Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hello!
W szkole było fajnie :multi: Zaledwie podeszłam do klasy, a już każdy zaczął się mnie pytać 'Sara, uciekasz?'. Nie wiedziałam o co chodzi. Pytam się koleżanki, kiedy mamy uciekać, a ona, że zaraz po chemii, naszej pierwszej lekcji. I tak nie było źle, poszliśmy na dziedziniec. Dziewczyny się zastanawiały, czy ochroniarz nas puści. A że ja przyszłam (jak zawsze) ostatnia do szkoły, to widziałam grupki osób wychodzących bez problemu, więc mogłam się podzielić tą informacją. Po dzwonku każdy się rozszedł, niektórzy na miasto, inni na plażę. Ja mieszkam po drugiej stronie ulicy od szkoły, mam zaledwie do niej 3-5 min, więc wzięłam Arisa i poszłam szukać letnich butów, bo mam tylko adidasy (ocieplane :lol: ). Później na plażę, ale nawet nie pozwoliłam Arisowi wejść do wody, do tych brudów narwiańskich, a fe! Jeszcze by zachorował i dopiero by było. Dzień upłynął, teraz pada, nie mam co robić, ale na szczęściej jest jeszcze nasze kochane dogo :loveu:

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia]Cześć Saro, [/FONT]

[FONT=Georgia]A ja tu o poranku widzę same bombowe zdjęcia[/FONT] :sweetCyb:

[FONT=Georgia]Rewelacja [/FONT]
Witaj Agusiu!

Musiałam Was czymś zadowolić, bo coś tak myślałam, że na dogo nie prędko wejdę :lol:

Wiedziałam, że to zdjęcie się spodoba :multi: Nawet nie wiem czyje to okulary, moje gdzieś się zapodziały (chyba je połamałam...). Na działce strasznie słońce świeciło i bolały mnie oczy. Szukałam kapelusza, a znalazłam okulary przeciwsłoneczne. Kapelusik też znalazłam, taki słomiany, mógłby uchodzić za parasol dla Arisa :lol:

[quote name='flowerteen']Witajcie ^^
Oo widzę nowe fotki Ariska :loveu: Cudowne! :loveu:
Witaj Martusiu!
Dziękuję :loveu:

[quote name='fidelek2']
Świetne

[quote name='Dagusia1992']śliczne focie Ariska xD jakby moja mama się dowiedziała że chodze na wagary to by było po mnie xP
Moja mama mi pozwoliła uciec, ale nie w środku roku szkolnego, tylko tak jak dzisiaj, pod koniec, żeby nie było potem żadnej afery. Zdziwiła się, że tak wcześnie przyszłam ze szkoły :lol: A zresztą nie mam przed nią żadnych tajemnic, zawsze mówię, że uciekłam, albo dostałam 2. I potem mam czyste sumienie, że nikogo nie okłamałam.

[quote name='Pinczerek-Jacky']
Jaka on ma juz długą sierść :)

Hihi bardzo mu pasuja :D:D
No nawet...

Wygląda jak mucha :evil_lol:

Poznajecie te 2 osoby?

Tutaj Aris się zakrztusił :-(

Posted

Witaj ponownie Saro! Noo, od razu jak usłyszałam o nowych fotkach, to tu wpadłam ^^ Wszystkie są śliczne :) A te pierwsze 2 zdjęcia to Twoja siostra i Ty? :) Przepraszam, jakbym się pomyliła :eviltong:
A fotki Ariska prześliczne, wszystkie! Jak zawsze zresztą ;)

[quote name='Yorkie']
Tutaj Aris się zakrztusił :-(

Ojej... biedny... :(:(:( Ale nic mu się nie stało, prawda? :p
Ucałuj go ode mnie! :loveu:

Posted

Witaj Saro!!
Cudne u Was te foteczki a Arisek hmm jak zwykle cukiereczek :) Prześlicznego ma tego pysiaczka :)

Całus dla tego przystojniaczka:loveu:
Pozdrowionka :lol:

Posted

Witajcie!
Dzisiaj w ogóle nie poszłam do szkoły, bo zaspałam :oops: Obudziłam się za 20 min 8:00 z tak wielkim bólem głowy, że z trudem wstałam z łóżka. Wyszłam tylko z Arisem i padłam na łóżko. Na resztę zajęć nie opłacało mi się iść, bo jak znam swoją klasę, nikogo by nie było.
Na dworzu taka okropna pogoda, ciągle tylko leje i leje. Na nic nie ma się ochoty. Myślałam, że pójdę na spacerek z Ariskiem i koleżanką, ale nic z tego. Aris boi się deszczu, od 8:00 już się nie załatwił. Zostałam z nim nawet pół godziny w garażu, ale siedział z podkulonym ogonkiem i tylko się na mnie patrzył. Wystawiłam kuwetkę, ciekawe czy zrozumie, do czego służy. Od szczenięcia nie widział jej już na oczy :roll:

[quote name='flowerteen']Witaj ponownie Saro! Noo, od razu jak usłyszałam o nowych fotkach, to tu wpadłam ^^ Wszystkie są śliczne :) A te pierwsze 2 zdjęcia to Twoja siostra i Ty? :) Przepraszam, jakbym się pomyliła :eviltong:
A fotki Ariska prześliczne, wszystkie! Jak zawsze zresztą ;)

Ojej... biedny... :( Ale nic mu się nie stało, prawda? :p
Witaj Martusiu!
Nie masz za co przepraszać, każdemu może się pomylić. Tobie akurat tylko po części, bo na pierwszej fotce jest rzeczywiście moja siostra, ale cioteczna.
Dziękuję.

