Kasia_zg Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witam cieplusio :) Ładna z nich parka ;) hmm co jak co ale chyba coś jest w powietrzu że tym psiakom zbiera sie na amory ale do tej samej płci a nie przeciwnej bo to moje postrzelone tenteguje do Maxa :) jejciu jejciu co tez sie wyczynia na tym swiecie ;) Quote
Sara_i_Aris Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]To nic nie znaczy, może tylko fajne foty zapowiada[/FONT] :roll: :hmmmm: [quote name='Kasia_zg']Witam cieplusio :) Ładna z nich parka ;) hmm co jak co ale chyba coś jest w powietrzu że tym psiakom zbiera sie na amory ale do tej samej płci a nie przeciwnej bo to moje postrzelone tenteguje do Maxa :) jejciu jejciu co tez sie wyczynia na tym swiecie ;) Witaj Kasiu! Dziękuję :loveu: Psy schodzą na ludzi :lol: Najbardziej mnie zdziwiło, że Aris robił to na małym szczeniaczku płci męskiej, a na Bree nawet nie próbował :-? Wyjątek to Fifi (inny york) i pluszowe misiaczki-obojniaki :lol: Quote
Kasia_zg Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Yorkie']:hmmmm: Witaj Kasiu! Dziękuję :loveu: Psy schodzą na ludzi :lol: Najbardziej mnie zdziwiło, że Aris robił to na małym szczeniaczku płci męskiej, a na Bree nawet nie próbował :-? Wyjątek to Fifi (inny york) i pluszowe misiaczki-obojniaki :lol: Hihihi ahh szkoda ze Bree mu sie az tak nie podoba jak mały szczeniorek :D A pluszowe misiaczki tez juz przerabialiśmy o pluszowej piłeczce az sie boje wspomninac :) Quote
Sara_i_Aris Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Kasia_zg']Hihihi ahh szkoda ze Bree mu sie az tak nie podoba jak mały szczeniorek :D A pluszowe misiaczki tez juz przerabialiśmy o pluszowej piłeczce az sie boje wspomninac :) Ja się boję wspominać o poduszcze żółwiu :-? Gdzieś ją zapodziałam i nie mogę znaleźć. [quote name='PositiveThought']hej Saro! owszem, Aiduś jest bi :cool3: Arisek ślicznie wyszedł z koleżanką na zdjęciach, takie dwie myszki :loveu: Witaj Beatko! Wiedziałam! Inaczej Gal Anonim by na niego nie poleciał :lol: A nie szczurki? Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Jak razem tańcuja :cool3::loveu::loveu: Ta minka Bree :D:D No nie na Arsika z zębami hihi :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Chyba raczej walczą :evil_lol: Czaruje Ariska :loveu: Pokazuje, kto rządzi, nawet jeśli to dom Ariska :evil_lol: Quote
Martunia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ohoho, od razu na Ariska z zębami :eviltong: Jeju, jaki śliczny :loveu::loveu::loveu: Aah... miłość :loveu: A tu ze sobą chodzą zapewne :evil_lol: Śliczne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='fidelek2']Zębiska to ma okazałe...:p Mała a jak groźna! Oj tak :lol: Na początku Arisa się bała i nie chciała się z nim bawić, więc przestał się nią interesować. Potem u mnie w domu pozwiedzała wszystkie zakamarki mojego pokoju i zaczęła go zaczepiać. A jaka szczekliwa, ohoho! Mogłam nagrać, jeszcze bardziej 'skrzeczy' niż Aris :lol: [quote name='flowerteen'] Ohoho, od razu na Ariska z zębami :eviltong: Jeju, jaki śliczny :loveu::loveu::loveu: Aah... miłość :loveu: A tu ze sobą chodzą zapewne :evil_lol: Śliczne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Nie tak od razu... Dzięki :loveu: Quote
Acia_ Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Śliczniusie pieseczki :loveu: Arisek :loveu: :loveu: :loveu: Bree :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Jęzorek :loveu::loveu::loveu: Jaka ładna z nich para :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Jakie sliczne fotki, psiaki są kochane:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='Asia&Misia']Śliczniusie pieseczki :loveu: Arisek :loveu: :loveu: :loveu: Bree :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky'] Jęzorek :loveu::loveu::loveu: Jaka ładna z nich para :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Aga76'][FONT=Georgia]:sweetCyb:rewelacja[/FONT] [quote name='Dagusia1992']sliczne focie! xD cudne:D [quote name='Patikujek_Zabrze']Jakie sliczne fotki, psiaki są kochane:loveu: Dziękuję :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dzień dobry :) Koleżanka starsza od Arisa? Quote
Daga_i_Oskar Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Czesc Sarus :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Fajne te zdjecia rozbrykanych maluchow, jednak co 2 yorki to nie 1 :lol: :loveu: [/FONT] [quote name='Yorkie'] Pokazuje, kto rządzi, nawet jeśli to dom Ariska :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]A to z niego tez taka dupa, ze da soba rzadzic jakiejs kobiecie :evil_lol: :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Do mnie jak przyjechal znajomy ze swoja sunia, to Oskara zdominowala na wstepie, ledwo prog domuprzekroczyla :evil_lol: a ten juz oddal jej wsyztsko, nawet swoje jedzenie :evil_lol: [/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='madziasto4']Dzień dobry :) Koleżanka starsza od Arisa? Witaj Madziu! Nie, młodsza o 10 miesięcy. Ma już 1 rok i 4 miesiące, Aris 2 lata i 2 miesiące. [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Czesc Sarus :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Fajne te zdjecia rozbrykanych maluchow, jednak co 2 yorki to nie 1 :lol: :loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A to z niego tez taka dupa, ze da soba rzadzic jakiejs kobiecie :evil_lol: :eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Do mnie jak przyjechal znajomy ze swoja sunia, to Oskara zdominowala na wstepie, ledwo prog domuprzekroczyla :evil_lol: a ten juz oddal jej wsyztsko, nawet swoje jedzenie :evil_lol: [/FONT] Witaj Daguś! To prawda, było bardzo wesoło, szkoda, że mojej mamy wtedy nie było :angryy: Zobaczyłaby jak to fajnie jest mieć 2 yorki. A tak. Pozwolił jej wszystko pozwiedzać, pobawić się jego zabawkami (kabanosa i ciastek nie odpuścił, sam je zjadł). Później się już zmęczył zabawami, to nawet nie warknął, żeby go zostawiła w pokoju. A suńka taka szczekliwa, piszcząca, rzucała się na Arisa jak wariatka. Jeszcze w tym tygodniu (być może), zrobimy kolejne spotkanko. Postaram się zrobić zdjęcia lepszej jakości, bo te wyszły takie sobie. Brykali, że nie mogłam ich w kadr złapać :evil_lol: Małpiatki dwie. Quote
Dagusia1992 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 śliczne focie:D ale uważam ze Aris i tak ładniejszy;] Quote
Sara_i_Aris Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Witajcie! Zaraz idę do szkoły, weszłam tylko na trochę. Jak mi się nie chce do niej iść :placz: Lekcje kończę o 15:20. O 16:00 jest rada pedagogiczna, więc może z ostatniej lekcji będę zwolniona? A jak nie, to ucieknę z fizyki i religii :evil_lol: Nawet moja mama powiedziała, że jak chcę, to niech uciekam, pod warunkiem, że to mniejszość zostanie, a większość zrobi sobie wolne. [quote name='Dagusia1992']śliczne focie:D ale uważam ze Aris i tak ładniejszy;] Dziękuję :loveu: [quote name='PositiveThought']hej Saruś! świetne fotki :cool3: brykają, skaczą, dobrze, ze takie małe to to, przynajmniej domu nie demolują :evil_lol: słodko jest patrzeć na takie dwie kruszynki w dobrym humorze... Witaj Beatko! Tyle pociechy, aż się usta same śmieją :lol: A jak tam z Twoją mamą? Namówienia na drugiego ogonka jeszcze trwają? Quote
Aga76 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [FONT=Georgia]Cześć Saro, [/FONT] [FONT=Georgia]A ja tu o poranku widzę same bombowe zdjęcia[/FONT] :sweetCyb: [FONT=Georgia]Rewelacja [/FONT] Quote
Martunia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witajcie ^^ Oo widzę nowe fotki Ariska :loveu: Cudowne! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dagusia1992 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 śliczne focie Ariska xD jakby moja mama się dowiedziała że chodze na wagary to by było po mnie xP Quote
Kincia Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Jaka on ma juz długą sierść :):) Hihi bardzo mu pasuja :D:D Quote
Recommended Posts