akteris Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dziękuję Pati, dostałam, jutro rano porozwieszam kilka , a więcej w poniendziałek, bo wyjeżdżamy na weekend do rodziny pod Tarnów. Pozdrawiam i życzę domku dla mini Oskarka... Quote
Patia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Dziękuję Wam bardzo:loveu: :loveu: Quote
grazyna9915 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Pewno strzelę znowu "wypuchę", ale cóż....... Hipermarkety są odwiedzane przez wiele osób, prawie w każdym z nich jest tablica ogłoszeń na której można by było wywiesić ogłoszenie Oskarka. Z reguły są dwa warunki by wywiesić takie ogłoszenie. * Po pierwsze musi być na druku hipermarketu (zdjęcie można nakleić) * Po drugie musi mieć wpisaną datę wystawienie (niektóre hipermarkety zdejmują ogłoszenia po drugim tygodniu). Hipermarkety, które stosują tablice ogłoszeniowe to np. "REAL", "KAUFLAND", "E'LEKLERK" Quote
Jagienka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Oskarku, tłoczno się w hoteliku zrobiło, ale pamietamy o Tobie. Quote
kiwi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 oskarek w hotelu czuje sie bardzo dobrze, ma swoj wlasny swiat, drepta sobie, siedzi cichutko Quote
akteris Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Oskarku kochany, ogłoszenia porozwieszane, może w mojej okolicy ktoś cię wypatrzy... Quote
Hund Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 rozmawiałam z panem zainteresowanym Kubą i Oskarkiem, jeszcze nie podjął decyzji, pojechał po bidę z Dzierżoniowa (żywy trup :( ) Quote
grazyna9915 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Hund napisał(a): pojechał po bidę z Dzierżoniowa (żywy trup :( ) Dlaczego ludzie są tacy okrutni!!! Quote
kiwi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 niestey nie :( ale jutro jedzie do kundla :kciuki: Quote
akteris Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: 5 kciukasów bo wszyscy trzymamy za jutrzejszy występ Oskarka, tzn Ja, Wojtek, Ebi, Teo no i Rudi oczywiście też się przyłącza ;) Quote
black sheep Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 To u mnie też wszyscy, czyli też pięć;) Quote
grazyna9915 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 kiwi napisał(a):niestey nie :( ale jutro jedzie do kundla :kciuki: kiwi jestem nie wtajemniczona, czy do kundla oznacza do tv? W razie czego życzę powodzenia. Quote
grazyna9915 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='kiwi']tak! do telewizora :) :kciuki: NO TO TRZYMAM DUŻE KCIUKI!!!:kciuki: :kciuki:OBY ZNALAZŁ WSPANIAŁY DOM!!!:kciuki: I powiem wam jedno w tym Krakowie to wspaniale działacie. Czasami mam okazję tam bywać i widzę, że u Was biega dużo wielorasowców. Nie obrażając mieszkańców Tychów, to mi się wydaje, że u nas panuje straszna znieczulica i piesek wielorasowy to po prostu gorszy piesek. Quote
black sheep Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Tychy to przy nas jak matka Teresa. Dziś na spacerze widziałam małe kundelki, ślicze, włochate, przeznaczone na kanape, na metrowych łańcuchać, przy śmiesznych budach:( Quote
kiwi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Masz racje - Krakowienie maja wielkie serca, naprawde biora takie biedy, ktore gdzie indziej nei mialyby szans.. slepe, stare beznogie i to im bardziej czlowiek wyksztalcony tym wieksza biede wezmie.. Quote
grazyna9915 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 I tego Wam właśnie zazdroszczę. Większość zwirząt które wydałam pojechały do Warszawy,Krakowa, Katowic, Bielska, a tylko zaledwie trzy małe kotki do Tychów. Ciężka sprawa z tymi Tyszaninami, a pracownik schroniska powiedział mi kiedyś, że nawet najwspalnialszy kot jeżeli by miał tylko krzywy ogonek jest praktycznie bez szans. Nawet po małego trójłapkowego kotka przyjechał ktoś z Rybnika bo nikt z Tyszan nie dał mu szansy. Quote
akteris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Oskarku pięknie sie prezentowałeś w telewizorze:) Telefony od ciepłych domków dzwonić! Quote
Jagienka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 grazyna9915 napisał(a):No i jak? Dzwonili? jak się ciotki nie chwalą to albo nie, albo nie chcą zapeszać... Quote
Recommended Posts