Nie, czasami tak ma, że się krztusi, jak np. łapczywie piję wodę. Tutaj widocznie zjadł troszkę trawy.

[quote name='Pinczerek-Jacky']
Hihi na kazdej foteczce Jęzorek :loveu::multi:
Teraz takie upały, że Aris zawsze z wywieszonym języczkiem lata.

[quote name='Kasia_zg']

Witaj Saro!!

Cudne u Was te foteczki a Arisek hmm jak zwykle cukiereczek :) Prześlicznego ma tego pysiaczka :)

Całus dla tego przystojniaczka:loveu:

Pozdrowionka :lol:

Witaj Kasiu!
Dziękuję.

[quote name='MAREA SHAPIRO']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jezyczek plastelinkowy jak niezywy!
Faktycznie! Wygląda jakby przyklejono mu kawałek plasteliny w kształcie języczka :lol:

Posted

WItaj Saro! :) Noo tylko trochę się pomyliłam :eviltong: Byłam blisko ^^
A u mnie gorąco... w ogóle nie pada :P A do szkoły nie poszłam ^^ Bo całą szkołą mieliśmy iść do rynku ... :/
Oo widzę nowe zdjęcia! Wszystkie śliczne! :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Yorkie']

Tu się ślicznie oblizał :)
Wymiziaj go ode mnie! :loveu:
Pozdr. dla Was! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='flowerteen']WItaj Saro! :) Noo tylko trochę się pomyliłam :eviltong: Byłam blisko ^^
A u mnie gorąco... w ogóle nie pada :P A do szkoły nie poszłam ^^ Bo całą szkołą mieliśmy iść do rynku ... :/
Oo widzę nowe zdjęcia! Wszystkie śliczne! :loveu::loveu::loveu:

Tu się ślicznie oblizał :)
Wymiziaj go ode mnie! :loveu:
Pozdr. dla Was! :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Witaj Marta!

[quote name='Pinczerek-Jacky']śliczne fotki :):)[/quote]

[quote name='PositiveThought']hej Saro :cool3:

ja głupia szłam do szkoły, a tu kilka osób ode mnie... głupia jestem :evil_lol:
strasznie dużo jęzorków tu u Ciebie, szkoda, że leje - u mnie ostatnio ciepło, po tym okropnym weekendzie.

a co do drugiego ogonka, to już pisałam - w tym roku na 99% nie.[/quote]
Witaj Beatko!

Ja bym chyba była sama jak palec, tak jak już pisałam, zalewie wczoraj weszłam do szkoły, nie zaczęła się nawet lekcja, a wszyscy już o ucieczce myśleli :evil_lol: A na dziedzińcu (gdzie odbywały się zajęcia), obmyślaliśmy, czy ochroniarz nas puści, czy nie, czy mamy uciec przed j. polskim, bo to przedmiot naszej wych. Ale wyszło jak wyszło. Za to jutro nie idę do szkoły, bo jest kiermasz książek. Ja nie sprzedaję, a książki odkupuję od mojej koleżanki. W czwartek będę musiała iść, bo nie odebrałam worka z szatni. Do szkoły nas nie wpuszczają bez numerka i identyfikatora. Tak jak większość zostawiłam worek w szatni na parę tyogdni i zupełnie o nim zapomniałam :oops:
Bo tak gorąco, że Aris od razu po wyjściu na zewnątrz już zieje.
U Ciebie padało, a u mnie był upał. Nawet dobrze, że deszczyk popadał, tylko szkoda, że cały dzień. Bo tak to zostałam skazana na siedzenie w domu. Z nudów posprzątałam cały pokój.

A tak, pamiętam, że gdzieś już o tym pisałaś. Skleroza :oops: A w następnym roku są duże szanse?

Posted

Anusia, nie krzycz na mnie :placz:
Nikogo nie demoralizuje, toć ja pilna uczennica jestem. A że dzienników nie ma, to wszystko może przyjść do głowy bez konsekwencji. W środku roku by mi nawet wagary do głowy nie przyszły.
A Zuzka nic nie przeczyta, bo wchodzi tylko do Agusiowej galerii, a ja tam nic nie wspomnę, cii...

:loveu:

Posted

[quote name='Yorkie']Anusia, nie krzycz na mnie :placz:
Nikogo nie demoralizuje, toć ja pilna uczennica jestem. A że dzienników nie ma, to wszystko może przyjść do głowy bez konsekwencji. W środku roku by mi nawet wagary do głowy nie przyszły.
A Zuzka nic nie przeczyta, bo wchodzi tylko do Agusiowej galerii, a ja tam nic nie wspomnę, cii...

