Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani dziękuję Wam wszystkim bardzo. Nie będę wymieniać imiennie, ani nickami, Wszyscy bardzo się przyczyniliście by Pako byl szczęśliwy.
dziękuję.
Bez Was by się nie udało.
Dziękuję

Marzy mi się jeszcze, żeby staruszek Fado - mix owczarek z chorym serduszkiem znalazł dom, ale cudów chyba wystarczy.

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ Ocelot zdecydowała ,że Pakuś już nie potrzebuje deklaracji , swoją przekazuję na Śleputka , może ktoś jeszcze by chciał :
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226658-%C5%9Aleputek-chcia%C5%82-si%C4%99-zabi%C4%87-czy-przypadkiem-zasn%C4%85%C5%82-na-torach-%21-DT-DO-PONIEDZIA%C5%81KU?p=19063293#post19063293"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226658-%C5%9Aleputek-chcia%C5%82-si%C4%99-zabi%C4%87-czy-przypadkiem-zasn%C4%85%C5%82-na-torach-%21-DT-DO-PONIEDZIA%C5%81KU?p=19063293#post19063293[/URL]

Posted

[quote name='anica']Cudów .. nigdy za dużo..!!!!!
będziemy z Tobą.. marzenia się spełniają !!!!
Dziękujemy :)[/QUOTE]
To ja mu wątek założę, ale pod koniec tygodnia, bo nie mam nic a nic czasu....

Posted

[IMG]http://supergify.pl/images/stories/lwy/le11.gif[/IMG]:thumbs::thumbs::iloveyou:Szczescia Pakuniowi i calej rodzince:loveu::loveu:zdrowenka

Posted

Ja tez nie w tym celu ale bardzo mi leży Pako na sercu,na dogo przecież zawsze (no,prawie zawsze ) są jakieś informacje z nowych domów.Gdyby Kasia napisała chociaz parę słów o nim,jego zdrowiu i kondycji nie byłoby problemu
Jeżeli nie tu to na jego evencie na FB

Posted

[quote name='ocelot']Pako nie jest psem hotelowanym.
nie chcę na razie siać fermentu, chcę sprawdzić i upewnić się.[/QUOTE]=

Chyba wszyscy czekamy na foty i informacje.....

Posted

Ja cały czas jestem w kontakcie z Panią telefoniczny, Pako podobno zachowuje się jak szczeniak. Poczekajmy na wynik wizyty poadopcyjnej.
Rozmawiałam z osobą, która nie zostawiła tam psa.
Myślę, że na razie możemy być w miarę spokojne.
Zaskoczyła mnie postawa niektórych osób bardzo, ale uczę się cały czas. I mam nadzieję, że nigdy nie będzie tak, że będę dbać o interesy tylko "własnego" psa.

Posted

[quote name='ocelot']Ja cały czas jestem w kontakcie z Panią telefoniczny, Pako podobno zachowuje się jak szczeniak. Poczekajmy na wynik wizyty poadopcyjnej.
Rozmawiałam z osobą, która nie zostawiła tam psa.
Myślę, że na razie możemy być w miarę spokojne.
Zaskoczyła mnie postawa niektórych osób bardzo, ale uczę się cały czas. I mam nadzieję, że nigdy nie będzie tak, że będę dbać o interesy tylko "własnego" psa.[/QUOTE]
Troche niepokojace,ale poczekam na wynik wizyty.