Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 dogomanka_ napisał(a)::(:(:(:(:(:(:(:( No weź przestań bo jeszcze nie daj "boże" moje uczucia się obudzą :diabloti: anka11 napisał(a):oo Luzia fajnie jakbys jechala! :loveu: Też bym w końcu chciała Was poznać :) :loveu: dogomanka_ napisał(a):chociaż Luzia mnie nie lubi to również uważam, że byłoby super jakby pojechała. :D W sensie sama bez piesów swych :diabloti: anka11 napisał(a):powiedziala ,ze musi sie zastanowic, a nie ze Cie nie lubi :lol: Dokładnie :cool3: Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 dogomanka_ napisał(a):to prawie to samo. :evil_lol: nie prawda :eviltong: A tak szczerze, czemu miała bym Cię nie lubić :razz: Quote
polciuaa Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Luzia napisał(a):No weź przestań bo jeszcze nie daj "boże" moje uczucia się obudzą :diabloti: W sensie sama bez piesów swych :diabloti: Dokładnie :cool3: ty masz uczucia?! :evil_lol: jak bez psów? z psami! my każdego porytego psa przyjmiemy z otwartymi rękami. :loveu: Luzia napisał(a):nie prawda :eviltong: A tak szczerze, czemu miała bym Cię nie lubić :razz: bo napisałaś, ze nas nie lubisz, więc odebrałam to tak, że mnie też :( :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 dogomanka_ napisał(a):ty masz uczucia?! :evil_lol: jak bez psów? z psami! my każdego porytego psa przyjmiemy z otwartymi rękami. :loveu: bo napisałaś, ze nas nie lubisz, więc odebrałam to tak, że mnie też :( :evil_lol: Staram się nie mieć :diabloti: Gadanie, moje są dziwne, w sensie gusta i guściki, jak Pamirowi psiak pasuje to miłość w innym wypadku jepkę drze na potęgę :evil_lol: No tak, bo Wy jedziecie na zlot a ja pewnie nie będę mogła :placz: Quote
polciuaa Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Luzia napisał(a):Staram się nie mieć :diabloti: Gadanie, moje są dziwne, w sensie gusta i guściki, jak Pamirowi psiak pasuje to miłość w innym wypadku jepkę drze na potęgę :evil_lol: No tak, bo Wy jedziecie na zlot a ja pewnie nie będę mogła :placz: to nie to, że ty nie będziesz mogła, ty po prostu musisz jechać! :loveu: dziwne czy nie, i tak je pokochamy jak swoje własne. :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 dogomanka_ napisał(a):to nie to, że ty nie będziesz mogła, ty po prostu musisz jechać! :loveu: dziwne czy nie, i tak je pokochamy jak swoje własne. :evil_lol: Oj chciała bym ;) Czas pokaże jak to będzie dalej :) O ile waszych nie zjedzą :lol: Quote
polciuaa Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Luzia napisał(a):Oj chciała bym ;) Czas pokaże jak to będzie dalej :) O ile waszych nie zjedzą :lol: a już zjedzą, bądźmy optymistami. :diabloti: Quote
zootechniczka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Najwyżej będziemy walki psów urządzać. Zawsze to jakaś rozrywka ;). A mój się na pewno chętnie przyłączy ;) Quote
polciuaa Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 zootechniczka napisał(a):Najwyżej będziemy walki psów urządzać. Zawsze to jakaś rozrywka ;). A mój się na pewno chętnie przyłączy ;) mój będzie zaczynał, po czym pewnie spieprzy gdzie pieprz rośnie. :diabloti: zawsze to jakaś atrakcja. :D Quote
Luzia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 dogomanka_ napisał(a):a już zjedzą, bądźmy optymistami. :diabloti: A co to słowo oznacza? Nie mam takiego w swoim słowniku :diabloti: zootechniczka napisał(a):Najwyżej będziemy walki psów urządzać. Zawsze to jakaś rozrywka ;). A mój się na pewno chętnie przyłączy ;) W sumie też jakiś pomysł, trzeba by tylko jakiś ring naprędce zorganizować :cool3: Quote
