Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PositiveThought']Aris jak zwykle świetny ^^ Ty też masz panele, i też masz taki fajny odgłos, jak piech drepcze, nie? ^^
a co do zabawy... jakbym Aidka widziała (;[/quote]
Tak, mam panele, ale tylko na górze i w dwóch pokojach na dole ;)
Czasami mnie denerwuje, jak rano Aris biegnie i mnie budzą odgłosy jego łapek :mdleje:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czeeeesc :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mnie sie tez Arisek bardzo podoba, a wloskami nie ma co sie przejmowac odrosną :) Wiesz jak ja protestowałam przed ścięciem Oskarka, kto zna mnie z Yorków to wie jaka byłam na NIE Nogami i rekami sie zapierałam, żeby tylko z Oskarkiem nie wyladowac u fryzjera, ale jak raz spróbowałam to juz teraz zaprzestac nie moge no i najchetniej to chodzilabym z nim do fryzjera co miesiac, czyli czesciej niz ja sama chodze :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Podpisuje sie pod petycja obiema rekoma - też kcę wiosenkę :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]My w mieszkaniu jak i w domku mamy panele, wiec znam ten odgłos psich pazurkow hihi :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S mozesz mi podac adres do mojego psa, moze i my bysmy cos wyslali :cool3: Tak swoja droga to tez mam zdjecie Oskarka na półce z tymze on siedzi i nie z własnej woli - pańcia go tam posadziła do zdjecia :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='PositiveThought']adres do MP masz na stronie [URL="http://www.psy.pl"]www.psy.pl[/URL] , tam też masz regulamin konkursu (;[/quote]
No właśnie, wejdź w dział konkursy i w temat 'Jak wam się podobam'. Ja wysyłałam zdjęcie mailem, bo nie chciało mi się na pocztę iść :lol:

Posted

[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Dzień dobry :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]przyszłam sobie, puk puk można?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Jestem pod wrażeniem, że tak pokojowo tu się dzieje[B] :-?[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]

[IMG]http://img165.imageshack.us/img165/6039/img0260oj4.png[/IMG]

Posted

Coś mi się zdaje, że Aris jest bezdzietny :placz: No bo gdzie on ma te swoje 'rodzynki'?!

[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/1796/img0084ef1.jpg[/IMG]

Dopiero dzisiaj tak mu się bardziej przyjrzałam.

Posted

[quote name='PositiveThought']ooo dziwne o_O

[ ni ma rodzynek :( ][/quote]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][I][B]A może zamiast pisanek są wydmuszki :-? [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='PositiveThought']ooo dziwne o_O

[ ni ma rodzynek :( ][/quote]
No dziwne, dziwne... dopiero jak popatrzyłam na fotki Aidusia i ten tego, to się zorientowałam, że z Arisem jest coś nie tak :placz:

[quote name='nathaniel']Może jest wnętrem?[/quote]
Kto to wnętr?

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=seagreen][I][B]A może zamiast pisanek są wydmuszki :-? [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Możliwe...

Posted

[quote name='marlena924']Noo rzeczywiście.. A będzie miał dwa latka, tak?[/quote]
Tak, już w kwietniu skończy 2 lata...
Mam tylko nadzieję, że nie będzie miał żadnych powikłań z tym problemem :shake:
Albo może w ogóle ich nie ma :crazyeye:

Posted

[quote name='Yorkie']Specjalnie dla Agusi nowa foteczka ;) :
[IMG]http://img155.imageshack.us/img155/7861/img0099tc4.jpg[/IMG][/quote]

:klacz::klacz::klacz: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]romantyczna fotka - superaśna [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu::loveu::loveu: