kiwi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 https://www.student.chemia.uj.edu.pl/~dcyktor/plakaty/odkarek.doc.doc Quote
black sheep Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Piekny plakat:) Jednego "n" brakuje, ale to chyba każdy umie poprawić Quote
grazyna9915 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 black_sheep napisał(a):O własnie, u tej ciotki Aza została:) Słuchajcie jej, bo dobrze gada;) black_sheep muszę wprwadzić małe sprostowanie. Azunia niestety nie jest u mnie, a u mojej koleżanki Lodzi, która ją sobie przywłaszczyła.:mad: Azunia miała trafić do hoteliku, kiedy miałam ją już w samochodzie dowiedziałam się, że hotelik nie wypalił. Wzięłam ją do domu, a za parę dni miałam wyjeżdżać więc Lodzia zaproponowała przyjęcie Azy. Niestety ta podstępna kobieta ;) po moim powrocie nie oddała mi Azuni. :evil_lol: Przeprowadziłyśmy poważną dyskusję u kogo to srebro ma pozostać, ale moje argumenty nie przekonały Lodzi i 14-o letniego pieska mi już nie oddano. Naszczęście Azunia ma się teraz jak poczęk w maśle. Piszę to jednak nie tylko by sprostować, gdzie obecnie mieszka Azunia, ale by dodać wam wiary w szukanie domku dla tego psiaka. Starsze pieski mają to coś. To coś miała Aza, to coś miała (będąca u mnie później na tymczasie) Żabcia i Grubcia to coś ma moja Sara (z podpisu). Te psy się świetnie sprawdziły w nowych domkach. Ich opiekunowie są z nich bardzo zadowolenie i może na koniec mojego wywodu zacytuję słowa Lodzi: "Nie wyobrażam sobie życia bez Azy!!!" Jestem pewna, że kawaler z tego wątku również znajdzie dom i będzie wyjątkowym psem nie tylko dla swoich opiekunów. JESTEM TEGO BARDZO PEWNA! Quote
black sheep Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Grażynko, no coż, to było już jakiś czas temu, i troche mi się zapomniało... ale troche byłam w tą sprawe zaangażowana, wieszałam plakaty i takie tam. Więc, kiedyś wiedziałam jak to było, ale teraz poprostu was pomyliłam;) Skoro to nie u Ciebie jest Azunia, to masz teraz szanse odbić sobie okrucieństwa podstepej Lodzi;) i zagarnąć Oskarka tylko dla siebie;) Quote
grazyna9915 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 black sheep doskonale Cię pamiętam i waszą akcję plakatową również!!! Zrobiliście na mnie ogromne wrażenie swoim zorganizowaniem. Ja w Tychach nie osiągnęłam takiej perfekcji w działaniu. A Osakarka to bym chętnie przygarnęła, bo wiem że to wspaniały pies, a moje sunie jakie były by szczęśliwe (mają cieczkę). Na razie mam na tymczasie Sarunie (z podpisu) potem w kolejce czeka jeszcze jeden psiak z tyskiego schroniska, który umiera w oczach, ale jak do tego czasu Oskarek nie znajdzie tymczasu to bardzo chętnie służę pomocą. Myślę jednak, że kawaler nie pozwoli na siebie długo czekać on zasługuje na najlepszy domek. Quote
grazyna9915 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 W małopolskim takie osoby ogłaszają się jako domki tymczasowe, może tam by był wolne miejsce. Po przez domek tymczasowy szybciej znajdzie domek stały. *Dom tymczasowy ●Bukowno - missieek* ●Chrzanów - Ulaa* ●Gorlice - aisaK ●Kraków - kiwi, Ela_and_Krzysiek*,Arnika , Kasie*, Camara, Gandzia(w wakacje),ankarage, ●Wieliczka - Patia* Quote
kiwi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 my sie tu wszyscy znamy i wiemy ze nikt juz nie ma miejsca na oskarka ale dziekuje :) oskarek mieszka w hotelu... Quote
kiwi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 oskarek pojedzie dzisiaj do telewizora, moze los sie do niego usmiechnie? Quote
black sheep Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Na pewno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymamy kciuki za telewizor! Quote