Culineo Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 ja mojego jako prowokatora zapisuje :diabloti: Quote
zootechniczka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Wiedziałam że walki psów to świetny pomysł. Już nawet pierwsi chętni się znaleźli. Jeszcze trochę i nawet zakłady zaczniemy robić ;) Quote
Doginka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='dogomanka_']W tym roku przypadł mi zaszczyt organizacji III Śląskiego (burżuazyjnego:diabloti:) Zlotu dogomaniaków i nie wiem czy cieszyć się czy płakać z tego powodu, ale cóż zrobić. :diabloti: OGÓLNIE: W tym roku planujemy wyruszyć znowu na podbój Siewierza, gdzie dwa lata temu odbywał się pierwszy śląski zlot. :multi: Chociaż mnie tam nie było większość ludzi zapewniała mnie, że jest tam super ośrodek, a ceny też nie są jakieś wygórowane. ;) Razem z Culineo, Anką, Anulą i Anitą szukałyśmy też innych ośrodków jednak praktycznie nigdzie nie było już terminów, a jak były to znowu ceny jak z kosmosu albo nie zgadzali się na psy, a w Siewierzu już nas znają i zgodzili się bez problemu. :) TERMIN I MIEJSCE: W zeszłym roku, po wielu przemyśleniach, doszliśmy do wniosku, że 7 dni to zdecydowanie za krótko więc tym razem zlot będzie trwał 10 dni od 1 do 10 sierpnia. strona ośrodka w Siewierzu: http://www.zajazdlesny.pl/ CENA: Koszt za cały zlot to tylko 192zł od osoby, jeśli do domków upchniemy po 7 osób. :D jeśli w domku będzie 6 osób to koszty będą wyższe, a mianowicie wyniesie nas to po 225zł od głowy :) Mamy zarezerwowane 3 domki, więc minimalnie musi pojechać 18 osób, max może nas być 21 osób, no chyba, że ktoś sobie przywiezie np materac dmuchany. :diabloti: W terminie nie określonym jeszcze należy wpłacić zaliczkę: 500zł za wszystkie trzy domki. Poza tym musimy wysłać też kaucję 500zł, negocjujemy żeby było to tylko 250 zł, zobaczymy co się uda zrobić. :evil_lol: Info dla każdego, kto zabiera psa: - właściciel musi w pełni panować nad swoim czworonogiem, mieć nad nim 100% kontrolę, - pies nie może być agresywny w stosunku do innych ludzi i psów (z tym że tutaj różnie może być, wiadomo, rzadko który pies bywał w tak licznej 'sforze', spięcia mogą się zdarzyć), - właściciel powinien posiadać kaganiec oraz zapasową obrożę i smycz dla swojego pupila - właściciel jest zobowiązany sprzątać nieczystości po swoim psie, - podsumowując: właściciel w pełni odpowiada za swojego czworonoga. Lista chętnych: 1. dogomanka_ + pies (biała kula sierści a'la pon :D) Olkusz 2. Tepes + dwa psy (golden Boncz i seter Ares? ) Ruda Śląska 3. Martyna (os. towarzysząca Tepes) Ruda Śląska 4. Paoiii + suka Wikie (mała paskuda z podpisu) Kraków 5. Bewarka + suka (mała Miśka ) Miechów 6. Rumi + dwie sunie (sznaucerki mini) Kraków 7. Klaudusia Culineo + Shark morderca (pies, sznaucer olbrzym) Żagań 8. Zootechniczka + pies średni kundel (kastrat) Warszawa 9. ClaudiaAnna + suka ( labradorka Dejla ) Olkusz 10. Anka11 + suka (duża szczekająca bez powodu Wena) Wrocław 11. Adrian (os. towarzysząca zootechniczka) Warszawa 12. Łukasz (os. towarzysząca Bartiśkowa) Jaworzno 13. Łukasz (os. towarzysząca Bartiśkowa) Jaworzno 14. Bartiśkowa + dwa psy (toller i niuf) + osoba towarzysząca w postaci Łukasza. Jaworzno 15. Mariusz (os. towarzysząca ClaudiaAnna) Katowice 16. Łukasz (os. towarzysząca Bartiśkowa) Jaworzno 17. 18. 19. 20. 21. Legenda: pogrubione- potwierdzone pogrubione- zapłacona zaliczka pogrubione- zapłacona całość Chęć uczestnictwa proszę zgłaszać w taki oto przykładowy sposób: dogomanka_ + pies (mix PON) itp, wtedy łatwiej będzie potem podobierać składy domków itp. ;) [SIZE=3]Bardzo proszę do 20 kwietnia o potwierdzenie swojego udziału w zlocie, ponieważ do końca kwietnia musimy zebrać zaliczkę (100zł od osoby). ZAPRASZAMY! Łukasz z Jaworzna jest aż 3 razy:crazyeye: Quote
