faith35 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Mam nadzieję, że będą jeszcze telefony o Kilera! :) W końcu "ktoś" się znajdzie... ;) Quote
Noelle Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Kilerek dziś był ze mną na spacerku w zastępstwie :) co prawda chłopak przywitał mnie średnio miło, ale potem spacerkowe szaleństwo i przytulanki :loveu: Quote
faith35 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='Noelle']Kilerek dziś był ze mną na spacerku w zastępstwie :) co prawda chłopak przywitał mnie średnio miło, ale potem spacerkowe szaleństwo i przytulanki :loveu:[/QUOTE] Haha, bo to tylko "swoich" sie toleruje :evil_lol: Moja tymczasowa sucz na nieznanych warczy, a potem.. szczeka :diabloti: Quote
Avaloth Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Natalia dziękujęe:loveu::loveu::loveu: W sensie, że szczekał czy coś więcej? On zawsze szczeka, ale to tak z podekscytowania chyba :lol: Quote
Noelle Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 ząbeczki widziałam :D hahaha, ale super psiak z niego, mega posłuszny :loveu: Quote
Avaloth Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Jakoś tak wyszło, że Kilu dalej nie wykąpany :oops::eviltong: Quote
klaudia_ko1 Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Jestem na zaproszenie ;). Oczywiście zaznaczam i postaram się o ogłoszenia dla niego :D. Quote
Avaloth Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Dziękujemy bardzo, każda nowa 'ciotka' mile widziana :) Quote
phase Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='Avaloth']Jakoś tak wyszło, że Kilu dalej nie wykąpany :oops::eviltong:[/QUOTE] No nie. :evil_lol: Ale fotek kąpielowych nie odpuszczę. :D Quote
Avaloth Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Jeśli tylko dojdzie do kąpieli to fotki będą :D a póki co żyjemy i mamy się dobrze [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-VrDWF3owZcE/UCQKBl8BRxI/AAAAAAAATCE/XAAUhlgZbPA/s512/IMG_4275.JPG[/IMG] [CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-qY8nU55NWi0/UCQKAFtZC6I/AAAAAAAATB8/XXvRgmd0Hw0/s512/IMG_4272.JPG[/IMG] [/CENTER] Quote
phase Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 No tak mi go szkoda, że bez domku jest. :( Ale dobrze, że chociaż ma dobre duszyczki przy sobie. :) Quote
shera9 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Killer uśmiechnięty pysio:) Słusznie napisane,że szeroki uśmiech.Spodobał mi się;) Quote
Avaloth Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 Uśmiech ma najpiękniejszy, bo bullowaty :) Zero odzewu z ogłoszeń, zero zainteresowania w schronisku.. A odkąd z nim wychodzę (to już prawie rok) chłopak zdecydowanie posiwiał.. Na szczęście chęci do życia ma nadal bardzo dużo ;) I nadziei na dom... Quote
phase Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Ja w schronisku z jednym bullowatym wychodzę 3 lata, dopiero w tym roku miałam pierwszy tel w sprawie Gosa, niestety nie udany, ale był. Mimo to nie tracę nadziei, że ktoś go wypatrzy, mimo że ma 9 lat. Quote
Avaloth Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Mieliśmy się kąpać w tym tygodniu, ale pogoda pokrzyżowała nam plany... I coś czuję, że trzeba będzie to odłożyć na czas nieokreślony, bo już gorąco nie będzie. No ale zobaczymy. A że nie mogę cos Kilera nauczyć leżenia na komendę, ostatnio postanowiłam popróbować ze sztuczkami, i tak jesteśmy w trakcie nauki obrotu, całkiem dobrze nam idzie :D i kto powiedział, że starego psa nie da się nauczyć nowych sztuczek niech się wypcha :evil_lol: Chociaż, Kilu młodzik przecież, przynajmniej psychicznie :loveu: Quote
magdyska25 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 E tam....ja również twierdzę, że stary czy młody- to da się nauczyć jeszcze wiele- potrzebny tylko czas i cierpliwość :) Quote
Alicja Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 czy tutaj mogę poprosić o głosy na Białą Podlaską ?? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84!/page10#post19676842[/url] Quote
Avaloth Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 Byłam dzisiaj z Kilem na spacerku po 1,5tyg przerwy (miałam poprawki na studiach, a że ja jestem leniem i zostawiam wszystko na ostatnią chwilę, nie miałam szans się wyrwać w tym czasie do schroniska), jak ja uwielbiam tego psa:loveu: Jest tak kontaktowy, tak cudowny, taaaki kochany :loveu: Dopiero drugi raz ćwiczyłam z nim obrót, a on już kapuje o co chodzi :) Zostaje w siadzie coraz ładniej, genialny jest ten pies po prostu. A ja już cholera nie wiem co robić, żeby mu znaleźć dom. Ogłoszenia ma cały czas, pakiety już miał 2 razy robione, ja cały czas ogłoszenia odświeżam i dorabiam, na niektórych serwisach ma po kilka nawet. Na boksie wisi karteczka z opisem, był na ulotkach rozdawanych w tramwaju... i nic, zero, kompletne zero. Jedyna sensowna osoba, która się nim zainteresowała to pani ze śląska bodajże o której pisałam jakiś czas temu, ale dom z psem i kotem, więc odpadł. Pracuję nad przekonaniem pani Beaty do umieszczenia go w gazecie Krakowskiej albo Dzienniku, mam nadzieję że się uda, jeśli nie poszukam jak to działa i mu takie ogłoszenie wykupię. Nie wiem co jeszcze zrobić, poradźcie proszę, bo ja tego psa nie odpuszczę, a bezsilność mnie dobija. Quote
magdyska25 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Jeżeli masz możliwość to wydrukuj opis+fajne zdjęcia na A4 i poobklejaj zoologiki + lecznice wet (oczywiście zgoda właściciela być musi). Możesz też spróbować w innych miejscach, np. tablicach ogłoszeniowych w gminie. Czasami ludzie szukają psa ale nie koniecznie w necie. Quote
Avaloth Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Wczoraj kochana Noelle rozniosła kilka ulotek z Kilem, które zostały z akcji w tramwaju. Właśnie miałam zamiar przerobić plakat i z nimi pochodzić, porozwieszać, wydarzenie na fb też mu chyba zrobię, nie zaszkodzi. Ktoś chce zobaczyć Kile-lile?:loveu: Mam parę nowych zdjęć :razz: Quote
Recommended Posts