Agnieszka(Visenna) Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Do Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt we Wrocławiu trafilł całkiem niedawno 3-letni piesek, mieszanie Yorka.Jest sympatyczny i miły, ale bardzo zadziorny w stosunku do innych zwierząt.W swoim nowym domu powinien być jedynym psem. Do adopcji tylko po kastracji. Mogę prosić o allegro ? :Rose: Quote
Negri Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Piękny szukaj nowego, odpowiedzialnego domu... :cool3: Quote
Negri Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Halo nikt nie chce yorka....:crazyeye: rany a myślalm że to bardzo "pożądana" rasa.... Quote
Kostek Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 widzisz Negri tylu chetnych niby bylo tlukli sie klocili a gdy jest sliczny psiulek to nagle chetnych nie ma bo przeciez nie po rodowodywoych rodzicach bez rodowodu:D...to sie obluda nazywa ale chociaz mozemy spac spokojnie ze tamtym ludziom nie dalo sie psiaka(a przeciez tylu ich bylo) mi sie ten psiuliczek przestrasznie podoba :) i jestem pewna ze dlugo w schronisku nie posiedzi Quote
Kara. Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Duży trochę jak na Yorka:cool3:No chyba że zdjęcia takie.:cool1: Szkoda, że zadziora bo jednego takiego zadziornego już mam:shake: Ale będę mu kibicować:lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Jest większy od tradycyjnego Yorka. Quote
Negri Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Większy zadziorowaty yorek szuka domu... a co do potsy Kostka to mi się odrazu kojarzy wątek z "przygarnę" o schit-tsu <chyba tak się to pisze:eviltong:> co to miał być rasowy, żadne mieszanki, młody itp.... Co wszyscy się śmiali że z kokardą ale koniecznie czerwoną:D Quote
Kostek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 to i shi tsu bylo?ja bylam pewna ze to o yorka chodzilo,ale sens ten sam.... Quote
Negri Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wtedy wątek wyszedł od shi- tsu :evil_lol: ale potem poszedł koncert życzeń i trochę się tego nazbierało:cool3: Quote
Kara. Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Oj cosik mi sie wydaje, że to jednak chodziło o Yorka. A shih-ka to sobie któraś w ramach koncertu zażyczyła:-)Ale to uparta kobitka była jak jej jeden wątek zamykali to drugi zakładała:evil_lol: Edit: w tym chodziło o Shih-tzu.Jeszcze był jeden ale go skasowali o Yorku. Quote
Koperek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Śliczności z niego prawdziwe, ale charakterek też niczego sobie!:loveu: Jest zadbany, czyściutki (jeszcze:-( ), z mieszkania i do kochania. Komu kurdupla:eviltong: , komu?? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [CENTER]Nie przypuszczałam, że do czegoś takiego dojdzie :mad: a przynajmniej nie w najbliższym czasie.Prawie York w Schronisku, do tego młody i.. nie ma chętnych :shake: [/CENTER] Quote
Kara. Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A bo: po 1. nie ma rodowodu:angryy: po 2. nie waży 1,5 kilo:angryy: po 3. to jednak nie jest całkowity szumnie brzmiący Yorkshire Terrier:angryy: Quote
ulvhedinn Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A ile on tak plus minus waży?:evil_lol: Zreszta niestety, tak się objawia moda na rasę- juz sie pojawiają yorki i labradory... Wcześniej "padło" na husky, malamuty, boksery, dobki, ratlerki, bullowate... wystarczy popatrzeć po boksach w schronie, zeby sie dowiedzieć, co było modne:angryy: co będzie następne? shih-tzu? chihuahua? może z większych berneńczyki? CC? Quote
Sabina02 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Czy Allegro juz jest???? Jesli nie, to mowcie...i ja zrobie... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Shih tzu też się pojawiają w Schroniskach powoli.W ciągu ostatnich 3-4 m-cy były 2 czy 3 u nas we Wroclawiu.Znalazl sie tez starutki shitsak z.. tatuazem... Sabinko- na allegro go nie ma, bylabym baaardzo wdzieczna za wystawienie :loveu: :loveu: Kontakt: 603 616 546 Quote
Beata J. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Agnieszka, jestem chora i trochę na raty działam. Właśnie robię aukcje więc mogę iść siłą rozpędu i yorkusiowi tez zrobić, ale czytam że może jest już za późno...... Dajcie znać, bo linka do aukcji nie widzę Quote
Beata J. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Najwyżej będzie miał dwie aukcje :evil_lol: YORKUŚ na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=167021435 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [CENTER]:calus:brzydactwo małe (drażnią mnie yorki :diabloti: )..niech ktoś cię wypatrzy! :eviltong: [/CENTER] Quote
Beata J. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Już jest jeden obserwator. Spora tzw. oglądalność. Niestety Aresen nie ma takiej :shake: :-( . Bardzo żałuję, bo takie pieski szczególnie mi się podobają. Niestety nie są modne Quote
Recommended Posts