Jump to content
Dogomania

Nora, Boniek i 5 szczeniaków - wszyscy w swoich wymarzonych domach:)

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Nora juz w drodze do nowego domu. Troche poddenerowana...
Niebawem pewnie dojedzie.Wegielkowa rozmawiala z PANIĄ przez telefon.Pani się wzruszyła.
Troche fotek

Edited by savahna
Posted

Ziutka rozmawiała z pańicią Nory-- cała rodzina została wylizana od stóp do głów przez Norę. Pani Edycie brakowało tchu ze szczęścia, że Nora jest już nimi.
Nora będzie mieszkała z bratem-młodym husky.
Uwaga!!!! Cieszymy się, cieszymy ( tu aplauz, proszę)
:cunao::drinking::cunao::drinking::cunao::drinking::cunao::drinking::cunao::drinking::drinking::cunao::drinking::cunao::drinking::tree1::tree1::tree1:

Posted

Wszystkiego dobrego życzymy Norce w nowym domku:smile:.

A jak było do przewidzenia, jak juz pojechała, to zadwoniła pani bardzo zainteresowana Norą:cool3:.

Posted (edited)

[quote name='erka']Wszystkiego dobrego życzymy Norce w nowym domku:smile:.

A jak było do przewidzenia, jak juz pojechała, to zadwoniła pani bardzo zainteresowana Norą:cool3:.
Kto jest zainteresowany Norą?

Edited by wegielkowa
Posted (edited)

[quote name='wegielkowa']Poproś ładnie to może oddadzą:lol:

[quote name='Ziutka']Nie oddadzą :diabloti:

Foto-relacja "PŁONNE NADZIEJE...":lol:

Edited by savahna
Posted

a ja dopiero teraz przeczytałam
Norciu, ślicznoto, jak się cieszę, że znalazłaś dom:multi::multi::multi:
zasługujesz na wszystko, co najlepsze i mam nadzieję, że będzie Ci dobrze :loveu:
kurcze, fajni Ludzie, psie towarzystwo.... super :loveu:
powodzenia malutka;)

Posted

napisałam na kieleckim, ale tu nie:)

dziękuję Wam wszystkim za Norę:loveu: za tymczasowy dom, bez którego by nie przetrwała, za opiekę i serce, za kasę na utrzymanie, za ogłoszenia, za zainteresowanie i obecność na wątku, za to, że ma nowe życie dzięki Wam:loveu:

buuuuu...........wzruszyłam się :placz:

Posted

[quote name='savahna']Nie becz, bo psów w Małogoszczu nie będziesz widziała.....

teraz, kiedy już nie wychodzę z Milką, to jakby mniej widzę ten problem, jednakowoż jeśli byłoby wolne miejsce, to mam jednego bezdomnego, takiego troszkę terrierowatego :eviltong: błąka się bida już z miesiąc....wychudzony...

Posted

ang napisał(a):
teraz, kiedy już nie wychodzę z Milką, to jakby mniej widzę ten problem, jednakowoż jeśli byłoby wolne miejsce, to mam jednego bezdomnego, takiego troszkę terrierowatego :eviltong: błąka się bida już z miesiąc....wychudzony...

Czy ja dobrze rozumiem...nie masz psa teraz? Nie boisz sie ,że brak spacerów odbije sie na talii, zatymczasuj tego biedaka.:roll:

Dlaczego erka zignorowała takie piękne foty Nory???:angryy:
Jak buuucy znowu, to pewnie przez łzy nie widzi....:diabloti: