Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sidnej jest naprawdę pięknym psem. I ma sylwetkę młodzieńca , wcale nie widać , że chłopak taki wiekowy.

Weszła deklaracja 01/2013 od ag2709 50 zł
Bardzo dziękujemy!

Posted

lubię wszystkie piesy, ale najbardziej te z wyglądu swoich przodków 'wilczurowatych' = ogony, uszy, pyski, nosy
no i te wiekowe, bo są mądrzejsze doświadczeniem życiowym, swoim dostojeństwem ,a niekiedy szalejącą drugą młodością ;-) bo umieją oddać nam całe psie serducho za miłość do nich
:loveu:

Posted

Weszły deklaracje za 04/2013 od cioteczek :
- Markofix1 10 zł
- Czarna Kafka 20 zł
Ślicznie dziękuję!

Maciek777 daj znać jakie wyszły koszty za weta to wpłacę razem z opłatą za marzec.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z właścicielką hoteliku , dowiedziałam się jakie są koszty weta i uzupełniłam niedopłatę za poprzednie miesiące. Faktury przychodzą na schronisko a teraz nie mam tam z nikim kontaktu dlatego poprosiłam żeby faktury przychodziły do mnie wtedy wszystkie tematy będą regulowane na bieżąco ponieważ koszty weterynaryjne i leków są dopisywane do faktury.
Zapłaciłam dzisiaj łącznie 585,32 zł . Na tę kwotę składają się :
- hotelik za marzec 420,00
- dopłata za poprzednie miesiące : 30,00
- szczepienie : 30,00
- badania weterynaryjne : 70,00
- dojazd do weterynarza : 18,00
- lek Furagin : 10,00
- lek No-Spa : 7,32
Wszystko rozpisałam w pierwszym poście .

Wpłynęła deklaracja od Renatka_s za 04/2013 i 05/2013 : 40,00
Ślicznie dziękuję!

Posted

[quote name='caryca26']Maciek777 daj znać jakie wyszły koszty za weta to wpłacę razem z opłatą za marzec.[/QUOTE]
I nie zdążyłem;)

Sidnej już przestał brać leki. Czy ma to wpływ na jego wytrzymywanie przez noc? Może trochę. Widocznie pewnie mu za długo. W ewentualnym nowym domu pewnie i tak będzie miał później robiony wieczorny spacer:)

Posted

Cioteczki powstał fajny wątek , który znacznie ułatwi pracę z bazarkami.
Zachęcam do wpisania się na listę na wątku :
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-mo%C5%BCna-wysy%C5%82a%C4%87-zaproszenia"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...87-zaproszenia[/URL]

Posted

A mógłby tak czekać pod sklepem na swoją panią/pana:roll:

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img194/7374/dsc0821q.jpg[/IMG][/IMG]

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img12/4729/dsc0818mo.jpg[/IMG][/IMG]

Posted

Weszła deklaracja od wujaszka Nikus 15 zł za m-c 04/2013.
Ślicznie dziękuję!

Poprosiłam martka1982 o zamówinie dla Sidneja ogłoszenia w Dzienniku Wielkopolskim. Zobaczymy , może podziała papierowa forma ogłaszania...

Posted

W najbliższych dniach wszystkie psy w hotelu zostaną zabezpieczone przed pchłami i kleszczami środkiem Advantix. Koszt 20 zł zostanie doliczony do faktury.
Jest możliwość podesłania nam własnego środka zabezpieczającego, ale co najmniej o skuteczności Advantixu. W takim przypadku proszę o jak najszybszy kontakt z hotelem i wysyłkę swojego środka.

Jakoś w sobotę nie chciał spojrzeć w obiektyw. Cały czas czegoś szukał:roll:

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img132/6191/dsc0918p.jpg[/IMG][/IMG]

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img341/1564/dsc0916n.jpg[/IMG][/IMG]

Posted

caryca, nie znalazłam w necie osoby odpowiedzialnej za ogłoszenie w gazecie głos wielkopolski. może ktoś tam ogłaszał psa?
chyba,że interesuje was wydanie internetowe, ale to raczej nie o to chodziło

Posted

[quote name='jo ka']Jaki czyścioszek, Oulaa laa! (oczywiście do pierwszego wytarzania si e...) ;-)[/QUOTE]
Nie zrobił tego, a przynajmniej nie miał gdzie bo od razu został zamknięty w swoim boksie do wyschnięcia:)

Posted

ogłoszenie, ktore dostalam od carycy wraz ze zdjeciem bedzie kosztowac 954,40 brutto w glosie wielkopolskim w pt

pani zasugerowala,zeby napisac do gazety wyborczej, poniewaz tam ponoc ogloszenia sa za darmo
podaje do nich maila, ktorego dostalam od pani z gw:

[email][email protected][/email]

Posted

[quote name='martka1982']ogłoszenie, ktore dostalam od carycy wraz ze zdjeciem bedzie kosztowac 954,40 brutto w glosie wielkopolskim w pt

pani zasugerowala,zeby napisac do gazety wyborczej, poniewaz tam ponoc ogloszenia sa za darmo
podaje do nich maila, ktorego dostalam od pani z gw:

[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE]

Dzięki martka , napiszę.
A to ogłoszenie w GW to ile będzie kosztować? Bo chyba Ci się jakaś kosmiczna kwota wpisała:)

Posted

to jest właśnie ta kwota, prawie tysiąc złotych, dlatego nie wykupiłam
zapytałam tej pani dlaczego w dzienniku zachodnim za wydanie piątkowe płaciłam 46,30zł a tutaj wyliczyli,że powinnam zapłacić prawie tysiąc...

tamte i to, to są krótkie opisy z nr telefonu i ze zdjęciem, więc nie rozumiem tego
zobaczymy co mi odpisze

Posted

Podłączę się do wątku ogłoszeń w gazetach. Niestety to prawda z kwotami. Pracowałam kiedyś w firmie, która oferowała na Święta wizyty Św. Mikołaja. Chcieliśmy zamieścić ogłoszenie w gazecie. nie było dużych rozmiarów, a ceny w zależności od gazety kształtowały się na poziomie 1000 do 5000 zł. Niestety prasa na tym zarabia, bo jakoś się muszą utrzymywać. Zwykle zdjęcia zwierzaków w przedruku są bardzo niewyraźne.

Wpadłam na pomysł, że można podrukować ulotki i nawiązać współpracę z weterynarzami i sklepami zoologicznymi w okolicy gdzie znajduje się Sidney. Może ktoś byłby skłonny zostawić na ladzie, koło kasy takie ulotki? Albo powiesić symboliczną jedną ulotkę na swojej witrynie? Warto nad tym się zastanowić :)

Posted

Cioteczko Ewo pomysł jest bardzo fajny , jest jakaś cioteczka z Poznania?
Pisałam do Gazety Wyborczej - wydanie poznańskie i wyceniła mi ogłoszenie za zdjęciem na 212,67 zł. I tak to niemała kwota:(
W przyszłym tygodniu ma mi napisać odnośnie bezpłatnych ogłoszeń tylko nie wiem czy one też są ze zdjęciem...