Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saruś, zdjęcia przecudowne :loveu:

naprawdę, wszystkie śliczne, Arisek wygląda cudnie w długich włoskach, a i tereny malownicze!
to mi się najbardziej podoba :loveu: zdobywca :loveu:
[url]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/wrzesien/IMG_3007.jpg[/url]

Posted

[quote name='binkaa']Mmm.. Malinki:cool3: No to ja się skuszę:evil_lol:

[URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/wrzesien/IMG_3007.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Cześć Binko!

[quote name='binkaa']Ahh ile foteeek:loveu: I ten jęzorek:loveu::loveu:
[URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/wrzesien/IMG_3036.jpg[/URL][/quote]
Zdjęć porobiłam tym razem dużo, bo na działce byłam sama z Ariskiem.

[quote name='PositiveThought']Saruś, zdjęcia przecudowne :loveu:

naprawdę, wszystkie śliczne, Arisek wygląda cudnie w długich włoskach, a i tereny malownicze!
to mi się najbardziej podoba :loveu: zdobywca :loveu:
[URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/wrzesien/IMG_3007.jpg[/URL][/quote]
Musiałam kłaść się trawie, żeby mu takie zrobić :lol: Dopiero później przypomniało mi się, że w domku jest poduszka (widoczna na którymś zdjęciu).

[quote name='madziasto4']Witam:razz:

[URL]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/wrzesien/IMG_2997.jpg[/URL]
Nie przechodzi przez te szpary w furtce? :lol:[/quote]
Cześc Madziu!

Teraz już nie, ale wcześniej nie mogłam go z oczu spuścić, bo mi uciekał. Zazwyczaj wyskakiwał za psami. W rewanżu zaczął szczekać za przechodzącymi ludźmi :lol:

Posted

Witaj. Bardzo się cieszę że nic się nie stało Ariskowi. Ja też coś podobnego przeżyłam ale Corinka straciła przytomność myślałam że już nie żyje. Ale nie ma co smuciś. Arisek na działeczce świetnie się czuje. Fotki cudne. A Arisek ma prześliczny pyszczek wiewióreczka moja:loveu:

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Witamy Cie Saro :):multi:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Ale mieliście straszną historie z tym psem na całe szczeście nic kochanemu Ariskowi nie jest....zdjecia z działeczki i nietylko sa przepiękne on tak slicznie pozuje taka słodka maskoteczka...tulasek dla milusińskiego :loveu::loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy:lol:[/COLOR][/I] [/CENTER]

Posted

Witajcie kochani :calus:

Przepraszam, że nie dawałam znaku życia, ale mam urwanie glowy. 9 października idę na olimpiadę z biologii, natomiast 19 z geografii, tematyka: Morze Śródziemne. Każdą wolną chwilę poświecam na czytanie podręczników i zeszytów z zeszłych lat.
Wspomnę jeszcze, że we wtorek byłam z klasą na filmie "Katyń". Bardzo piękny i wzruszający. Polecam go każdemu, kto jeszcze na nim nie był.

Pamiętacie mojego chomika? Już go nie ma :-( Odszedł za TM [']
Za to dzisiaj w sklepie zoologicznym spodobała mi się jedna świnka. Jest to rozetka, ma ok. 3 miesięcy, płci jeszcze nie znam, bo jest za malutka. Kremowych nie było, bo takie to raczej w hodowli można spotkać... kolorek ma, hmm, rudo-biały? Wszystkie moje dotychczasowe zwierzęta to chłopcy, ale ta świnka wydaje mi się być dziewczynką :loveu: Dałam jej na imię Rosy (w zapasie było Peppa). Na razie wszystkiego się boi, siedzi w swoim domku. Aris ciągle szaleje, chce się z nią bawić :lol:

[quote name='flowerteen']Ale Arisek jest fotogeniczny. :loveu: Cudnie, jak zawsze. :D[/quote]
Cześć Martusiu!

[quote name='koregra']Witaj. Bardzo się cieszę że nic się nie stało Ariskowi. Ja też coś podobnego przeżyłam ale Corinka straciła przytomność myślałam że już nie żyje. Ale nie ma co smuciś. Arisek na działeczce świetnie się czuje. Fotki cudne. A Arisek ma prześliczny pyszczek wiewióreczka moja:loveu:[/quote]
Cześc Kamilko!
Biedna Corinka :-( Całe szczęście, że nic jej się nie stało, maleństwo takie kochane :calus:

[quote name='binkaa']Cze Saruś:loveu: No to się z wszystkimi przywitałam, a teraz pędzę do szkółki..:roll:[/quote]
Cześć Binko!
Ech, ta okropna szkoła...

[quote name='PositiveThought']cześć Sara, pozdrawiam szkolnie i naukowo, buziaki![/quote]
Cześć Beatko!
A ja pozdrawiam Cię weekendowo!

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witamy Cie Saro :):multi:[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Ale mieliście straszną historie z tym psem na całe szczeście nic kochanemu Ariskowi nie jest....zdjecia z działeczki i nietylko sa przepiękne on tak slicznie pozuje taka słodka maskoteczka...tulasek dla milusińskiego :loveu::loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Pozdrawiamy:lol:[/COLOR][/I] [/CENTER]
[/quote]
Cześć Kasiu!

[quote name='madziasto4']Cześć Sarka 8)
Co słychać? :)[/quote]
Cześc Madziu!
Czekam, aż świnka wyjdzie z domku...

[quote name='fidelek2']Cześć i czołem :lol:
Pozdrawiamy wieczorową porą.[/quote]
Cześć Kasiu!

[quote name='Pegaza']Cze Sara :p
co tam słychac u Ariska?
miłej soboty i niedzieli:p[/quote]
Cześć Dario!
Teraz sobie śpi, ale świnkę musiałam przenieść na półkę, bo zaczął drapać klatkę :roll:

[IMG]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/wrzesien/IMG_3243.jpg[/IMG]

Posted

Cześć Saruś!:loveu:
Aaaleee śliczniasta świnka:loveu: Takiego kolorku był mój króliczek:loveu: Był biały w takie rudawo-karmelowe łatki^^ Więc nazwaliśmy go łatek;) A wcześniej był Baks, a potem okazalo się, że jest to dziewczynka:cool1: I parkę mieliśmy^^ No i nie obeszło się bez malutkich króliczków.. 2 razy nawet:lol: A potem na świat przyszły bliźniaki, i króliki jakieś dzikie się z robiły:roll: Z zazdrości chyba:roll: Więc wzięła je sąsiadka mojej cioci:p A to sobie powspominałam.. :lol:

Posted

cześć :loveu:

wygląda na to że ja też muszę iść na Olimpiadę z Biologii - eliminacje szkolne, bo tylko po tym można chodzić na zajęcia dodatkowe :roll:
geografia w zasadzie też, u mnie jeszcze chemia.

śliczny świnior :loveu:
ja też chyba sobie takiego sprawię, ale... no właśnie, ale.

Posted

Cześć Saruś :lol:

Moja świnka była biało czarna, miała długie mięciutkie włosy i skubana była dość kumata...reagowała na swoje imię głośnym, przeciągłym kwiczeniem :loveu:
Uwielbiałam to :loveu:

Posted

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkOrchid]Witam, jestem tu nowa =][/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkOrchid] Po pierwsze masz ślicznego yorka, ma śliczne kolorki :loveu:[/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkOrchid] Po drugie świnek równie piękny jak i Aris =D [/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=DarkOrchid] Monteusza trochę przypomina....No taki sam wyraz pyszczka ale on jest trochę ciemniejszy =][/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Saro :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Przykro mi z powodu chomiczka :(
[*][/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Twój nowy nabytek czyli słodka świneczka jest przepiekna tak jak juz pisałam u Fidelka mam sentyment do swiniorków i sama czasami sie nieraz zastanawiam czy sobie nie zakupić nio ale przy moim zwierzyńcu było by juz za dużo :) Czekamy na fotusie Twoich pupilków:)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Pozdrawiamy milusio:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

Witajcie!

Narobiło mi się zaległości w dodawaniu zdjęć i w Waszych galeriach. Musicie mi wybaczyć, w najbliższym czasie postaram się to wszystko nadrobić.

Świnka powoli się oswaja. Nie mam takiej cierpliwości, żeby wszystko tak powoli szło i już po paru dniach brałam ją na ręcę i dałam wąchać Arisowi. A jak się polubili! Aris całą ją wylizał, Świnka też do niego leciała... nie mogę uwierzyć, że jeszcze kiedyś się zapierałam, że świnki to zwierzęta nie dla mnie.
Dzisiaj jadę do CH, bo trzeba kupić jej jeszcze parę rzeczy, przy okazji Aris też coś dostanie.

