caroolcia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Loona']No to kolejne paszczowe zdjęcia ;) Nawet świeże, z tego tygodnia ;) ach ale dzielnie znęcam się nad tym przysmakiem ;)aż człowiek głodny się robi :evil_lol: czas zmykać z pracy do domciu na jakis obiadek ;) Do juterka ;) Quote
olcha Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Loona']On oczywiście nie leży w mojej pościeli, ale Tequila może przyjeżdżać, tylko denta stix'y się skończyły :evil_lol: Figaro nie ma sobie czego uślinić, sierści prawie na pycholcu brak ;) Ale jej nie o denta stixy chodziło :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='Loona']Taką mamy dziś pogodę, dawno zimy nie było :shake: Powinnam się uczyć, ale przy takiej pogodzie to mi się potwornie nie chce :placz: Komu żelka? U mnie taka sama pogoda :watpliwy: Jeszcze siostrzenica mnie na sanki wyciagnęła w najgorszą zamieć :icon_roc: ale się szybko uwinęłam :evil_lol: Fajne zdjęcie z tymi żelkami :cool3: [quote name='Loona']Figaro urodził się 14.07.2004 roku, więc ma 2,5 roku. Dorosły już niego facet ;) Tekila 21.11.2004, kurcze ale zleciało, a pamiętam jak wczoraj jak przywiozłam ją do domu, i przez tydzień byłam w szoku, i na nią patrzyłam ciągle i słuchałam czy oddycha :stupid: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 olcha napisał(a): (...)a pamiętam jak wczoraj jak przywiozłam ją do domu, i przez tydzień byłam w szoku, i na nią patrzyłam ciągle i słuchałam czy oddycha :stupid: :roflt: Serio? :lol: Quote
Loona Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 olcha napisał(a):Fajne zdjęcie z tymi żelkami :cool3: Tekila 21.11.2004, kurcze ale zleciało, a pamiętam jak wczoraj jak przywiozłam ją do domu, i przez tydzień byłam w szoku, i na nią patrzyłam ciągle i słuchałam czy oddycha :stupid: Dzięki ;) Jak Figaro przyjechał do domu, to się baliśmy na ręce wziąć żeby mu krzywdy nie zrobić ;) PS. trzymajcie jutro po 10 mocno kciuki, bo filozofia nie jest moją mcną stroną :-( Quote
Kenduś Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Trzymamy, trzymamy ;) A Kenduś jest z 31.05.2004 :razz: - ach, cóż to był za rocznik :lol: Quote
caroolcia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ja trzymam kciuki a Burbis ogonek ;) Quote
madziaaa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 co za mina :lol: myślałam, że tylko moje takie miny strzelają ;) P.S. Zapraszam do galerii (link w podpisie). Quote
Loona Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 anea napisał(a):myślę więc jestem! ;) Kartezjusz :snipersm: Koleś miał nie pokolei w główce :shake: A ja się tego uczyć muszę :/ Ale zaliczone :multi: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Loona napisał(a):(...) Ale zaliczone :multi: :klacz: Brawo Quote
Loona Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Kenduś napisał(a):Trzymamy, trzymamy ;) madziasto4 napisał(a):Trzymamy, trzymamy :thumbs: caroolcia napisał(a):ja trzymam kciuki a Burbis ogonek ;) Dzięki :Rose: madziaaa napisał(a):co za mina :lol: myślałam, że tylko moje takie miny strzelają ;) Jupi napisał(a):śliczności:loveu: Mina czasem strzela lepsze, ale ciężko złapać w kadr :loveu: Quote
madziaaa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Kartezjusz :snipersm: Koleś miał nie pokolei w główce :shake: A ja się tego uczyć muszę :/ Ale zaliczone :multi: Gratulacje! :happy1: Mina czasem strzela lepsze, ale ciężko złapać w kadr :loveu: W ogóle cziłki często ciężko złapać w kadr ;) Quote
olcha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 madziasto4 napisał(a)::roflt: Serio? :lol: Serio serio :lol: Budziłam się w nocy i nasłuchiwałam, na ręce też się bałam wziąć :eviltong: Loona napisał(a): PS. trzymajcie jutro po 10 mocno kciuki, bo filozofia nie jest moją mcną stroną :-( Ups...jakbym wiedziała to bym na pewno trzymała :eviltong: Loona napisał(a):Kartezjusz :snipersm: Koleś miał nie pokolei w główce :shake: A ja się tego uczyć muszę :/ Ale zaliczone :multi: A ja lubiłam nawet części filozoficzne na polskim w LO, ale to pewnie zupełnie co innego niż tak filozofia na codzień. Gratulacje! Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Na ile starcza ci taka jedna mała kosteczka ? Quote
olcha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Na ile starcza ci taka jedna mała kosteczka ? Moim jeśli się bardzo zawezmą to na 3-4 dni. Ale już im daaaaaaawno nie kupowałam. Quote
Loona Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 anea napisał(a):moim na jakies 5-10 minut ;) Figarowi też, ta akurat była obliczona na 10-20 kg psa :lol: Nie było mniejszych, ale też sobie poradził. 10 minut i po sprawie :evil_lol: Quote
olcha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Loona napisał(a):Figarowi też, ta akurat była obliczona na 10-20 kg psa :lol: Nie było mniejszych, ale też sobie poradził. 10 minut i po sprawie :evil_lol: Taaaa serio? Tak szybko? Moje się męczą i męczą :eviltong: Aneta świadkiem ile żrą jedną kość :evil_lol: Co nie przyjeżdża to w kółko ta sama się po podłodze poniewiera :evil_lol: Quote
Loona Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 olcha napisał(a):Taaaa serio? Tak szybko? Moje się męczą i męczą :eviltong: Aneta świadkiem ile żrą jedną kość :evil_lol: Co nie przyjeżdża to w kółko ta sama się po podłodze poniewiera :evil_lol: U nas nie da sie poniewierać, bo jak nie Figaro, to Mika albo kot, albo Fila zeżre :evil_lol: Jak Ciułek nie zje to trzeba chować, bo nie zostanie długo :diabloti: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='olcha']Moim jeśli się bardzo zawezmą to na 3-4 dni. Ale już im daaaaaaawno nie kupowałam. Tak długo jedzą jedną kość :-o :-o [quote name='anea']moim na jakies 5-10 minut ;) Tak jak mojej :cool1: Quote
Loona Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 No to może nowe zdjęcia ;) Tu po zjedzeniu denta stix'a :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Taaaa...po zjedzeniu :evil_lol: Denta stix leży obok :lol: Quote
misiaczek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Loona']No to może nowe zdjęcia ;) Jaki śliczny profilek :loveu:. Quote
Recommended Posts