maartucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witaj Saruś ;* jejQ ja to Arisek mogę sie zachwycać i zachwycać :loveu: Kolejna porcja cudownych zdjątek :D miłego Dnia Wam życzmy :loveu: Quote
Guest Agata_B Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Yorkie']Kinguś, to jeszcze trochę poczekacie. Agato, bo ma 21,5 cm wyskości w kłębie (wcześniej źle go mierzyłam :splat: ). Przez zimę trochę przytył, już nie wymiotuje, nawet sierść wygląda lepiej. A trzeba pamiętać, że ma problemy z żołądkiem (psy się naprawdę upodobniają do właścicieli). Cześć Saro, Śliczne yoreczki :loveu: Przykro mi że Arisek ma problemy z żołądkiem. Malutki biedaczek :glaszcze: Quote
Martunia Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ojej! Jakie śliczne te Yorki! :loveu::loveu::loveu: I Aris i jego koleżanka! :) :* Cudne są!:loveu: Quote
Magda Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 My tez mówimy dzień dobry i zyczymy miłego dnia! łał, ale śliczna koleżanka. Fiu fiu...:loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Witam Cie Saro!! Jak miło znów do Was zajrzeć :) Foteczki fantastyczne Arisek jak zwykle słodziusieńki :) :loveu: :loveu: Pozdrowionka dla Was gorące:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Kinga, Kasiu, Martusiu, Agato, Martuś, Dario, Madziuś, Kasiu, Agusiu, dziękuję za miłe słowa :loveu: Wcale się nie wymeldowałam, tylko jakoś tak nie miałam czasu dłużej zawitać na DGM. Wczoraj była taka piękna pogoda, a dziś znowu deszcz Tamta mała to była Tosia, teraz będzie trochę Misi. Nie mogłam uchwycić pyszczka, bo jak się spotka gromadka yorków, to nie da rady zrobić zdjęcia wszystkim razem :roll: Quote
Kincia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Słodziaki ^^ :D:DU mnie tez wczoraj rano cieplo a pozniej deszcz i tak do dzis !!!! :(:(:( Quote
Aga76 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jesteś :sweetCyb: jacie :crazyeye: trzy słodziaki i mega wąchanko :megagrin: Quote
maartucha Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ja stąd idę, bo troi mi sie w oczach:crazyeye: a Ja zostaje :loveu: Arisek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A misia z góry jaka do mego Tofficzka podobna :D (wiesz może Ile ona ma?:> ) :loveu: Pozdrawiamy i gorącego buziaka ślemy :loveu: KIsss Kisss Quote
Kasia_zg Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witaj Saro:) Ojejciu ależ ten przystojniacha Arisek ma cudne koleżanki :) Pozdrawiamy cieplusio i zostawiamy mocne tulaski:calus: Quote
Kasia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cześć i czołem!!! Fajne te yoraski :loveu: bym se tak sprawiła z jeszcze jednego...hmmm...takiego malutkiego tym razem :loveu: Co u Was? Dalej pada? U nas już słonko zawitało i robi sie coraz cieplej :lol: Quote
Pegaza Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cze Sara:p Jee jak fajnie że Aris ma takie dobrane towarzystwo:p a ta to chyba będzie cały Arisek bo juz te złoto widze:loveu: http://images25.fotosik.pl/18/adca3809a367b444.jpg Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Kinga, na szczęście taka pogoda bedzie tylko do połowy lipca. Szkoda, że ta połowa się zmarnowała :roll: Aguś, byłam, jestem i bedę :sweetCyb: Każdy wąchał kogoś innego, nie swojego :lol: Madziu, nie odchodź :scream_3: Martusiu, :loveu: Jedna, która umie docenić 3 yorki, nie to co reszta (Madzia), phi :obrazic: Misia ma już 4 miesiące. Kasiu, tyle yorkowych koleżanek i tylko jednego kolegę :lol: Kasiu, też bym sobie z chęcią sprawiła 2 ogonka :loveu: Ale już takiego ok. 10-tygodniowego, a nie 3-miesięcznego :roll: W końcu te 2 tyg. to i tak sporo rożnicy... U nas dzisiaj słonko świeci, ale nie jest za ciepło, tylko 18 stop. Dario, nie wiadomo :loveu: Quote
Magda Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Jest, jest Arisek!!:sweetCyb: Zdążyłam się stęsknić:oops::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Madziu, toć Ariska jeden dzień nie było, a Ty już się za nim stęskniłaś? Było wczoraj nie uciekać :mad: Ale specjalnie dla Ciebie wkleję jeszcze trochę nowych zdjęć :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cześć Saruś :multi: Boshe kope lat mnie tu nie było :oops: To tak jest jak sie wpada jak po ogień, chce się nadrobić jak najwięcej, a tu sie nie da, bo zaległości sa potfforne i wszytsko pochłania tyle czasu, ze nigdy nie potrafię uporać się z wszytskimi galeriami :oops: Obejrzałam zdjęcia pięknego Ariska :loveu: widzę, ze czeszesz mu koczki -ślicznie wygląda tylko na wystawe pomaszerowac i lokata gwarantowana :loveu: Fajne spotkanko z innymi Yoreczkami, uwielbiam takie zdjęcia wesołych Yoreczków :loveu: Pozdrawiam bardzo serdecznie :loveu: Quote
Magda Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Yorkie napisał(a):Madziu, toć Ariska jeden dzień nie było, a Ty już się za nim stęskniłaś? Było wczoraj nie uciekać :mad: Ale specjalnie dla Ciebie wkleję jeszcze trochę nowych zdjęć :loveu: Ojej, ale mam dzisiaj szczęście! Wszystkie zdjęcia dla mnie! I Oskarkowe też:loveu::loveu: Hihi... Słodki lśniący, mały Arisek:multi: Quote
madziasto4 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 http://img388.imageshack.us/img388/6982/img1927et7.jpg Ooo o o, to jest takie królewskie jakieś :loveu: Quote
Patikujek Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witam i pozdrawiam na wstępie:) Jaki śliczniaty on kiedy tak leży:loveu: http://img388.imageshack.us/img388/6982/img1927et7.jpg Artisek to jeden z nielicznych długowłosych yorków ostatnio na jakie patrze nawet moje psisko teraz golutkie:shake: Quote
Pegaza Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Cze Saro:p Słodki Arisek z bombką na głowie:loveu: A jak pozuje:p http://img388.imageshack.us/img388/6982/img1927et7.jpg Quote
Kasia_zg Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Cześc Saro:) Jaki śliczniaste fotusie :) Pieknie wygląda słodziak w pentelce A jakie sliczniutkie Arisek ma kokardeczki Pysiolek maleńki Buźki dla Was gorace :loveu: Quote
Recommended Posts