[quote name='binkaa']Cześć Saruś!:loveu:
Aaaleee śliczniasta świnka:loveu: Takiego kolorku był mój króliczek:loveu: Był biały w takie rudawo-karmelowe łatki^^ Więc nazwaliśmy go łatek;) A wcześniej był Baks, a potem okazalo się, że jest to dziewczynka:cool1: I parkę mieliśmy^^ No i nie obeszło się bez malutkich króliczków.. 2 razy nawet:lol: A potem na świat przyszły bliźniaki, i króliki jakieś dzikie się z robiły:roll: Z zazdrości chyba:roll: Więc wzięła je sąsiadka mojej cioci:p A to sobie powspominałam.. :lol:[/quote]
Cześć Binko!

Mi się ten kolor tak bardzo spodobał, że już nie wyobrażam sobie innego.

Ja chyba jednak na królika się nie zdecydowałabym. Podobają mi się, ale są większe i więcej z nimi pracy. A szynszyle to już w ogóle najokropniejsze zwierzęta, jakie widziałam! (bez obrazy dla posiadaczy).

[quote name='PositiveThought']cześć :loveu:

wygląda na to że ja też muszę iść na Olimpiadę z Biologii - eliminacje szkolne, bo tylko po tym można chodzić na zajęcia dodatkowe :roll:
geografia w zasadzie też, u mnie jeszcze chemia.

śliczny świnior :loveu:
ja też chyba sobie takiego sprawię, ale... no właśnie, ale.[/quote]
Cześć Atka!

Ja bym poszła na chemię i matematykę, ale za dużo tego. Wolę bardziej ściślejsze przedmioty.

Spraw sobie, czemu by nie? U mnie nie ma szans na drugiego psa, a świnka jak podrośnie może się bawić z yorkiem.

[quote name='flowerteen']Ale śliczna świnka! :loveu: Cudna jest, też chcę! :roll:
Przypomniał mi się mój świnek... :-(
[*][/quote]
Ojejku, biedny świniaczek [']

[quote name='fidelek2']Cześć Saruś :lol:

Moja świnka była biało czarna, miała długie mięciutkie włosy i skubana była dość kumata...reagowała na swoje imię głośnym, przeciągłym kwiczeniem :loveu:
Uwielbiałam to :loveu:[/quote]
Cześć Kasiu!

Moja jak na razie reaguje na potrząsanie karmą (chomi zresztą też).

[quote name='Aga76'][B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=navy]Cześć Saro, pozdrawiam serdecznie.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote]
Cześć Agusiu!

[quote name='fidelek2']Dzień dobry wtorkowo :loveu:[/quote]
Cześć Kasiu!

[quote name='MAREA SHAPIRO']witamy
slodki swiniaczek![/quote]
Cześć Marea!

Dziękuję.

[quote name='Nefretete ^^']Witam, jestem tu nowa =]
Po pierwsze masz ślicznego yorka, ma śliczne kolorki :loveu:
Po drugie świnek równie piękny jak i Aris =D

Monteusza trochę przypomina....No taki sam wyraz pyszczka ale on jest trochę ciemniejszy =][/quote]
Witaj Nefretete!

Dziękuję i zapraszam częściej.

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Witaj Saro :)[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Przykro mi z powodu chomiczka :(
[*][/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Twój nowy nabytek czyli słodka świneczka jest przepiekna tak jak juz pisałam u Fidelka mam sentyment do swiniorków i sama czasami sie nieraz zastanawiam czy sobie nie zakupić nio ale przy moim zwierzyńcu było by juz za dużo :) Czekamy na fotusie Twoich pupilków:)[/COLOR][/I][/CENTER]

[CENTER][I][COLOR=navy]Pozdrawiamy milusio:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Cześć Kasiu!

Na razie dam zdjęcia świnki, bo Arisa już tyle razy się naoglądaliście.

[IMG]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/pazdziernik/IMG_3394.jpg[/IMG]

[IMG]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/pazdziernik/IMG_3406.jpg[/IMG]

[IMG]http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/pazdziernik/IMG_3407.jpg[/IMG]