Tylko do Agi mowisz... :knuje:

Posted

Eee tam, takie wagary, po radzie pedagogicznej to już nie wagary :lol: Ja pamiętam jak w gimnazjum całą klasą uciekliśmy z 2-óch ostatnich lekcji (aleśmy osły były- w tym samym dniu miała być rada), idziemy sobie wesoło, a nagle dzwoni do nas wychowawczyni mówiąc, że jak wrócimy to obędzie się bez konsekwencji :evil_lol: Buahaha a my naiwniaki niedoświadczone w wagarowaniu oczywiście w tył zwrot i pędem do szkoły z powrotem :evil_lol: Przychodzimy, a na nas w sali czekała już wychowawczyni i dyrektor, opiernicz dostaliśmy taki, że hoho :evil_lol: Obniżone zachowania, następnego dnia mieliśmy iść do kina zamiast lekcji- a więc w ramach kary oczywiście dostaliśµy zakaz wyjścia, a za pieniądze na kino kazano nam kupić iglaki i posadzić przed szkołą :evil_lol: I do dziś nasze krzaczki sobie rosną :loveu:

Ob-ciąć Arisa!! Ob- ciąć Arisa!! Ob- ciąć Arisa!! :p

Posted

Witajcie!
Pewnie za godzinkę będę szła na plażę, więc jak nie zapomnę aparatu, to porobię Arisowi zdjęcia. Cały zapas się już skończył i nie mam co umieszczać w galerii :lol:

[quote name='fidelek2']
Dobra trawka, dobra...mniam mniam :loveu: :loveu:
Pychotka :eating: Drugie śniadanko :lol:

[quote name='Anusia & Alutka']Tylko do Agi mowisz... :knuje:
Anusia... co Ty mi tu kombinujesz? :watpliwy:

[quote name='flowerteen']Jeju, jak się ślicznie popatrzył! :loveu::loveu::loveu:
Wszystkie zdjęcia są śliczne... :p
Arisek już wymiziany i wycałowany :loveu:

[quote name='Kasia_zg']

Witaj Saro!!

sliczne fotusie Arisek prześlicznie wyglada z jezorkiem

Miłego dzionka życze i dużo ciepłego słoneczka. Buziaczki dla Was i mizianko dla Ariska

Witaj Kasiu!
Dziękuję :loveu: Mi się też podoba z języczkiem na wierzchu, a już w ogóle się rozpływam, jak wysunie tylko czubek :mdleje:

[quote name='madziasto4']Eee tam, takie wagary, po radzie pedagogicznej to już nie wagary :lol: Ja pamiętam jak w gimnazjum całą klasą uciekliśmy z 2-óch ostatnich lekcji (aleśmy osły były- w tym samym dniu miała być rada), idziemy sobie wesoło, a nagle dzwoni do nas wychowawczyni mówiąc, że jak wrócimy to obędzie się bez konsekwencji :evil_lol: Buahaha a my naiwniaki niedoświadczone w wagarowaniu oczywiście w tył zwrot i pędem do szkoły z powrotem :evil_lol: Przychodzimy, a na nas w sali czekała już wychowawczyni i dyrektor, opiernicz dostaliśmy taki, że hoho :evil_lol: Obniżone zachowania, następnego dnia mieliśmy iść do kina zamiast lekcji- a więc w ramach kary oczywiście dostaliśµy zakaz wyjścia, a za pieniądze na kino kazano nam kupić iglaki i posadzić przed szkołą :evil_lol: I do dziś nasze krzaczki sobie rosną :loveu:

Ob-ciąć Arisa!! Ob- ciąć Arisa!! Ob- ciąć Arisa!! :p
No właśnie, nasze ucieczki to nie wagary, bo nie ma dziennika i nic nam nie mogą zrobić :multi:
Hihi, niezła przygoda :lol:

Nie obetnę :obrazic:

Posted

Yorkie napisał(a):

No właśnie, nasze ucieczki to nie wagary, bo nie ma dziennika i nic nam nie mogą zrobić :multi:
Hihi, niezła przygoda :lol:

Nie obetnę :obrazic:

Pysiak mu zostaw, a tylko grzbiecik na golasa :loveu:

Posted

Yorkie napisał(a):
Zobaczy się jeszcze ;) Ale żal mi go ścinać, bo jak znów bedzie wyglądał jak szczur? Nie pasuje mu krótka fryzurka :shake:

Eee tam, pierniczysz :mad: Zostaw pysiaka, zostaw małą firankę po bokach, a resztę potraktuj maszynką :mad:

Posted

Jeszcze tydzień upałów i zobaczysz, że Go obetniesz...:p
Tak jak mówi Madzia będzie git - pyszczek i dół zostaw a grzbiecik wygol :lol:
Jemu ulży i a i Ty będziesz zadowolona ;)