Agnieszka(Visenna) Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Poszła wiadomość.A tym czasem podbijam.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Kiwi- mamy jeszcze takiego kudłaczka, też pokaż proszę zainteresowanym.. 1.5 roku, piesek, niewielki. Został oddany przez właściciela ponieważ nie lubi dzieci. Jest miłym i kontaktowym pieskiem. Potrzebuje systematycznej pielęgnacji sierści. Przepiękny jest, a nikt na niego uwagi nie zwraca.. Quote
pidzej Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 i Rambuś może http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37296 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Do góry mały, pokazuj się yorkomaniakom.. Quote
Negri_Kinga1 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Agaaaaaaa ja Ci się udało wrócić do starego konta?? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 [CENTER]Jak to jest, że wszyscy zainteresowani psiakiem, kiedy dowiadują się, że do adopcji tylko po kastracji..rezygnują?:evil_lol: [/CENTER] Quote
Negri Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Hy hy pomyślmy:mad: Quote
Koperek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Niestety maleństwo jest chyba następne w kolejce do depresji schroniskowej!:-( Nie widziałam go w mijającym tygodniu ani razu, co oznacza, że nie zawsze wychodzi z pomieszczenia pokazując się ludziom- inaczej: bardzo rzadko wychodzi... A jak ludzie go nie zobaczą, to nie mają pojęcia, że takie piękności tam siedzą i czekają na odmianę losu:roll: !!!WIĘKSZY YORKUŚ SZUKA DOMKU!!! Quote
Negri Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Byłam dziś w schronie a paskud dalej czeka......... szok normalnie:crazyeye: ja z Aga jak 1 raz go widziałyśmy to obstawiałyśmy, ze kolejki po niego bedą a tu cisza.... Quote
Koperek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cisza, bo on się już wcale nie pokazuje na wybiegu! Widziałam go ze dwa razy na początku, jak przyszedł, a później ani razu...:shake: Wychodzi na to, że po prostu ludzie go nie widzą i dlatego tak długo siedzi. :-( Normalnie jakiś koszmar! Jeżeli nawet tak urodziwy psiak nie może szybko znaleźć domu, to co tu mówić o jakiś kundelkach??????:smhair2: :smhair2: :smhair2: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [CENTER]Trzeba go dobrze zareklamować.Będę wysyłać dzisiaj zdjęcie do Wyborczej.[/CENTER] Quote
Koperek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Spróbować możesz Aga, choć może Cię zrobić "w konia" tak jak mnie:angryy: z wysłaniem Kropki ze zdjęciem do gazety, tzn. jeszcze lepiej, bo sama zaniosłam to ogłoszenie...:mad: I w końcu nie wiem, czy była, bo miała być w piątek i jej nie było, więc może w sobotę chociaż "pani szanowna" raczyła ją dać...?? Quote
Paola06 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Nikt nie chce takiego pięknisia?? Szukamy domku dla maleństwa. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [CENTER]Brzydoliński, gdzie twój domek ? :-( [/CENTER] Quote
Negri Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 :mad::mad::mad::mad:DOMKU POSZUKUJEMY:mad::mad::mad::mad: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Yoras - do domku, marsz w mig !! Quote
Koperek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Z niego jest rzeczywiście cholerna zadziora:mad: ...rozrabianie to chyba jego druga natura, bo do innych piesków z boksu to on jest po prostu diabeł!:crazyeye: Ale wyszło dzisiaj słoneczko i brzydal:eviltong: wyszedł na zewnątrz, a więc oto fotki: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/203619f7f5627458.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4dacb998dc0ee9db.html Dodam, że już sobie łapkę skręcił...TAKI RUCHLIWY! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [CENTER]Ło jeja, jakie to brzydkie :loveu: I wredne :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: [/CENTER] Quote
Bella11 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Yorisiu ty jesteś najpiękniejszy a przy tym masz charakterek jak przystało na chłopaka w twoim rozmiarze , musisz rządzić na tym boksie bo innaczej by Cię te większe zadeptały , tylko pytanie czego do tej pory nikt się Tobą nie zauroczył jak długo musisz jeszcze czekać ?, Komu chłopczyka !!!!!!!!!!! ! Quote
makulka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Czemu się nikt nie zauroczył?Pewnie ktoś z obsługi skutecznie zniechęca potencjalnych nabywców mówiąc jaki to łokropny pies:crazyeye: Quote
Bella11 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Nie mam pojęcia dlaczego nikt go jeszcze nie zauważył a chłopak naprawdę ładny wystarczy kompanko trochę grzebienia i york jak się patrzy , Widziałam go dzisiaj coś ma z łapką trzyma ją w górze , pomimo to jest bardzo energiczny typowy terier , Halo , halo śliczny malutki piesek szuka domku już tak długo , Jeszcze pytanie czy ktoś może wstawił go na inne strony no i Allegro też by się przydało albo Gazeta Wyborcza Quote
makulka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ja go moge wrzucic na allegro tylko napiszta jakis ładny tekscior bo w tym to ja nie jestem najlepsza:diabloti: Quote
Recommended Posts