faith35 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Dziewczyny, jakby dla psiaka były potrzebne ogłoszenia i wydarzenie na fb, to tutaj za 5zł jest: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228861 Quote
Agata P Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [FONT=comic sans ms]Zapraszam na bazarek dla połamanego AGATA Husky'owatego cudeńka [/FONT]KLIK Quote
savahna Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Erka i wegielkowa to chyba próby milczenia przechodzą.... Najbardziej współczuje wegielkowej....nie wytrzyma...nie ma szans! Quote
Incia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Zapraszam na bazarek dla dwóch świętokrzyskich bid: http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-22%21%21%21 Quote
savahna Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 (edited) Nora juz w drodze do nowego domu. Troche poddenerowana... Niebawem pewnie dojedzie.Wegielkowa rozmawiala z PANIĄ przez telefon.Pani się wzruszyła. Troche fotek Edited June 30, 2012 by savahna Quote
Agata P Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Powodzenia Noreczko,bądź szczęśliwa................ Quote
wegielkowa Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Ziutka rozmawiała z pańicią Nory-- cała rodzina została wylizana od stóp do głów przez Norę. Pani Edycie brakowało tchu ze szczęścia, że Nora jest już nimi. Nora będzie mieszkała z bratem-młodym husky. Uwaga!!!! Cieszymy się, cieszymy ( tu aplauz, proszę) :cunao::drinking::cunao::drinking::cunao::drinking::cunao::drinking::cunao::drinking::drinking::cunao::drinking::cunao::drinking::tree1::tree1::tree1: Quote
divia_gg Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 :cunao: no Nora jest tak cudowna, ze nie dziwie sie ze Pani sie wzruszyla. Niech jej sie wiedzie jak najcudowniej;) Quote
savahna Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Fakt, Nora jest cudowna.... Cieszy sie do kazdego.:lol: Quote
erka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Wszystkiego dobrego życzymy Norce w nowym domku:smile:. A jak było do przewidzenia, jak juz pojechała, to zadwoniła pani bardzo zainteresowana Norą:cool3:. Quote
wegielkowa Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 (edited) [quote name='erka']Wszystkiego dobrego życzymy Norce w nowym domku:smile:. A jak było do przewidzenia, jak juz pojechała, to zadwoniła pani bardzo zainteresowana Norą:cool3:. Kto jest zainteresowany Norą? Edited June 30, 2012 by wegielkowa Quote
mag.da Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Czyli już nie wróci?? :-( :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
wegielkowa Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 mag.da napisał(a):Czyli już nie wróci?? :-( Poproś ładnie to może oddadzą:lol: Quote
Ziutka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 wegielkowa napisał(a):Poproś ładnie to może oddadzą:lol: Nie oddadzą :diabloti: Quote
wegielkowa Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Ziutka napisał(a):Nie oddadzą :diabloti:;);).....:evil_lol: Quote
savahna Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 (edited) [quote name='wegielkowa']Poproś ładnie to może oddadzą:lol: [quote name='Ziutka']Nie oddadzą :diabloti: Foto-relacja "PŁONNE NADZIEJE...":lol: Edited July 1, 2012 by savahna Quote
savahna Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 wegielkowa napisał(a):Kto jest zainteresowany Norą? Pewnie Mag.da.:evil_lol: Quote
Ziutka Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 savahna napisał(a):Pewnie Mag.da.:evil_lol: :roflt::roflt::roflt::baddevil: Quote
ang Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 a ja dopiero teraz przeczytałam Norciu, ślicznoto, jak się cieszę, że znalazłaś dom:multi::multi::multi: zasługujesz na wszystko, co najlepsze i mam nadzieję, że będzie Ci dobrze :loveu: kurcze, fajni Ludzie, psie towarzystwo.... super :loveu: powodzenia malutka;) Quote
mag.da Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 savahna napisał(a):Pewnie Mag.da.:evil_lol: No i wydało się :placz: Zdjęcia cudne, niech już nie wraca :loveu: Quote
ang Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 napisałam na kieleckim, ale tu nie:) dziękuję Wam wszystkim za Norę:loveu: za tymczasowy dom, bez którego by nie przetrwała, za opiekę i serce, za kasę na utrzymanie, za ogłoszenia, za zainteresowanie i obecność na wątku, za to, że ma nowe życie dzięki Wam:loveu: buuuuu...........wzruszyłam się :placz: Quote
savahna Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='ang'] buuuuu...........wzruszyłam się :placz: Nie becz, bo psów w Małogoszczu nie będziesz widziała..... Quote
ang Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='savahna']Nie becz, bo psów w Małogoszczu nie będziesz widziała..... teraz, kiedy już nie wychodzę z Milką, to jakby mniej widzę ten problem, jednakowoż jeśli byłoby wolne miejsce, to mam jednego bezdomnego, takiego troszkę terrierowatego :eviltong: błąka się bida już z miesiąc....wychudzony... Quote
savahna Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 ang napisał(a):teraz, kiedy już nie wychodzę z Milką, to jakby mniej widzę ten problem, jednakowoż jeśli byłoby wolne miejsce, to mam jednego bezdomnego, takiego troszkę terrierowatego :eviltong: błąka się bida już z miesiąc....wychudzony... Czy ja dobrze rozumiem...nie masz psa teraz? Nie boisz sie ,że brak spacerów odbije sie na talii, zatymczasuj tego biedaka.:roll: Dlaczego erka zignorowała takie piękne foty Nory???:angryy: Jak buuucy znowu, to pewnie przez łzy nie widzi....:diabloti: Quote
Recommended Posts