Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jagoodka']spisałam tylko psy i suki młodzież, bo tylko o to zostałam poproszona :(
Kurcze szkoda, że nie napisałaś wczoraj to bym też spisała.[/quote]
:( Szkoda...

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagoodka:loveu: , a sprawdzilabys moze jeszcze w przyszlym tygodniu czarne teriery - w oba dni, suki klasa pośrednia i otwarta, pleeeese:lol: , no chyba, ze cala stawka by nie byla duza, to moze by Ci sie cala chcialo:oops:

Posted

[quote name='Jagoodka'][B]GOLDEN RETRIEVER[/B]
PSY
młodzieży
Ashbury ABSOLUTE LOVER
CEZAR ADEKATOS z Dziada Pradziada
DOLAR Alantos
FENIX z Antonowskich Lasów
HEDO z Jurkowej zagrody [B](Mój Raptus)[/B]
HUNTER is Friendly
Moondust ROYAL PURPLE HEART

[B]SETER SZKOCKI[/B]
PSY
weteranów
DIK znad Legi

SUKI
młodzieży
ASTON MARTIN Manon Lescant [B](Mój Toni)[/B]

Uff to by było na tyle. Mam nadzieję, że Wam pomogłam :)[/quote]
Dzięki wielkie za stawki:lol: Mam tylko pytanie - mój sweter jest napisany jako suka, a tymczasem to facet pełną gębą:eviltong: teraz nie wiem czy ja się pomyliłam, czy może źle przepisałaś?

Posted

Również dziękuję za stawkę :multi:. Dzwoniłam do związku ale tam powiedzieli mi tylko stawkę ilościową. No i Sułtan ma konkurencję :cool3:.
Szkoda że nie wiadomo nic o planie sędziowania.
A jak dojechać na teren wystawy ? Jadę tam pierwszy raz i nie wiem. Jadę z Rybnika na Rude Śląską i Bytom.

Posted

[quote name='Jagoodka']No miały byc apricoty i srebrne, a srebrnych nie znalazlam.[/quote]

Ok, bo w toyach, to wszystkie kolory chodza razem a w miniaturach jest to podzielone na 2 czyli srebrne i apricoty, oraz biale,brazowe oraz czarne.

Posted

[quote name='Jagoodka']Byłam, byłam. Już zaczynam wklepywać wszystkie stawki o które byłam proszona :)[/quote]

a czy ja mogłabym jeszcze poprosić o sprawdzenie stawek szpica wilczego?:oops:

i mam pytanie czy już macie potwierdzenia bo zostało pare dni a my jeszcze nic nie dostaliśmy....:shake:

Ania i Arisek

Posted

[quote name='Fruzia2']Jagoodka:loveu: , a sprawdzilabys moze jeszcze w przyszlym tygodniu czarne teriery - w oba dni, suki klasa pośrednia i otwarta, pleeeese:lol: , no chyba, ze cala stawka by nie byla duza, to moze by Ci sie cala chcialo:oops:[/quote]
Kurcze w pryszłym tygodniu to już mnie w ZK nie będzie. będę dopiero w sobote na wystawie w roli sekretarza. Z tego co wiem to CTR jest wszystkich 17 i będzie je oceniał p. Jaworski( na krajowce w sobote)