Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Loona']No to kolejne paszczowe zdjęcia ;) Nawet świeże, z tego tygodnia ;)

ach ale dzielnie znęcam się nad tym przysmakiem ;)aż człowiek głodny się robi :evil_lol: czas zmykać z pracy do domciu na jakis obiadek ;)
Do juterka ;)

• Replies 641
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Loona']On oczywiście nie leży w mojej pościeli, ale Tequila może przyjeżdżać, tylko denta stix'y się skończyły :evil_lol:

Figaro nie ma sobie czego uślinić, sierści prawie na pycholcu brak ;)

Ale jej nie o denta stixy chodziło :cool3: :cool3: :cool3:

[quote name='Loona']Taką mamy dziś pogodę, dawno zimy nie było :shake:

Powinnam się uczyć, ale przy takiej pogodzie to mi się potwornie nie chce :placz: Komu żelka?

U mnie taka sama pogoda :watpliwy: Jeszcze siostrzenica mnie na sanki wyciagnęła w najgorszą zamieć :icon_roc: ale się szybko uwinęłam :evil_lol:

Fajne zdjęcie z tymi żelkami :cool3:

[quote name='Loona']Figaro urodził się 14.07.2004 roku, więc ma 2,5 roku. Dorosły już niego facet ;)

Tekila 21.11.2004, kurcze ale zleciało, a pamiętam jak wczoraj jak przywiozłam ją do domu, i przez tydzień byłam w szoku, i na nią patrzyłam ciągle i słuchałam czy oddycha :stupid:

Posted

olcha napisał(a):
Fajne zdjęcie z tymi żelkami :cool3:

Tekila 21.11.2004, kurcze ale zleciało, a pamiętam jak wczoraj jak przywiozłam ją do domu, i przez tydzień byłam w szoku, i na nią patrzyłam ciągle i słuchałam czy oddycha :stupid:

Dzięki ;)

Jak Figaro przyjechał do domu, to się baliśmy na ręce wziąć żeby mu krzywdy nie zrobić ;)

PS. trzymajcie jutro po 10 mocno kciuki, bo filozofia nie jest moją mcną stroną :-(

Posted

anea napisał(a):
myślę więc jestem! ;)

Kartezjusz :snipersm: Koleś miał nie pokolei w główce :shake: A ja się tego uczyć muszę :/ Ale zaliczone :multi:

Posted

Kenduś napisał(a):
Trzymamy, trzymamy ;)

madziasto4 napisał(a):
Trzymamy, trzymamy :thumbs:

caroolcia napisał(a):
ja trzymam kciuki a Burbis ogonek ;)

Dzięki :Rose:
madziaaa napisał(a):
co za mina :lol: myślałam, że tylko moje takie miny strzelają ;)

Jupi napisał(a):
śliczności:loveu:

Mina czasem strzela lepsze, ale ciężko złapać w kadr :loveu:

Posted

Kartezjusz :snipersm: Koleś miał nie pokolei w główce :shake: A ja się tego uczyć muszę :/ Ale zaliczone :multi:

Gratulacje! :happy1:
Mina czasem strzela lepsze, ale ciężko złapać w kadr :loveu:

W ogóle cziłki często ciężko złapać w kadr ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
:roflt: Serio? :lol:

Serio serio :lol: Budziłam się w nocy i nasłuchiwałam, na ręce też się bałam wziąć :eviltong:

Loona napisał(a):

PS. trzymajcie jutro po 10 mocno kciuki, bo filozofia nie jest moją mcną stroną :-(

Ups...jakbym wiedziała to bym na pewno trzymała :eviltong:

Loona napisał(a):

A ja lubiłam nawet części filozoficzne na polskim w LO, ale to pewnie zupełnie co innego niż tak filozofia na codzień.

Gratulacje!

Posted

[quote name='Kamcia_14']

Na ile starcza ci taka jedna mała kosteczka ?

Moim jeśli się bardzo zawezmą to na 3-4 dni. Ale już im daaaaaaawno nie kupowałam.

Posted

anea napisał(a):
moim na jakies 5-10 minut ;)

Figarowi też, ta akurat była obliczona na 10-20 kg psa :lol: Nie było mniejszych, ale też sobie poradził. 10 minut i po sprawie :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Figarowi też, ta akurat była obliczona na 10-20 kg psa :lol: Nie było mniejszych, ale też sobie poradził. 10 minut i po sprawie :evil_lol:

Taaaa serio? Tak szybko? Moje się męczą i męczą :eviltong: Aneta świadkiem ile żrą jedną kość :evil_lol: Co nie przyjeżdża to w kółko ta sama się po podłodze poniewiera :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
Taaaa serio? Tak szybko? Moje się męczą i męczą :eviltong: Aneta świadkiem ile żrą jedną kość :evil_lol: Co nie przyjeżdża to w kółko ta sama się po podłodze poniewiera :evil_lol:

U nas nie da sie poniewierać, bo jak nie Figaro, to Mika albo kot, albo Fila zeżre :evil_lol: Jak Ciułek nie zje to trzeba chować, bo nie zostanie długo :diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='olcha']Moim jeśli się bardzo zawezmą to na 3-4 dni. Ale już im daaaaaaawno nie kupowałam.

Tak długo jedzą jedną kość :-o :-o

[quote name='anea']moim na jakies 5-10 minut ;)

Tak jak mojej :cool1: