Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też będe na 100%, ale ziwi mnie to, że wszystkie oddziały podają podział sędziów na rasy,a Bytom nie!! I tak jest co roku, że dopiero na wystawie się dowiaduje, który sęzia posedziuje moje psiaki, aalbo jak się pofatyguję do ZK 2 tygodnie prze wystawą i sobie zobaczę katalog grrrrr:angryy:

Posted

I najlepsze jest wtedy jak jest podanych naprzykład 2 sedziów.. jeden "pożyteczny" a drugi nie... i trafia sie na tego drugiego:)

Jezlei bedzie podział na rasy to raczej sie wybiore:D z resztą Bytom tak mam w planach wiec na 99% bede;)

Posted

[quote name='Gola']co do sędziów VIII gr to oni są jacyś nie tego czy są tego i warto jechać ? ma ktoś rozeznanie;)[/quote]
[B]Gola[/B] możesz spokojnie jechać. Ja wolę jednego pana bardziej niż drugiego, ale oboje są OK :)

Posted

[quote name='Gola']co do sędziów VIII gr to oni są jacyś nie tego czy są tego i warto jechać ? ma ktoś rozeznanie;)[/quote]
Jeden i drugi nas oceniał- wrażenie miałam bardzo dobre, ale też upłynęło trochę czasu. Myślę jednak że będzie OK- teraz już trochę więcej Tollerów się wystawia, to już nie czasy gdzie wchodząc na ring sędzia po raz pierwszy rasę oglądał :evil_lol:
Masz bliziutko, a ja muszę przyznać z wizyty w Bytomiu byłam bardzo zadowolona :loveu:

Posted

[quote name='cockermanka']Nooo...obsada sędziowska całkiem,całkiem..szkoda,że bez podziału na rasy (co mnie do szewskiej pasji doprowadza)...możnaby się wybrać do Bytomia.[/quote]
[B]cockermanka[/B] jasne że możnaby było się wybrać do Bytomia :)
Musicie być :D a ja pewnie tylko z Elroyem przyjadę, bo nie wiem jak z funduszami będzie - właśnie zaplanowałam 1400 km eskapadę tydzień przed Bytomiem :eviltong:
I szczerze mówiąc wolałabym, żeby spanielaste sędziował pan S..., bo już dostyc mam co druga wystawę pana F...

Posted

[quote name='Jagoodka']W czechach sa w ten weekend Litomerice. Ale spaniele ida w sobote :P[/quote]
Taaa...jesli to sa te Litomerice za Pragą,to to jest ok.520 km w jedną stronę...więc albo tam,albo Bytom :eviltong:

Posted

[quote name='cockermanka']Taaa...jesli to sa te Litomerice za Pragą,to to jest ok.520 km w jedną stronę...więc albo tam,albo Bytom :eviltong:[/quote]
A Basskoniusz się łapie wtedy jeszcze na młodzież??

Posted

[quote name='cockermanka']Eee...on juz ma mlodziezowy championat :cool3:[/quote]
Wiem :) Ale możecie robić czeską młodzieżówkę :) I myślałam o zastanawianiu się nad Litomericami hihihi:lol: