkach sprawdzić jej reakcję?

Posted

a jak to mamy zrobić?? poświęcić kota nie chcemy a ta próba która była pokazała że połączenie Małpki i kota to nie jest dobry pomysł!!

Posted

Ja po prostu nie dam rady. Bo ile wierzę, że nauczę Małpeczkę do kota dobrze podchodzić i do moich " bandytów"-jakoś nigdy nie trafiłam na złego psa, to wiem, że przy małym dziecku i 5 sztukach dogsów+catów+ Małpka wymięknę. Kibicuję jej całym sercem. Ale na prawdę nie mogę już nikogo przygarnąć fizycznie.