PositiveThought Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Aris jak zwykle świetny ^^ Ty też masz panele, i też masz taki fajny odgłos, jak piech drepcze, nie? ^^ a co do zabawy... jakbym Aidka widziała (; Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='PositiveThought'] [B](;[/B][/QUOTE] Leworęczna jesteś? :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='madziasto4']Leworęczna jesteś? :evil_lol:[/quote] nie xD zawsze umiem coś mądrego powiedzieć, ale teraz mnie zatkało xD Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='PositiveThought']Aris jak zwykle świetny ^^ Ty też masz panele, i też masz taki fajny odgłos, jak piech drepcze, nie? ^^ a co do zabawy... jakbym Aidka widziała (;[/quote] Tak, mam panele, ale tylko na górze i w dwóch pokojach na dole ;) Czasami mnie denerwuje, jak rano Aris biegnie i mnie budzą odgłosy jego łapek :mdleje: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czeeeesc :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Mnie sie tez Arisek bardzo podoba, a wloskami nie ma co sie przejmowac odrosną :) Wiesz jak ja protestowałam przed ścięciem Oskarka, kto zna mnie z Yorków to wie jaka byłam na NIE Nogami i rekami sie zapierałam, żeby tylko z Oskarkiem nie wyladowac u fryzjera, ale jak raz spróbowałam to juz teraz zaprzestac nie moge no i najchetniej to chodzilabym z nim do fryzjera co miesiac, czyli czesciej niz ja sama chodze :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Podpisuje sie pod petycja obiema rekoma - też kcę wiosenkę :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]My w mieszkaniu jak i w domku mamy panele, wiec znam ten odgłos psich pazurkow hihi :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]P.S mozesz mi podac adres do mojego psa, moze i my bysmy cos wyslali :cool3: Tak swoja droga to tez mam zdjecie Oskarka na półce z tymze on siedzi i nie z własnej woli - pańcia go tam posadziła do zdjecia :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PositiveThought Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ooo, Daguś wreszcie przybyła ^^ adres do MP masz na stronie [url]www.psy.pl[/url] , tam też masz regulamin konkursu (; Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='PositiveThought']adres do MP masz na stronie [URL="http://www.psy.pl"]www.psy.pl[/URL] , tam też masz regulamin konkursu (;[/quote] No właśnie, wejdź w dział konkursy i w temat 'Jak wam się podobam'. Ja wysyłałam zdjęcie mailem, bo nie chciało mi się na pocztę iść :lol: Quote
Aga76 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]Dzień dobry :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta]przyszłam sobie, puk puk można?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=#ff00ff]Jestem pod wrażeniem, że tak pokojowo tu się dzieje[B] :-?[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [IMG]http://img165.imageshack.us/img165/6039/img0260oj4.png[/IMG] Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Coś mi się zdaje, że Aris jest bezdzietny :placz: No bo gdzie on ma te swoje 'rodzynki'?! [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/1796/img0084ef1.jpg[/IMG] Dopiero dzisiaj tak mu się bardziej przyjrzałam. Quote
PositiveThought Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ooo dziwne o_O [ ni ma rodzynek :( ] Quote
Aga76 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='PositiveThought']ooo dziwne o_O [ ni ma rodzynek :( ][/quote] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][I][B]A może zamiast pisanek są wydmuszki :-? [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='PositiveThought']ooo dziwne o_O [ ni ma rodzynek :( ][/quote] No dziwne, dziwne... dopiero jak popatrzyłam na fotki Aidusia i ten tego, to się zorientowałam, że z Arisem jest coś nie tak :placz: [quote name='nathaniel']Może jest wnętrem?[/quote] Kto to wnętr? [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=seagreen][I][B]A może zamiast pisanek są wydmuszki :-? [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Możliwe... Quote
Aga76 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [B][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=SeaGreen][I]:glaszcze: Najlepiej pewnie wybrać się do veta, a wczoraj o nich rozmawiałyśmy...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Nic nie było widac, że mu nie zejdą. Quote
nathaniel Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 wnętr to taki piesek, ktoremu nie zeszeszly jąderka. Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='nathaniel']wnętr to taki piesek, ktoremu nie zeszeszly jąderka.[/quote] Aha, dzięki za odpowiedź :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No najlepiej wybrac sie z tym do veta ... czasem pieski tak maja, ze nie zeszły im jaderka na swoje miejsce :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Kurcze, ale dziwne, że wcześniej nie zauważyłaś :???: Quote
Zuza96 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Cześć biedny Arisku :roll:[/FONT][/COLOR] Quote
marlena924 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Noo rzeczywiście.. A będzie miał dwa latka, tak? Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='marlena924']Noo rzeczywiście.. A będzie miał dwa latka, tak?[/quote] Tak, już w kwietniu skończy 2 lata... Mam tylko nadzieję, że nie będzie miał żadnych powikłań z tym problemem :shake: Albo może w ogóle ich nie ma :crazyeye: Quote
Aga76 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Dzień dobry :loveu: może jakieś nowe fotki :modla::modla::modla:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Sara_i_Aris Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Specjalnie dla Agusi nowa foteczka ;) : [img]http://img155.imageshack.us/img155/7861/img0099tc4.jpg[/img] Quote
Aga76 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Yorkie']Specjalnie dla Agusi nowa foteczka ;) : [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/7861/img0099tc4.jpg[/IMG][/quote] :klacz::klacz::klacz: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]romantyczna fotka - superaśna [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts