Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Pati, dostałam, jutro rano porozwieszam kilka , a więcej w poniendziałek, bo wyjeżdżamy na weekend do rodziny pod Tarnów.
Pozdrawiam i życzę domku dla mini Oskarka...

Posted

Pewno strzelę znowu "wypuchę", ale cóż.......

Hipermarkety są odwiedzane przez wiele osób, prawie w każdym z nich jest tablica ogłoszeń na której można by było wywiesić ogłoszenie Oskarka.
Z reguły są dwa warunki by wywiesić takie ogłoszenie.
* Po pierwsze musi być na druku hipermarketu (zdjęcie można nakleić)
* Po drugie musi mieć wpisaną datę wystawienie (niektóre hipermarkety zdejmują ogłoszenia po drugim tygodniu).

Hipermarkety, które stosują tablice ogłoszeniowe to np. "REAL", "KAUFLAND", "E'LEKLERK"

Posted

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: 5 kciukasów bo wszyscy trzymamy za jutrzejszy występ Oskarka, tzn Ja, Wojtek, Ebi, Teo no i Rudi oczywiście też się przyłącza ;)

Posted

[quote name='kiwi']tak!
do telewizora :)

:kciuki: NO TO TRZYMAM DUŻE KCIUKI!!!:kciuki:
:kciuki:OBY ZNALAZŁ WSPANIAŁY DOM!!!:kciuki:

I powiem wam jedno w tym Krakowie to wspaniale działacie.
Czasami mam okazję tam bywać i widzę, że u Was biega dużo wielorasowców.

Nie obrażając mieszkańców Tychów, to mi się wydaje, że u nas panuje straszna znieczulica i piesek wielorasowy to po prostu gorszy piesek.

Posted

Masz racje - Krakowienie maja wielkie serca, naprawde biora takie biedy, ktore gdzie indziej nei mialyby szans..
slepe, stare beznogie
i to im bardziej czlowiek wyksztalcony tym wieksza biede wezmie..

Posted

I tego Wam właśnie zazdroszczę.

Większość zwirząt które wydałam pojechały do Warszawy,Krakowa, Katowic, Bielska, a tylko zaledwie trzy małe kotki do Tychów.

Ciężka sprawa z tymi Tyszaninami, a pracownik schroniska powiedział mi kiedyś, że nawet najwspalnialszy kot jeżeli by miał tylko krzywy ogonek jest praktycznie bez szans. Nawet po małego trójłapkowego kotka przyjechał ktoś z Rybnika bo nikt z Tyszan nie dał mu szansy.