zasadzkas Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Jaki Dżana ma stosunek do innych zwierząt? Zaczynam mieć telefony w sprawie Agrafki i chciałabym odsyłać do Dżany. Poproszę też jakiś numer kontaktowy. Quote
basiagk Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Kontakt Tel 693633211 i mail [email protected] Quote
Tengusia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dżana slonce :loveu: moje :loveu: wskakuj na pierwsza strone :multi: :multi: :multi: Quote
Ania_i_Kropka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Na spacerach Dżana spotykała tylko psy ( samce) w stosunku do których nie wykazywała agresji. Dzisiaj wieczorem mój TZ zrobi jej test na suczki i koty i zobaczymy jak się dziewczynka spisze. Quote
basiagk Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Oj to czekamy na wiadomości, wtedy przekaże to na niebieskie forum. Quote
zasadzkas Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A może jeszcze konie? ;) Serio to jeden z domków ma konie czy spędza tam dużo czasu jakoś. I pytał o stosunek do innych zwierząt. Ale rozumiem, że u Was nie sposób sprawdzić koni :evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Jak będzie trzeba to wszystko da się zrobić:razz: . Musimy poczekać na koniec kwarantanny i podjedziemy z Dżanką na Kortowo, gdzie są konie i pokażemy jej koniki i zobaczymy. Quote
Ania_i_Kropka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Właśnie dostałam smsy od TZ Dżana chciała się bawić z naszymi suczkami biurowymi ( Sonią – duży mieszaniec i Figą – jamnikowaty mały kundelek). Na koty nie zwracała uwagi. Koty widziała z ok. 2 metrów, jak mój TZ podszedł z nią bliżej to wszystkie zgodnie się ewakuowały. Jutro dokładnie sprawdzę jak reaguje na koty. Quote
Tengusia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dżana kochanie mykaj do gory :multi: Quote
Tengusia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dżana a co ty tu robisz ... juz na pierwsza stronke :laola: Quote
Tengusia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dżanus uciekaj na pierwsza stronke :laola: Quote
Ania_i_Kropka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Dzisiaj jak przyszłam do Dżanki leżała smutna i zrezygnowana w swojej klatce. Początkowo nie chciała nawet wyjść na spacer:placz: , jednak po chwili wyszła i jak zwykle popędziła do furtki. Połaziłyśmy trochę po schronisku i poszłam z Dżanką zobaczyć jej reakcję na koty. Dżana w ogóle nie zwróciła uwagi na 3 koty siedzące w biurze za to bardzo ucieszyła się na widok Darka ( wicedyrektor). Zaczeła się do niego przytulać i bardzo namolnie domagała się głaskania:evil_lol: . Quote
Tengusia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A ja pobieglam i skopiowalam na zielone fo :painting: Quote
Greven Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Na tych zdjęciach widać, jak jej ogon chodzi. Biedna mała... Quote
Tengusia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dżanus sloneczko moje :loveu: hooopaj do goooooory :laola: Quote
doddy Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Jak sie domyślam, to Dżana jest w Olsztynie? I co ważne, można raczej pisać że jest łagodna do innych zwierząt? I jeszcze pytanie, czy Dżana ma tatuaż? 8 lat temu hodowla bez papierów nie była wybitnie popularna... Quote
Recommended Posts