Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

black_sheep napisał(a):
O własnie, u tej ciotki Aza została:) Słuchajcie jej, bo dobrze gada;)

black_sheep muszę wprwadzić małe sprostowanie.
Azunia niestety nie jest u mnie, a u mojej koleżanki Lodzi, która ją sobie przywłaszczyła.:mad:
Azunia miała trafić do hoteliku, kiedy miałam ją już w samochodzie dowiedziałam się, że hotelik nie wypalił. Wzięłam ją do domu, a za parę dni miałam wyjeżdżać więc Lodzia zaproponowała przyjęcie Azy. Niestety ta podstępna kobieta ;) po moim powrocie nie oddała mi Azuni. :evil_lol:
Przeprowadziłyśmy poważną dyskusję u kogo to srebro ma pozostać, ale moje argumenty nie przekonały Lodzi i 14-o letniego pieska mi już nie oddano.
Naszczęście Azunia ma się teraz jak poczęk w maśle.

Piszę to jednak nie tylko by sprostować, gdzie obecnie mieszka Azunia, ale by dodać wam wiary w szukanie domku dla tego psiaka.
Starsze pieski mają to coś. To coś miała Aza, to coś miała (będąca u mnie później na tymczasie) Żabcia i Grubcia to coś ma moja Sara (z podpisu).
Te psy się świetnie sprawdziły w nowych domkach. Ich opiekunowie są z nich bardzo zadowolenie i może na koniec mojego wywodu zacytuję słowa Lodzi: "Nie wyobrażam sobie życia bez Azy!!!"

Jestem pewna, że kawaler z tego wątku również znajdzie dom i będzie wyjątkowym psem nie tylko dla swoich opiekunów.
JESTEM TEGO BARDZO PEWNA!

Posted

Grażynko, no coż, to było już jakiś czas temu, i troche mi się zapomniało... ale troche byłam w tą sprawe zaangażowana, wieszałam plakaty i takie tam. Więc, kiedyś wiedziałam jak to było, ale teraz poprostu was pomyliłam;)

Skoro to nie u Ciebie jest Azunia, to masz teraz szanse odbić sobie okrucieństwa podstepej Lodzi;) i zagarnąć Oskarka tylko dla siebie;)

Posted

black sheep doskonale Cię pamiętam i waszą akcję plakatową również!!!
Zrobiliście na mnie ogromne wrażenie swoim zorganizowaniem.
Ja w Tychach nie osiągnęłam takiej perfekcji w działaniu.

A Osakarka to bym chętnie przygarnęła, bo wiem że to wspaniały pies, a moje sunie jakie były by szczęśliwe (mają cieczkę).
Na razie mam na tymczasie Sarunie (z podpisu) potem w kolejce czeka jeszcze jeden psiak z tyskiego schroniska, który umiera w oczach, ale jak do tego czasu Oskarek nie znajdzie tymczasu to bardzo chętnie służę pomocą.

Myślę jednak, że kawaler nie pozwoli na siebie długo czekać on zasługuje na najlepszy domek.

Posted

W małopolskim takie osoby ogłaszają się jako domki tymczasowe, może tam by był wolne miejsce. Po przez domek tymczasowy szybciej znajdzie domek stały.
*Dom tymczasowy
●Bukowno - missieek*

●Chrzanów - Ulaa*
●Gorlice - aisaK
●Kraków - kiwi, Ela_and_Krzysiek*,Arnika , Kasie*, Camara, Gandzia(w wakacje),ankarage,
●Wieliczka - Patia*

Posted

noc o ty grazyna, dobra robota ;)
przynajmniej wiemy juz kto umie obslugiwac ta mape :lol:

Oskarek dostal dzisiaj od wolontariuszek Malgosi K I Magdy i jej Mamy 150 zl :loveu: !

dziekujemy!!!!

Posted

rozmawialam dzis wieczorem z Hund, ktora miala telefon od osoby zainteresowanej adopcja Kuby, tu jego watek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3340516#post3340516

Ta osoba wspominala tez o drugim psie, o ktorego adopcji mysli, o Oskarku z Krakowa, ktorego wypatrzyla na allegro, pomyslalam ze skoro Oskarek ma allegro to powinien miec tez watek na dogomanii, poszperalam i dlatego tu jestem

Hund napisala do mnie z prosba o pomoc w weryfikacji przyszlego wlasciciela psa, ona od niedawna dziala na dogomanii i obawia sie adopcji na odleglosc, zwykle znajdowala domki gdzies blisko, gdzie mogla zawsze skontrolowac, natomiast ta kontaktujaca sie z nia osoba jest z Wroclawia...
wiecej informacji ma Hund

trzymam kciuki za Oskarka :loveu:

tu na dogo mamy kilka watkow starszych pieskow z zywieckiego schroniska, sa jednak ciut mlodsze od Oskarka

Posted

witajcie, próbowałam się skontaktować telefonicznie z osobą odpowiedzialną za aukcje alegro Oskarka ale za bardzo mi nie wyszło. Proszę jeśli będziecie mieć jakieś wiesci o tym zainteresowanym facecie to dajcie znać.
pozdrawiam , kurcze opis Oskarka mnie tak wzruszył,że...zapomniałam o Kubie. Ale teraz trzymam kciuki za obu (ten facet wspominał,że jeżeli mama weźmie jednego to on zabierze drugiego dla siebie) w każdym razie nie chcę aby któremuś cos się stało

Posted

Telefony w aukcji są AgiG
Ja wystawiałam aukcję ale mailowo nikt się ze mną w sprawie Oskarka nie kontaktował , jak wspominałam wcześniej , obserwują 2 osoby.
Zadzwonię dziś do Agi i wypytam czy ktos dzwonił do niej pytając o Oskarka.