Agnieszka(Visenna) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [center]:-( :-( :-( :-( :-( :-( [/center] Quote
Negri Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 dalej szukamy a zdjęcia postaram się zrobić w sobotę:roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [CENTER]Przecież robiłaś sesję.Masz na pewno kilka.[/CENTER] Quote
ulvhedinn Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Założyłam yorkowemu drugi wątek na podforum:evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 dziewczyny, jeśli allegro nadal potrzebne to mogę wystawić. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [CENTER]Gosiu- ma, ale dzięki za chęć pomocy :buzi: Ulv- widziałam rogalu,Tobie rowniez dziekuje w imieniu brzydactwa :lol: [/CENTER] Quote
Beata J. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 zmieńcie tytuł wątku, bo wprowadza w błąd Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [CENTER]Zmieniony.[/CENTER] [CENTER]Przypominam, że wciąż zbieramy liste osob chetnych przygarnac brzydactwo !! :evil_lol: [/CENTER] Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [CENTER]Ja jeszcze tak z innej beczki.. Ulv, jest tu gdzieś na dogo wątek adopcyjny psów uciechowskich ?[/CENTER] Quote
Kara. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja ci dam brzydactwo:mad: Wszystkie pieski są piękne:eviltong: Też mnie wkurzają Yorki chociaż takiego mam ale gdzie się nie obejrzę lata takie małe mniej lub bardziej Yorkowate:angryy:A tak ogólnie to ludzie potrafią doprowadzić do znienawidzenia każdej rasy.Wystarczy że jest modna.Latają potem tabuny małych szczekliwych i wszyscy mają dośc:shake:Jeden,dwa to jeszcze ale taka ilość:angryy:Albo amstafy-Najpierw na hurra bo każdy musi mieć a co się teraz dzieje w schronach:angryy: Ps Mój Tz chciał drugiego do towarzystwa ale ja po "oświeceniu" na Dogo zaparłam się że albo kundelek albo żaden:evil_lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [CENTER]Nie generalizujmy- to jest po prostu moje małe pyskate obrzydlistwo(:loveu: ) i już ! ot co ! A jak dogo tak pozytywnie wpływa na ludzi, to trzebaby chyba zrobić wizytówki z adresem forum i rozdawać na ulicy hehe:eviltong: [/CENTER] Quote
Kara. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):A jak dogo tak pozytywnie wpływa na ludzi, to trzebaby chyba zrobić wizytówki z adresem forum i rozdawać na ulicy hehe:eviltong: Tylko trzeba by jeszcze wymyślić co zrobić z tą bandą trolli które się tu pojawią:eviltong: I takimi od inteligentnych komentarzy w stylu:"za dużo psów-do odstrzału":angryy: Siakieś dogokomando z kałachami:evil_lol: Quote
Sabina02 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Nie generalizujmy- to jest po prostu moje małe pyskate obrzydlistwo(:loveu: ) i już ! ot co ! A jak dogo tak pozytywnie wpływa na ludzi, to trzebaby chyba zrobić wizytówki z adresem forum i rozdawać na ulicy hehe:eviltong: U mnie to zadzialalo, serio! Quote
Beata J. Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Przepraszam, że to będzie taki OT ale wklejam wszędzie gdzie tylko pojawiają się ludzie z Wrocławia i okolic Pilnie potrzebny transport na trasie DZIERŻONIÓW-WROCŁAW Trzeba przewieźć psi szkielet :placz: na Akademię Rolniczą. Może macie kogos z rodziny, znajomych kto np mieszka w Dzierżoniowie a pracuje we Wrocławiu. PROSZĘ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45491 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [CENTER]Yorkusiu- brzydusiu, idz do domusiu !!![/CENTER] Quote
Negri Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aga sesję robiłam ale ten mały parszywiec tak latał i zaczepiał inne psy, że właściwie nic nie wyszło..:mad::mad::mad: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [CENTER]Miejmy nadzieję, że nie będziesz miała okazji robić mu drugiej sesji.. co najwyżej w nowym domku, na kanapie z pańciostwem :razz: [/CENTER] Quote
asiuniap Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Miałam dziś tel. w sprawie yorka, ale z Wawy. Założyłam wątek na Przygarnę. Niestety babka nie ma netu, no i nie wiem jaki ten dom jest, nie wypytywałam za bardzo, bo mam do "opchnięcia" inny typ psów :cool3: Może zadzwoń Agnieszka, ewentualnie, jakbyś stwierdziła, że OK, to podjechałabym z wydrukowanymi zdjęciami. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [CENTER]Dzięki Asia.Jutro zobaczę, czy ten piesek w ogóle jeszcze jest w Schronie.To podbijanie to w sumie tak "na wszelki wypadek" :eviltong: .Ostatni raz widziałam go w sobotę.Poczekamy, zobaczymy.Miejmy nadzieję, że grzeje już duuupkę w domu.. w ODPOWIEDZIALNYM..[/CENTER] Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [CENTER]Słuchajcie, Arsen poszedł a...York siedzi :-o Asiu, napiszę do niej, ale myślę, że bez zdjęć jest to kompletnie bez sensu!Potem przyjedzie i okaże się, że oczekiwała czegoś innego.. Może mogłabyś w razie czego pozbierać zdjęcia od nas, wydrukować i spotkać się z tą kobietą, pokazać je ? (widzę, że też jesteś z Wawy).To chyba byłoby najlepsze wyjście..[/CENTER] Quote
Kara. Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Słuchajcie, Arsen poszedł a...York siedzi :-o :shocked!: Czyżby początek marzeń:hmmmm: Quote
Kara. Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 O tym że kundelki to bedą "exlusiv":cool3: I będa "szły" lepiej od rasowych i pseudorasowych:razz: Ale to tylko marzenia:shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [CENTER]Najlepiej by było, żeby wszystkie ze Schronisk szły lekko :loveu: Ale cóż.. pierwszym krokiem do osiągnięcia tego musiałoby być zlikwidowanie niedzielnych jarmarków...ale coz "wiem, ze to tylko marzenia, wiem,ze nie do spelnienia..a jednak bardzo chce by spelnily sie, bardzo chce!"[/CENTER] Quote
Beata J. Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ponoć jak się bardzo chce to się spełnia.:lol: Mnie się kilka razy w życiu udało . Coś w tym musi być :lol: Quote
Recommended Posts