Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figo i Borys:loveu::loveu:

dwa cudowne, ale niezwykle smutne szczeniaki...

Borys, to szczeniak, który od niedawna jest w schronisku. Z tego powodu bardzo cierpi i smuci się. Borys jest łagodny,mało szczeka, lubi pieszczoty i obecność człowieka... Daj mu dom....

Figo, już ma domek

kontakt: [email protected]

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś tylko Figo - Figaro wyglądał zza krat... Przerażony Borys siedział smutno w budzie... Dowiedziałam się że Figo został znaleziony pod śmietnikiem na jednej z ostródzkich ulic a Borys samotnie się gdzieś błąkał... Takie pięknoty i muszą cierpieć w klatce...

One nie mają nawet miejsca, aby pobiegać a mają tak młode i spragnione ruchu kości... Błagam chociaż dom tymczasowy!!!

Posted

Bardzo proszę...o domek zwłaszcza dla czarnego szczeniaczka....został dziś pogryziony przez tego beżowego....aż mam palec napuchnięty od walenia w siatkę aby się uspokoiły.....echhhhhhhhh...bardzo biedny skulony w rogu klatki czarny piesek, którego nikt nie chce:placz:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Bardzo proszę...o domek zwłaszcza dla czarnego szczeniaczka....został dziś pogryziony przez tego beżowego....aż mam palec napuchnięty od walenia w siatkę aby się uspokoiły.....echhhhhhhhh...bardzo biedny skulony w rogu klatki czarny piesek, którego nikt nie chce:placz:

To prawda... Dziś beżowy pogryzł czarnego, czyli Figo Boryska...za głupie ciastko, które sam jadł a Borys siedział tylko obok niego i się patrzył...Musieliśmy aż klatkę otwierać żeby go odłączyć....:placz::placz::placz:

Szybko pomocy dla Boryska!!!!

Posted

Czy Borysek siedzi teraz sam w klatce? jesli tak, to czy jakas dobra Ciotka, by go mogla wyprowadzic na spacerek i ladne zdjecia bez krat zrobic? :modla: :modla: :modla: :modla: