Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, no Sara ma dzisiaj WOLNĄ CHATĘ!! Ludzie czy Wy to słyszycie?:multi::evil_lol:

U nas dopiero przestało padać... A jakie dziwne słońce wyszło:-o

Hihi...a ja nie mam mundurków:eviltong:

Posted

Parę godzin temu wróciłam z rowerków, ale dopiero teraz mam czas coś naskrobać :evil_lol: Pojechaliśmy na inną dzielnicę, chyba z 30 min trwała jazda w jedną stronę. Oj, nogi mnie będą bolały, bo to dopiero pierwszy raz w tym roku na rowerach na taki długi dystans :-o Kondycji nabiorę, że hej :lol:

Asia, musisz to nadrobić.

Dario, latają, szczególnie podoba im się fryzurka a'la dziewczynka :lol:

Madziuś,
Widziałam prognozę na Pomorzu, nie za ciekawie macie :shake: Ale jak słońce wyjrzy to chociaż możecie pójść na plażę :loveu:
Cwaniaro, bo ty do średniej chodzisz, zobaczysz, ja za rok też już nie będę miała :mad:

Posted

Witajcie już lipcowo!
Bardzo mi miło, że ostatnim postem w Ariskowej galeryjce jest mój :-( Mam nadzieję, że nowych fotek nie będę dawała bez sensu i chociaż jedna osoba je skomentuje.

Wczoraj, ok. 10:00 rano, kąpałam Ariska, bo już zaczynał śmierdzieć. Był okropnie brudny, podczas spłukiwania aż taka czarna woda spływała. Ale już teraz pachnie, jest czysty i mięciutki jak miś. Nic tylko tulić i całować :loveu:
Po obiedzie zapakowałam Arisa w torbę i całą rodzinką pojechaliśmy na przejażdżkę rowerową. Na początku się trochę bał, próbował się wydostać, piszczał za mną (bo trzymał go tata) i nawet parę łezek mu poleciało. Ale potem mu się spodobało, rozglądał się na wszystkie boki. Po drodze wstąpiliśmy do znajomych, Aris się pobawił z ich suczką, a potem pojechaliśmy na działeczkę budowlaną. Latał jak szalony, a ja się tylko martwiłam, żeby nie poleciał do krowy (?), bo ma z nią niemiłe wspomnienie. Zresztą na działece taka wysoka trawa, bo jeszcze nic tam nie budują, Aris nawet nie chciał, żeby go przez nią przenosić, musiał sam się przedzierać, niczym Tarzan :lol: Żałuję tylko, że nie wzięłam aparatu :roll:
Teraz Aris sobie śpi, ja dopiero co skończyłam odkurzać pokój i zgrywać zdjęcia na płytkę. Dzisiaj taka ładna pogoda, więc na pewno wybiorę się z nim na długi spacer :Dog_run: Ale to dopiero jak się obudzi.

Posted

Dario,
tylko nie maruda :mad: Przez cały rok sie tego nasłuchałam od nauczycielki od W-Fu, bo nie chciałam grać w siatkówkę.
A niech się wstydzi, on nawet nie wiedział, że robię mu zdjęcie i gdzie ono wyląduje :evil_lol:

Posted

Hej hej!!! :lol:

Świetnie Arisek wygląda z dwoma kucorkami w czerwonych kokardkach :loveu: I jeszcze bandanka do kompletu i w kolorze!!!

Nie podobuje mi sie, to że nie można cytować zdjęć tylko linki :motz:

Posted

Kasiu,
dziękuję za miłe słowa :loveu: Mi się też podoba w dwóch kucykach, ale nie robię mu ich często, bo dużo czasu mi to zajmuje.

Mi się też nie podoba, lepiej było ze zdjęciami, a tak... I jeszcze tylko 5 zdjęć w poście, wcześniej było dobrze i nikomu nie przeszkadzało.

Posted

Witaj Saruś :*

Ehh magiczny jest ten Twoj Arisek :*
Jak ja bym chciała, żeby Tofficzek miał takie kolorki jakdorośnie jak Twój mały urwisek :loveu:
Cudownie w kokardeczkach :D Ja Toffika też w czerwienie stroję :D

Pozdraawiamy Was Cieplutko w ten chłodny i ponury dzień :*

Posted

Ja tez już jestem! Wszystkie fotki mi się podobują (nie chce mi się cytować:lol:). Foteczki, które obiecałam wstawię wieczorkiem, bo muszę je jeszcze zrobić itd. Narazie mam ogromnego lenia!:cool1:

I nie marudź! Są wakacje:eviltong:

Posted

Aguś,
mi się też podoba, reszta mi nie wyszła, bo nie mogłam nastawić ostrości, albo był cień :roll:

Dario,
już niedługo czerni nie będzie, bo Aris ma już na grzbiecie gdzieniegdzie stalowe smugi :loveu: Na niektórych zdjęciach można się dopatrzeć.

Martuś,
dziękuję za miłe słowa, aż się zarumieniłam :oops: Mi się podobają ciemniejsze yorki, ale te jasne też są śliczne, więc jak Toffiś będzie miał taki kolorek, nadal będzie piękny :loveu:

Madziu,
w takim razie czekam :mad:

Posted

Witaj Saro!
Dawno Was nie odwiedzałam ale już nadrobiłam zaległości i śliczniastego Ariska pooglądałam :loveu:

Pozdrawiamy wakacyjnie i przyjemnego dnia życzymy