Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maciek777 napisał(a):
Niestety:-( Bardzo potrzebuje towarzystwa, ruchu i w ogóle. Ma to wszystko zapewnione, ale jednak nie możemy poświęcić jej tyle czasu co w jej przyszłym domu.
Mam nadzieję, że już niedługo komuś wpadnie w oko całkiem przypadkowo, tak ja Taiva;)

paulina02 napisał(a):
Witaj Maciek :loveu: właśnie domek by się przydał ale pewnie te guzy będą odstraszać ........

Suzi jest śliczna, w typie rasy, chyba nie powinna długo czekać, a po zabiegu będzie już w ogóle cud miód :loveu:

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selenga']Na aukcji wystawionych było 200 cegiełek
Zadeklarowano kupienie 33 cegiełek
Na moje konto zapłacono za 31 cegiełki
Na moje konto wpłynęło 178 zł
w tym 21 zł za zdjęcia w formie papierowej (7 x 3 zł dopłaty na zdjęcia i znaczki)
koszt wystawienia aukcji 26 zł
prowizja allegro 8,25 zł

178 - 21 - 26 - 8,25 = 122,75 zł

Taką kwotę przelałam dzisiaj na koto Fundacji: przelew

wielkie dzięki, Selenga :)

Posted

from_wonderland napisał(a):
i co tam u naszej Suzi? Taka cisza zapadła ;)

Właśnie przeglądam zdjęcia, które jej zrobiłam. Za chwilę kilka z nich wkleję :)

Posted

paulina02 napisał(a):
Śliczna choć jeszcze chudziutka nie ...

Chudzinka z niej jeszcze jest, ale mimo tego jest prześliczna.

Suzi miała dzisiaj jechać na operację usunięcia guzków na listwie mlecznej, ale niestety w lecznicy nie było już wolnych terminów, dlatego Suzi została umówiona dopiero na środę.

Posted

A Suzi ma jakieś ogłoszenia? Można by było juz ja ogłaszać, zdjęcia ma śliczne.

O ile mi wiadomo, to Suzi nie ma jeszcze ogłoszeń. Na forum malamutów ktoś prosił Maćka, aby w paru zdaniach opisał Suzi i miał z tego później powstać tekst do ogłoszeń, ale jak na razie tekstu na tamtym forum nie ma.

Posted

I jak się czuje śliczna?
Teraz tylko jakieś chwytliwe ogłoszonka i czekac na ten wymarzony domek dla dziewczynki :D

Chyba trzeba będzie z tym chwilkę poczekać. Suzi po odebraniu od weta była do wczoraj w domu P.Asi. Teraz jest już w hotelu. Na razie jest jakaś taka wyciszona.Z resztą nie ma co się dziwić skoro ma szwy (w tym na głowie). No i właśnie te na głowie trochę przerażają na pierwszy rzut oka bo to na środku. Wierzę jednak, że wszystko ładnie przykryje nowa sierść kiedy odrośnie:-)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Chyba trzeba będzie z tym chwilkę poczekać. Suzi po odebraniu od weta była do wczoraj w domu P.Asi. Teraz jest już w hotelu. Na razie jest jakaś taka wyciszona.Z resztą nie ma co się dziwić skoro ma szwy (w tym na głowie). No i właśnie te na głowie trochę przerażają na pierwszy rzut oka bo to na środku. Wierzę jednak, że wszystko ładnie przykryje nowa sierść kiedy odrośnie:-)

Szybko dojdzie do siebie. Domek też się w tydzień z reguły nie znajduje :)

Posted

paulina02 napisał(a):
Sierść ładnie zakryje wszystko, tylko żeby gózy nie wychodziły w innych miejscach ...Czy ten rak to złośliwy......

Nie wiem tego. Jak tylko coś będzie wiadomo to damy znać.

Szybko dojdzie do siebie. Domek też się w tydzień z reguły nie znajduje :)

Byś się zdziwiła:-)