kiwi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 niestety jednak oskarek nie pojedzie dzisiaj do telewizji... braklo miejsca a misio dluzej czeka. Quote
Patia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Dlatego też prosimy o rozwieszenie choć paru plakatów . Quote
black sheep Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 To na następny raz się załapie, i też będzie w telewizorze:D Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 black_sheep napisał(a):To na następny raz się załapie, i też będzie w telewizorze:D Koniecznie, Oskarek też musi znaleść domek. Quote
grazyna9915 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 kiwi napisał(a):my sie tu wszyscy znamy i wiemy ze nikt juz nie ma miejsca na oskarka ale dziekuje :) oskarek mieszka w hotelu... Ups....... Dałam plamę.:oops: Quote
kiwi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 noc o ty grazyna, dobra robota ;) przynajmniej wiemy juz kto umie obslugiwac ta mape :lol: Oskarek dostal dzisiaj od wolontariuszek Malgosi K I Magdy i jej Mamy 150 zl :loveu: ! dziekujemy!!!! Quote
black sheep Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Grażynko, oby tak dalej! Przydadzą się osoby, które coś kombinują;) Oskarek piękniś szuka domku!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jola_K Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 rozmawialam dzis wieczorem z Hund, ktora miala telefon od osoby zainteresowanej adopcja Kuby, tu jego watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3340516#post3340516 Ta osoba wspominala tez o drugim psie, o ktorego adopcji mysli, o Oskarku z Krakowa, ktorego wypatrzyla na allegro, pomyslalam ze skoro Oskarek ma allegro to powinien miec tez watek na dogomanii, poszperalam i dlatego tu jestem Hund napisala do mnie z prosba o pomoc w weryfikacji przyszlego wlasciciela psa, ona od niedawna dziala na dogomanii i obawia sie adopcji na odleglosc, zwykle znajdowala domki gdzies blisko, gdzie mogla zawsze skontrolowac, natomiast ta kontaktujaca sie z nia osoba jest z Wroclawia... wiecej informacji ma Hund trzymam kciuki za Oskarka :loveu: tu na dogo mamy kilka watkow starszych pieskow z zywieckiego schroniska, sa jednak ciut mlodsze od Oskarka Quote
kiwi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ojej jak to milo slyszec ze ktos zwrocil uwage na oskarka... moze ktos inny tez zwrocil w takim razie i zadzwoni...? Quote
Patia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Oskarka obserwują na Allegro dwie osoby. Quote
black sheep Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 To niech w końcu przejdą do czynów! ;) Oskarek do domu! Quote
Hund Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 witajcie, próbowałam się skontaktować telefonicznie z osobą odpowiedzialną za aukcje alegro Oskarka ale za bardzo mi nie wyszło. Proszę jeśli będziecie mieć jakieś wiesci o tym zainteresowanym facecie to dajcie znać. pozdrawiam , kurcze opis Oskarka mnie tak wzruszył,że...zapomniałam o Kubie. Ale teraz trzymam kciuki za obu (ten facet wspominał,że jeżeli mama weźmie jednego to on zabierze drugiego dla siebie) w każdym razie nie chcę aby któremuś cos się stało Quote
Patia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Telefony w aukcji są AgiG Ja wystawiałam aukcję ale mailowo nikt się ze mną w sprawie Oskarka nie kontaktował , jak wspominałam wcześniej , obserwują 2 osoby. Zadzwonię dziś do Agi i wypytam czy ktos dzwonił do niej pytając o Oskarka. Quote
akteris Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dziewczyny a skąd ten plakat Oskarka mogę pobrać? Chętnie porozwieszam, tylko gdzie on jest? Ten link wstawiony przez Kiwi u mnie nie działa Quote
Recommended Posts