Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt we Wrocławiu trafilł całkiem niedawno 3-letni piesek, mieszanie Yorka.Jest sympatyczny i miły, ale bardzo zadziorny w stosunku do innych zwierząt.W swoim nowym domu powinien być jedynym psem.

Do adopcji tylko po kastracji.

Mogę prosić o allegro ? :Rose:

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzisz Negri tylu chetnych niby bylo tlukli sie klocili a gdy jest sliczny psiulek to nagle chetnych nie ma bo przeciez nie po rodowodywoych rodzicach bez rodowodu:D...to sie obluda nazywa ale chociaz mozemy spac spokojnie ze tamtym ludziom nie dalo sie psiaka(a przeciez tylu ich bylo)

mi sie ten psiuliczek przestrasznie podoba :) i jestem pewna ze dlugo w schronisku nie posiedzi

Posted

Duży trochę jak na Yorka:cool3:No chyba że zdjęcia takie.:cool1:
Szkoda, że zadziora bo jednego takiego zadziornego już mam:shake:
Ale będę mu kibicować:lol:

Posted

Większy zadziorowaty yorek szuka domu... a co do potsy Kostka to mi się odrazu kojarzy wątek z "przygarnę" o schit-tsu <chyba tak się to pisze:eviltong:> co to miał być rasowy, żadne mieszanki, młody itp.... Co wszyscy się śmiali że z kokardą ale koniecznie czerwoną:D

Posted

Oj cosik mi sie wydaje, że to jednak chodziło o Yorka. A shih-ka to sobie któraś w ramach koncertu zażyczyła:-)Ale to uparta kobitka była jak jej jeden wątek zamykali to drugi zakładała:evil_lol:

Edit: w tym chodziło o Shih-tzu.Jeszcze był jeden ale go skasowali o Yorku.

Posted

Śliczności z niego prawdziwe, ale charakterek też niczego sobie!:loveu:
Jest zadbany, czyściutki (jeszcze:-( ), z mieszkania i do kochania.
Komu kurdupla:eviltong: , komu??

Posted

A ile on tak plus minus waży?:evil_lol:
Zreszta niestety, tak się objawia moda na rasę- juz sie pojawiają yorki i labradory... Wcześniej "padło" na husky, malamuty, boksery, dobki, ratlerki, bullowate... wystarczy popatrzeć po boksach w schronie, zeby sie dowiedzieć, co było modne:angryy: co będzie następne? shih-tzu? chihuahua? może z większych berneńczyki? CC?

Posted

Shih tzu też się pojawiają w Schroniskach powoli.W ciągu ostatnich 3-4 m-cy były 2 czy 3 u nas we Wroclawiu.Znalazl sie tez starutki shitsak z.. tatuazem...

Sabinko- na allegro go nie ma, bylabym baaardzo wdzieczna za wystawienie :loveu: :loveu:

Kontakt: 603 616 546

Posted

Agnieszka, jestem chora i trochę na raty działam. Właśnie robię aukcje więc mogę iść siłą rozpędu i yorkusiowi tez zrobić, ale czytam że może jest już za późno...... Dajcie znać, bo linka do aukcji nie widzę

Posted

Już jest jeden obserwator. Spora tzw. oglądalność.
Niestety Aresen nie ma takiej :shake: :-( . Bardzo żałuję, bo takie pieski szczególnie mi się podobają. Niestety nie są modne