Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi się nie podoba. Zraziłam się do tej fryzjerki :angryy:

A okna to tylko te i jeszcze w jednym miejscu są takie wielkie i wypukłe, więc Aris bez problemu na nie wskakuje. Te akurat są bez kwiatków (bo za duże słońce w to miejce świeci), na drugim są kwiaty i zabraniamy mu tam wskakiwać ;) Reszta jest zwyczajna. Nie mamy balkonu, więc Aris musi się zadowolić oknem i tylko, bo podwórko jest zabetonowane (pod nami jest sklep) :shake:

Posted

Aha, mi się bardzo ten układ okien podoba;).
To Ty chyba mieszkasz w bloku/kamienicy, skoro na dole jest sklep?

A nie myślałaś o zapuszczniu mu włosów?

Posted

Nie, mieszkam w domu jednorodzinnym, a moi rodzice mają pare sklepów, więc postanowili też założyć pod domem. Nie powiem, żeby mi taki układ odpowiadał :razz:

Zapuszczamy mu, zapuszczamy ;)

Posted

Wszystkiego trzeba spróbować ;) Mój Master przez pierwsze dni, tygodnie też mi się nie podoba, bo włoski są przycięte tak 'od linijki', ale później, jak trochę obrośnie to jest ślicznie i wygodnie z krótką fryzurką :) Więc trochę poczekacie i Aris będzie ślicznie wyglądał, jak tylko włoski troszkę urosną ;)

Posted

Nie mogę się doczekać, aż mu podrosną :loveu: Jednak ładniej wygląda z dłuższą sierścią :eviltong:

A u mnie dziś znów zaczął padać śnieg :multi: Nawet cieszę się z niewiadomo czego, bo jakieś choróbsko mnie złapało, więc ze spacerku w śniegu nici :shake:

Posted

PositiveThought napisał(a):
Aris jak zwykle świetny ^^ Ty też masz panele, i też masz taki fajny odgłos, jak piech drepcze, nie? ^^
a co do zabawy... jakbym Aidka widziała (;

Tak, mam panele, ale tylko na górze i w dwóch pokojach na dole ;)
Czasami mnie denerwuje, jak rano Aris biegnie i mnie budzą odgłosy jego łapek :mdleje:

Posted

Czeeeesc :multi:

Mnie sie tez Arisek bardzo podoba, a wloskami nie ma co sie przejmowac odrosną :) Wiesz jak ja protestowałam przed ścięciem Oskarka, kto zna mnie z Yorków to wie jaka byłam na NIE Nogami i rekami sie zapierałam, żeby tylko z Oskarkiem nie wyladowac u fryzjera, ale jak raz spróbowałam to juz teraz zaprzestac nie moge no i najchetniej to chodzilabym z nim do fryzjera co miesiac, czyli czesciej niz ja sama chodze :evil_lol:

Podpisuje sie pod petycja obiema rekoma - też kcę wiosenkę :multi:

My w mieszkaniu jak i w domku mamy panele, wiec znam ten odgłos psich pazurkow hihi :loveu:

P.S mozesz mi podac adres do mojego psa, moze i my bysmy cos wyslali :cool3: Tak swoja droga to tez mam zdjecie Oskarka na półce z tymze on siedzi i nie z własnej woli - pańcia go tam posadziła do zdjecia :eviltong:

Posted

[quote name='PositiveThought']adres do MP masz na stronie www.psy.pl , tam też masz regulamin konkursu (;
No właśnie, wejdź w dział konkursy i w temat 'Jak wam się podobam'. Ja wysyłałam zdjęcie mailem, bo nie chciało mi się na pocztę iść :lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']ooo dziwne o_O

[ ni ma rodzynek :( ]
No dziwne, dziwne... dopiero jak popatrzyłam na fotki Aidusia i ten tego, to się zorientowałam, że z Arisem jest coś nie tak :placz:

[quote name='nathaniel']Może jest wnętrem?
Kto to wnętr?

[quote name='Aga76']A może zamiast pisanek są wydmuszki :-?
Możliwe...