aeriel Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Timonek macha łapką do swojego "braciszka" :D Quote
Bjuta Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Jaki piękny!!! :) :) :) I naprawdę spokrewniony!! Quote
aeriel Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Jestem pewna, że po kąpieli i porządnym szczotkowaniu Dworcuś będzie rozchwytywany! Ludzie uwielbiają nieduże puchate pieski, a Dworcuś ma w sobie "to coś" :) Quote
Bjuta Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 (edited) Mam taką nadzieję... Ale na razie to wczorajsze ogłoszenie w Dz Zach nie zadziałało. Właśnie dzwoniłam do schroniska i ponoć nie było telefonów z pytaniem o niego. Ale nic. Będę mu robiła kampanię ogłoszeniową do skutku. A może jutro Ania Csernak zrobi mu super fotki! :) Edited March 28, 2012 by Bjuta Quote
BasiaD Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Wracaj Dworcuś na początek prosić cioteczki o domek! Quote
rotek_ Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 chłopak ma naprawdę nietypowe umaszczenie...oby tylko znalazł domek Quote
Bjuta Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Ciekawe, że Ania dzisiaj pojechała do schronu porobić fotki... Trochę wątpię bo leje jak z cebra... Quote
maciaszek Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Byłam wczoraj w schronisku. Dowiedziałam się, że po Dworcusia mają przyjechać właściciele (chyba dzisiaj) i że psiak ma.... 13 lat! Quote
saphira18 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 maciaszek napisał(a):Byłam wczoraj w schronisku. Dowiedziałam się, że po Dworcusia mają przyjechać właściciele (chyba dzisiaj) i że psiak ma.... 13 lat! czyżby szczęśliwe zakończenie?:multi::multi::multi: bardzo się cieszę:) Quote
Bjuta Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 maciaszek napisał(a):Byłam wczoraj w schronisku. Dowiedziałam się, że po Dworcusia mają przyjechać właściciele (chyba dzisiaj) i że psiak ma.... 13 lat! To niesamowite!!!! A wypatrzyli go na stronie schroniska czy w Dzienniku Zachodnim, czy na jakimś portalu? Ale się cieszę!!!!! A dziś widziałam rudą sunię w obróżce w typie ratlerka za hotelem Katowice. Była tak przerażona, że jak tylko na nią spojrzałam to zaczęła uciekać w panice... :( Quote
maciaszek Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nie wiem jak go "odkryli". Jak nie zapomnę, zapytam przy następnej wizycie w schronisku. Quote
Bjuta Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Niesamowicie się cieszę, że go znaleźli!!! :) :) :) Quote
Mojita Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nie byłam przez pogodę ale z drugiej strony ciekawią mnie jego właściciele.. Co to za ludzie? Czy psiak sie błąkał, bo się zgubił/uciekł? W tym wieku pieski już nie uciekają tak ochoczo jak w sile wieku rozpłodowego.. Czy też wyrzucają go na ulicę "żeby sobie pobiegał i znalazł coś na ząb".. Ktoś może ich poznał, jak przyjechali po Dworcusia? Quote
Bjuta Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Ale piękna fotka Abry w avatarku! :) :) Pytałam, psiak im uciekł bo ktoś nie domknął drzwi. Ponoć i pies i ludzie się bardzo ucieszyli że się odnaleźli. A mnie kamień stu tonowy spadł z serducha. Próbowałam zmienić tytuł, ale dogo kolejny raz poprawiło na gorsze i się nie da. Quote
Mojita Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Bjuta napisał(a):Ale piękna fotka Abry w avatarku! :) :) Pytałam, psiak im uciekł bo ktoś nie domknął drzwi. Ponoć i pies i ludzie się bardzo ucieszyli że się odnaleźli. A mnie kamień stu tonowy spadł z serducha. Próbowałam zmienić tytuł, ale dogo kolejny raz poprawiło na gorsze i się nie da. No to fantastycznie!!!!!!!! :) Quote
Bjuta Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Zdaje się też że jednak nie wypatrzyli go nigdzie tylko po prostu przyjechali go szukać. Chociaż to może trochę dziwne, bo on się z tydzień błąkał, więc może się natknęli na ogł i nic nie powiedzieli? Quote
Syla Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Bardzo cieszą takie zakończenia.Bjutko, to którego dać Ci pieska, zamiast Dworcusia?Tak parę dni, po świętach myślę. Quote
Bjuta Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Myślę nad eksperymentem, żeby pokazać w DZ wszystkie świeżaki - tylko muszę pomyśleć jak je wrzucić na jedno zdjęcie. Quote
Syla Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Kurcze, jedno zdjęcie jest nieduże, ale jak znajdziesz sposób, to byłoby super... Quote
kasiapsiaki Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 To super:)Oby tylko już go pilnowali żeby nie zginął... Quote
Recommended Posts