Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem pewna, że po kąpieli i porządnym szczotkowaniu Dworcuś będzie rozchwytywany!

Ludzie uwielbiają nieduże puchate pieski, a Dworcuś ma w sobie "to coś" :)

Posted (edited)

Mam taką nadzieję... Ale na razie to wczorajsze ogłoszenie w Dz Zach nie zadziałało. Właśnie dzwoniłam do schroniska i ponoć nie było telefonów z pytaniem o niego. Ale nic. Będę mu robiła kampanię ogłoszeniową do skutku. A może jutro Ania Csernak zrobi mu super fotki! :)

Edited by Bjuta
Posted

maciaszek napisał(a):
Byłam wczoraj w schronisku. Dowiedziałam się, że po Dworcusia mają przyjechać właściciele (chyba dzisiaj) i że psiak ma.... 13 lat!

czyżby szczęśliwe zakończenie?:multi::multi::multi: bardzo się cieszę:)

Posted

maciaszek napisał(a):
Byłam wczoraj w schronisku. Dowiedziałam się, że po Dworcusia mają przyjechać właściciele (chyba dzisiaj) i że psiak ma.... 13 lat!

To niesamowite!!!! A wypatrzyli go na stronie schroniska czy w Dzienniku Zachodnim, czy na jakimś portalu?
Ale się cieszę!!!!!
A dziś widziałam rudą sunię w obróżce w typie ratlerka za hotelem Katowice. Była tak przerażona, że jak tylko na nią spojrzałam to zaczęła uciekać w panice... :(

Posted

Nie byłam przez pogodę ale z drugiej strony ciekawią mnie jego właściciele.. Co to za ludzie? Czy psiak sie błąkał, bo się zgubił/uciekł? W tym wieku pieski już nie uciekają tak ochoczo jak w sile wieku rozpłodowego.. Czy też wyrzucają go na ulicę "żeby sobie pobiegał i znalazł coś na ząb".. Ktoś może ich poznał, jak przyjechali po Dworcusia?

Posted

Ale piękna fotka Abry w avatarku! :) :)

Pytałam, psiak im uciekł bo ktoś nie domknął drzwi. Ponoć i pies i ludzie się bardzo ucieszyli że się odnaleźli. A mnie kamień stu tonowy spadł z serducha. Próbowałam zmienić tytuł, ale dogo kolejny raz poprawiło na gorsze i się nie da.

Posted

Bjuta napisał(a):
Ale piękna fotka Abry w avatarku! :) :)

Pytałam, psiak im uciekł bo ktoś nie domknął drzwi. Ponoć i pies i ludzie się bardzo ucieszyli że się odnaleźli. A mnie kamień stu tonowy spadł z serducha. Próbowałam zmienić tytuł, ale dogo kolejny raz poprawiło na gorsze i się nie da.

No to fantastycznie!!!!!!!! :)

Posted

Zdaje się też że jednak nie wypatrzyli go nigdzie tylko po prostu przyjechali go szukać. Chociaż to może trochę dziwne, bo on się z tydzień błąkał, więc może się natknęli na ogł i nic nie powiedzieli?