anka11 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 hahahaha dobre! nawet 4! 12. Łukasz (os. towarzysząca Bartiśkowa) Jaworzno 13. Łukasz (os. towarzysząca Bartiśkowa) Jaworzno 14. Bartiśkowa + dwa psy (toller i niuf) + osoba towarzysząca w postaci Łukasza. Jaworzno 15. Mariusz (os. towarzysząca ClaudiaAnna) Katowice 16. Łukasz (os. towarzysząca Bartiśkowa) Jaworzno Quote
polciuaa Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 hahaha, jestem geniuszem i tyle. :diabloti: Łukasz się po prostu przez pączkowanie rozmnożył. :diabloti: walki psów :loveu: już nei mogę się doczekać. :diabloti: Doginka, a Ty chętna moze też na zlot? :razz: Quote
Bewarka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 A co z zaliczkami i w ogóle nie trzeba będzie odmówić jednego domku? Quote
polciuaa Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Bewarka napisał(a):A co z zaliczkami i w ogóle nie trzeba będzie odmówić jednego domku? zadajesz bardzo trudne pytania. :evil_lol: sprawa wygląda tak, że jak jeszcze przez kilka dni nie zbierze się odpowiednia ilość osób to a) przesuniemy termin zlotu na 5-15 sierpnia, ponieważ wtedy kilka osób będzie jeszcze mogło jechać lub b) odmówimy jeden domek, oczywiście podpunkty a i b będą zrealizowane jak zgodzą się na to właściciele ośrodka, nie mogłam się tam dzisiaj dodzwonić więce będę próbować jeszcze jutro. ;) Quote
anka11 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 a i b będą zrealizowane jak zgodzą się na to właściciele ośrodka, nie mogłam się tam dzisiaj dodzwonić więce będę próbować jeszcze jutro. i a bedzie zrealizowany jak obecni uczestnicy wyraza na to zgode, bo jak okaze sie, ze komus nie pasuje to raczej nie ma sensu przekladac, bo liczba i tak sie wyrowna? Quote
polciuaa Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 anka11 napisał(a):i a bedzie zrealizowany jak obecni uczestnicy wyraza na to zgode, bo jak okaze sie, ze komus nie pasuje to raczej nie ma sensu przekladac, bo liczba i tak sie wyrowna? tak tak, wiem. :) już powysyłałam pw odnośnie tego terminu. ;) Quote
polciuaa Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Termin zlotu został przeniesiony na 5-15 sierpnia, ponieważ tak już wcześniej pisałam, wtedy większa ilość ludzi będzie w stanie pojechać z nami. ;) W pierwszym poście już zmieniłam info dotyczące potwierdzenia swojej obecności: proszę deklarować się do 10maja, ponieważ do końca maja ostatecznie musimy zapłacić zaliczkę. Quote
Doginka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 dogomanka_ napisał(a):...Doginka, a Ty chętna moze też na zlot? :razz: Chętna jak najbardziej, ale czasu brak i zaraz mam egzamin na samodzielną księgową, a mam do tego tępą główkę, więc muszę trochę się pouczyć:sad: Tak więc zlot zaliczę innym razem, a na pewno jeszcze jakoweś się trafią:lol: Quote
Bewarka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Kurcze wszyscy innym razem, to za rok bierzemy 5 domków... :diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 To jeśli Wy już tak się napaliłyście na te walki to muszę sobie jakiegoś TTB załatwić :evilbat: Quote
zootechniczka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Luzia napisał(a):To jeśli Wy już tak się napaliłyście na te walki to muszę sobie jakiegoś TTB załatwić :evilbat: No co ty chcesz mojego z walk wyeliminować. Mój akurat TTB uwielbia :) Więc mógłby go co najwyżej obszczekać dla zabawy ;) Quote
Recommended Posts