Jump to content
Dogomania

6-letnia sznaucerka...musi umrzec w schr? PIEKNA po metamorfozie... MA DOMEK ! ! !

Recommended Posts

• Replies 957
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dlatego tak wazna jest kontrola przed i po-adopcyjna
umowa adopcyjna i kontakt, zawsze starac sie zachowac kontakt

Malpeczko, znajdziesz swoj domek, nie moze byc inaczej

Posted

Czyli Pani jest świadoma, że z początku psińce mogą mieć problemy ze wzajemną akceptacją? Ale skoro chce przejechać całą Polskę to chyba jest dość zdeterminowana :lol:

Posted

widzę, że głupich ludzi nie brakuję, to a propos pana hodowcy:mad: ale trzymam kciuki za niedziele i nowy dom, ktoś kto przyjeżdża z tak daleka, musi być odpowiedzialny i normalny ( cokolwiek to znaczy ) i :evil_lol: może już za chwileczkę, Małpka będzie miała super panią, koleżankę, i prywatny ogród do szaleństwa:cool3:

Posted

Ogłoszenia w Wyborczej nie wydrukowali :placz: Dzwoniłam do biura ogłoszeń z pytaniem dlaczego, ale oczywiście nikt nic nie wie, nie ma osoby, która udzieliła by mi informacji :mad:
Mam nadzieję, że Małpka pojedzie w week-end do domku i ogloszenie okaże się zbędne :roll:

Posted

jutro niedziela i wszystko się wyjaśni, po tych wszystkich spotkaniach z królikowcami, guciofanami i innymi ludźmi nie nastawiam się na nic.

Posted

pesymistycznie się zrobiło, a ja mam dobry humor, i wierzę, że jutro Małpka zawojuje czyimś sercem, i ze będzie to całkiem, ale to całkiem ktoś normalny...
:p a jak nie to...:mad: