Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Yorkie']

Aris ma przepiękny pyszczek i cudne nasycone kolorki :loveu: Wydostawanie się z torby było naprawdę męczące! Szczerze sobie odpoczywa.

Posted

Dziękujemy :buzi:

Pyszczek ma ciemno-złoty. O grzbiecie jeszcze nic nie powiem dopóki się nie wybarwi.

Wyjście z torby to prawdziwa męczarnia :evil_lol: Przesiedział w niej przecież aż całe 2 min :evil_lol: Biedaczek aż się zgrzał :lol:

To ja już lecę, papa :bye:

Posted

[quote name='Yorkie']Cześć Daguś! :multi:

(...)

A drugiego yorka chcę bardzo, tylko już mi brak argumentów :mdleje: Ale tak łatwo się nie poddam :loveu:

Ja poki co nie mam zadnych argumentow za tym aby byl drugi Yorczek, poniewaz duzo czasu spedzam na studiach, wiec nie moglabym malemu poswiecic tyle czasu ile bym chciala, druga sprawa to taka, ze jak sama nazwa kierunku studiow wskazuje Turystyka i Rekreacja, mam obowiazkowo do zlaczenia kilkumiesieczne praktyki w hotelu w Polsce i za granica, takze planuje teraz na wakacje jechac do Anglii jak i w nastepne lata rowniez, wiec koljny powod na nie, no i trzeaci chyba najpoazniejszy to rodzice, oni kochaja i wielbia Oskarka i nie chca drugiego, nie teraz hihi. Moze jak sie przeprowadzimy w koncu do Lezajska (za ok 4 lata) to wtedy pomysle, bo tam piesi mialyby swobode, swieze powietrze :razz: no i cale podworko dla siebie, a jest duuuze :lol:

[quote name='Yorkie']Aga, racja, pełno różu i do tego jęzorek, mmm, sama słodycz :loveu:

A to Aris w torbie:

Z profilu:

Tu już udało mu się wyjść, co było bardzo męczące i pora odpocząć po takim wysiłku :lol: :

Śliczna macie torbe :loveu: I jak nie protestuje arisek zeby sie w niej nosic? Moj za bardzo nie chce siedziec w torbie wolli u panci na raczkach :loveu: No, ale jak juz sa te torby to trzeba je jakos wykorzystac hihi

Dobranoc Kochani papapa

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Ja poki co nie mam zadnych argumentow za tym aby byl drugi Yorczek, poniewaz duzo czasu spedzam na studiach, wiec nie moglabym malemu poswiecic tyle czasu ile bym chciala, druga sprawa to taka, ze jak sama nazwa kierunku studiow wskazuje Turystyka i Rekreacja, mam obowiazkowo do zlaczenia kilkumiesieczne praktyki w hotelu w Polsce i za granica, takze planuje teraz na wakacje jechac do Anglii jak i w nastepne lata rowniez, wiec koljny powod na nie, no i trzeaci chyba najpoazniejszy to rodzice, oni kochaja i wielbia Oskarka i nie chca drugiego, nie teraz hihi. Moze jak sie przeprowadzimy w koncu do Lezajska (za ok 4 lata) to wtedy pomysle, bo tam piesi mialyby swobode, swieze powietrze :razz: no i cale podworko dla siebie, a jest duuuze :lol:

Śliczna macie torbe :loveu: I jak nie protestuje arisek zeby sie w niej nosic? Moj za bardzo nie chce siedziec w torbie wolli u panci na raczkach :loveu: No, ale jak juz sa te torby to trzeba je jakos wykorzystac hihi

Dobranoc Kochani papapa
Nie dziwię się.

Aris na razie protestuje. Tylko do zdjęć zdołałam go przytrzymać w niej dłużej niż parę sekund. Dopiero od niedawna ma torbę.

[quote name='madziasto4']Łapeczka się zagięła :loveu:

My bardzo rzadko używamy torby...:-?
Ah ta łapeczka :x

My na razie jej nie używamy ;)

Posted

dopiero Yorkie trafilismy do Twojej galerii ale sie naoogladałm zdjec -
super:loveu: :loveu: :loveu:
a co do torby ja tez mam ale jakos niemoge zaczac jej uzywac a co najsmieszniejsze jak ja wyjme w domku to psiaki do niej wchodza ale na dworze jakby miały byc w torbiee to sie wyrywaja z niej wiec jakos nie praktykujemy torby...

Posted

melinda:-) napisał(a):
dopiero Yorkie trafilismy do Twojej galerii ale sie naoogladałm zdjec -
super:loveu: :loveu: :loveu:
a co do torby ja tez mam ale jakos niemoge zaczac jej uzywac a co najsmieszniejsze jak ja wyjme w domku to psiaki do niej wchodza ale na dworze jakby miały byc w torbiee to sie wyrywaja z niej wiec jakos nie praktykujemy torby...

Witaj w galerii Ariska :multi:
On to nawet w domu nie chce wejść do torby, jak na razie uczę go tak: wkładam piesia do torby i jak trochę posiedzi to dostaje ciastko. Dzisiaj już prawie 5 minut tam przesiedział :multi: Tylko dlatego, że miałam ciastko w ręce. Bynajmniej już postępy są ;)

Visenna napisał(a):
Kurcze Aris ma prawie dw latka, ale jak wygląda z tej torby to ma pysio jak szczeniaczek :D

Wieczny szczeniak :loveu:

Posted

[quote name='Yorkie']Pluszaki i małe, gumowe piłeczki :p

:loveu: to moja niuńka ma podobne upodobania, czasem jedna piłeczka starcza na 5 minut intensywnej zabawy...

Posted

Dzień dobry Saro :loveu:
Czy można liczyć w weekend na nowości fotograficzne?
:modla:
Popatrzyłabym z przyjemnością na nowe zdjęcia Ariska :shiny:

Posted

Aga76 napisał(a):
:loveu: to moja niuńka ma podobne upodobania, czasem jedna piłeczka starcza na 5 minut intensywnej zabawy...

Arisowi starcza na długi czas, bo on jej nie gryzie, tylko rzuca (ałć :lol:)

Zuza96 napisał(a):
Hej Saro i Arisku

Witaj Zuza :multi:

Aga76 napisał(a):
Dzień dobry Saro :loveu:
Czy można liczyć w weekend na nowości fotograficzne? :modla:
Popatrzyłabym z przyjemnością na nowe zdjęcia Ariska :shiny:

Witaj Aga :multi:

Jak na razie nowości nie ma, postraram się mu dzisiaj zrobić.

Kilka staroci:

Trzeba przyznać, że z długim włosem wygląda efektowniej :loveu: