obraczus87 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Mam nadzieje ze ktos zadzwonił/zadzwoni lada chwila.... Quote
mala_czarna Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Wczoraj cały dzień neta nie miałam, a w sobotę w hotelu u Foczki byłam :( U Sary bez zmian, w sensie, że dom potrzebny. Wet stwierdził, że Sara wygląda na psa z syndromem poschroniskowym. Nie wiem co miał na myśli, ale może rzeczywiście ktoś ją adoptował, Sara się znudziła i ktoś się jej pozbył? Aha, i ma krzywicę, widać to po przednich łapkach. Dostała już witaminki. Quote
Ellig Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 To znaczy ,ze Sara moze miec zla przeszlos, szkoda bardzo suni, a moze sie zgubila.... Quote
mala_czarna Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Ellig napisał(a):To znaczy ,ze Sara moze miec zla przeszlos, szkoda bardzo suni, a moze sie zgubila.... To musiała się sama do drzewa chyba przywiązać :shake: Quote
Ellig Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 mala_czarna napisał(a):To musiała się sama do drzewa chyba przywiązać :shake: No niestety i tak bywa,ze ludzie znajda psa , ktory biega przy szosie i z glupoty przywiazuja go w lesie przy drodze, potem mowia ,ze chcieli dobrze.Juz sie trzy razy spotkalam z takim przypadkiem, nawet zadzwonili i powiedzieli gdzie jest pies przywiazany...szkoda slow.... Quote
mala_czarna Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Tutaj też był mój post odnosnie Sary, i wszystko diabeł ogonem machnął. Jak tak mają wyglądać prace konserwacyjne na Dogo i przebudowa strony to ja się wypisuję. Quote
Recommended Posts