Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja ci dam brzydactwo:mad: Wszystkie pieski są piękne:eviltong:

Też mnie wkurzają Yorki chociaż takiego mam ale gdzie się nie obejrzę lata takie małe mniej lub bardziej Yorkowate:angryy:A tak ogólnie to ludzie potrafią doprowadzić do znienawidzenia każdej rasy.Wystarczy że jest modna.Latają potem tabuny małych szczekliwych i wszyscy mają dośc:shake:Jeden,dwa to jeszcze ale taka ilość:angryy:Albo amstafy-Najpierw na hurra bo każdy musi mieć a co się teraz dzieje w schronach:angryy:

Ps Mój Tz chciał drugiego do towarzystwa ale ja po "oświeceniu" na Dogo zaparłam się że albo kundelek albo żaden:evil_lol:

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
A jak dogo tak pozytywnie wpływa na ludzi, to trzebaby chyba zrobić wizytówki z adresem forum i rozdawać na ulicy hehe:eviltong:

Tylko trzeba by jeszcze wymyślić co zrobić z tą bandą trolli które się tu pojawią:eviltong: I takimi od inteligentnych komentarzy w stylu:"za dużo psów-do odstrzału":angryy:

Siakieś dogokomando z kałachami:evil_lol:

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
Nie generalizujmy- to jest po prostu moje małe pyskate obrzydlistwo(:loveu: ) i już ! ot co !

A jak dogo tak pozytywnie wpływa na ludzi, to trzebaby chyba zrobić wizytówki z adresem forum i rozdawać na ulicy hehe:eviltong:

U mnie to zadzialalo, serio!

Posted

Miałam dziś tel. w sprawie yorka, ale z Wawy. Założyłam wątek na Przygarnę. Niestety babka nie ma netu, no i nie wiem jaki ten dom jest, nie wypytywałam za bardzo, bo mam do "opchnięcia" inny typ psów :cool3: Może zadzwoń Agnieszka, ewentualnie, jakbyś stwierdziła, że OK, to podjechałabym z wydrukowanymi zdjęciami.

Posted

[CENTER]Dzięki Asia.Jutro zobaczę, czy ten piesek w ogóle jeszcze jest w Schronie.To podbijanie to w sumie tak "na wszelki wypadek" :eviltong: .Ostatni raz widziałam go w sobotę.Poczekamy, zobaczymy.Miejmy nadzieję, że grzeje już duuupkę w domu.. w ODPOWIEDZIALNYM..[/CENTER]

Posted

[CENTER]Słuchajcie, Arsen poszedł a...York siedzi :-o

Asiu, napiszę do niej, ale myślę, że bez zdjęć jest to kompletnie bez sensu!Potem przyjedzie i okaże się, że oczekiwała czegoś innego..
Może mogłabyś w razie czego pozbierać zdjęcia od nas, wydrukować i spotkać się z tą kobietą, pokazać je ? (widzę, że też jesteś z Wawy).To chyba byłoby najlepsze wyjście..[/CENTER]

Posted

[CENTER]Najlepiej by było, żeby wszystkie ze Schronisk szły lekko :loveu:
Ale cóż.. pierwszym krokiem do osiągnięcia tego musiałoby być zlikwidowanie niedzielnych jarmarków...ale coz "wiem, ze to tylko marzenia, wiem,ze nie do spelnienia..a jednak bardzo chce by spelnily sie, bardzo chce!"[/CENTER]