Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też bardzo tego żałuje(:( Niby nie będę mieszkać z moim Goldiem w przyszłym roku, ale w czasie wolnego musiałyby się spotykać, a tu byłby problem. Przykre;/ A miałby gdzie sobie pobiegać, bo mieszkam w dużym domu z ogrodem i lasem niedaleko.

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

batmani napisał(a):
zrobił mi koope w samochodzie :)

hehe, mnie zrobil w domu dwa razy,ale to byla moja wina bo nie zrozumialam jego wczesniejszego krecenia sie i piszczenia "ciotka! ja chce na dwor, szybko! nooo!" ;)

Posted

Bo on jest maly cialem,ale wielki duchem! :eviltong:

Bardzo fajnie bylo dzisiaj na Polach. Cypisek tak sie zmeczyl,ze niemal od razu zasnal mi na kolanach w samochodzie. Jednak jak wrocilismy do domu i chcialam zabrac moja sunie na spacer,to od razu byl gotowy z nami isc. :D

Posted

Cypisek dzisiaj poszedl do nowego domku! :multi: :multi: :multi:
Dziekuje wszystkim za pomoc w szukaniu i oglaszaniu, bo wlasnie dzieki temu zglosili sie bardzo fajni ludzie po Cypisa. :loveu:

Przeszedl dzisiaj badania dokladne, mial RTG i zostal zaszczepiony. Klinicznie wszystko jest super. Jedynie napady, jesli beda sie powtarzaly czesciej niz raz w miesiacu beda musialy byc leczone. Jednak jak narazie takiej potrzeby nie ma. Nowi wlasciciele sa jak najbardziej swiadomi konsekwencji i pewnego ryzyka. ;)

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Super:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: