Jump to content
Dogomania

6-letnia sznaucerka...musi umrzec w schr? PIEKNA po metamorfozie... MA DOMEK ! ! !

Recommended Posts

• Replies 957
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiejsze spotkanie nie wypaliło. Pani z Gdańska może przyjedzie w połowie tygodnia a my narazie szukamy dalej.. później wrzuce fotki Małpki z dzisiejszego spacerku :cool3:

Posted

Pani i tak nie da rady przyjechac wczesniej niz w polowie tygodnia więc dzisiaj kontaktujemy się z innymi kandydatatmi ale oczywiscie z Gdanska nie rezygnujemy i jesli nic szybko nie zalatwimy to wizyta będzie potrzebna. damy znać.

Posted

wiem.. i boję się że Małpka zacznie wariować bo jak otwierają się drzwi to ona wylatuje jak rakieta i jest cała ogłupiała.. każdy dzień tylko to pogarsza.

Posted

[quote name='Hund']spacerek jak to spacerek ale powiem Wam że Małpka weszła do auta i nie chciała wyjść :( chciała jechać do domu :([/quote]

Bidulka :placz::placz::placz: sama też bym chętnie ją wzięła tylko, że rodzice nadal nie ubłagani :shake: :angryy: :-( Tak bardzo mi jej żal :placz:

Posted

[quote name='olenka_f']a dlaczego ta pani zwleka, to już troche trwa te jej przyjazdy prawda?[/quote]

pierwszy tremin był na weekend , teraz został przesunięty na środek tygodnia.

Posted

przyleciałam tu na łeb na szyje, z nadzieją, że zobaczę, że nieaktualne, że Małpka ma dom, a tu..kicha:-(:mad:....biedna Małpka:placz:

Posted

ja tez tu wparowalam z nadzieja ze zobacze fotki sunki w nowym juz domku a tu nic :( Niestety nie pozostaje nam chyba nic innego jak czekac do tej srody :) Miejmy nadzieje ze pani sie nie rozmysli i przyjedzie po sunie :) Skarbie trzymamy kciuki zeby domek wypalil....

Posted

bubu to ten domek z Gdańska nie jest pewny, ze dalej szukamy domku dla suni? Sorki ale nie sledzilam postu od poczatku i troche sie pogubilam... Za to jak dla mnie jedno jest pewne ze sunia jest przesliczna. fotki ze spacerku mmm... miodzio :loveu: Nic tylko sie zakochac :)