Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maciek777']Mam złą wiadomość.
Sidnej notorycznie w nocy załatwia sie w boksie. Jedno i drugie. To już trwa od dłuższego czasu, a jeszcze latem było nie do pomyślenia bo on zawsze taki czysty...
Albo to już ten wiek, albo jakaś choroba, albo chce nam przez to coś powiedzieć...[/QUOTE]

A może zrobić mu jakieś badania? Myślę , że w jego wieku wszystko trzeba sprawdzić...

Posted

[quote name='caryca26']A może zrobić mu jakieś badania? Myślę , że w jego wieku wszystko trzeba sprawdzić...[/QUOTE]
Sami z siebie nie możemy tak zadecydować. Wystarczy, że powiesz, a zrobimy:)

Posted

[quote name='Maciek777']Sami z siebie nie możemy tak zadecydować. Wystarczy, że powiesz, a zrobimy:)[/QUOTE]

No to mówię:) Myślę , że wszystkie cioteczki się ze mną zgodzą:)

Posted

[quote name='caryca26']No to mówię:) Myślę , że wszystkie cioteczki się ze mną zgodzą:)[/QUOTE]
W porządku:) Właśnie jest poszukiwany jeszcze jeden pasażer do (prawdopodobnie) jutrzejszego wyjazdu do weta:)

Posted

[quote name='jo ka']czekamy na (dobre) wieści.. :-)[/QUOTE]
Tutaj to Cię jeszcze nie było;)

W sprawie Sidneja to wygląda następująco:
Miał dzisiaj jechać, ale to nie do końca było pewne i w końcu nie pojechał, ale został skonsultowany z wetem, w sprawie możliwych przyczyn i jakie badania należy zrobić. Na początek wet zalecił pobrać próbkę kału, a do tego badania trzustki.
Dokładnie nie znam dnia kiedy pojedzie do weta, ale (jeśli nie wydarzy się nic nagłego z którymś psem) to pewnie w pierwszej kolejności. Tyle, że weekend przed nami...

Posted

[quote name='Maciek777']Tutaj to Cię jeszcze nie było;)

...[/QUOTE]
ahh widzisz, jestem jestem od jakiegoś już czasu! niekiedy tak skrycie i po cichutku sobie obserwuję, i patrzę i czytam wpisy.. nie jestem natrętna ;-)

Posted

[quote name='jo ka']ahh widzisz, jestem jestem od jakiegoś już czasu! niekiedy tak skrycie i po cichutku sobie obserwuję, i patrzę i czytam wpisy.. [B]nie jestem natrętna[/B] ;-)[/QUOTE]
A no nie;)

Sidnej już czeka na wiosnę. Podobno ma do nas przyjść pod koniec tygodnia. Niech szybko przychodzi bo przecież Sid ma już letnie futro:roll:

Posted

[quote name='jo ka']Franiek mój też powolutku gubi swoje sierściuchy, może i dobrze, wizualnie nieco 'zgubi' zbędne kg :D
a jak Sidnejek ?? co z badaniami[/QUOTE]
Franciszek ma długą sierść to zawsze będzie się wydawał trochę szerszy;)

Sidnej, no właśnie, ma jechać, ale jeszcze nie było wyjazdu do weta bo zwykle jadą 2-3 psy by zmniejszyć koszty przejazdu. To jakieś 35-40 km od hotelu. Chyba, że sprawa jest pilna to co innego. Nie chcę tu rzucać terminami kiedy dokładnie pojedzie:roll:

Posted

no ba! on coś ma z wilka.. tudzież z liska (futro, wygląd, aparycje, chętkę na polowanie na dziczyznę i in. zające) :cool3: albo nawet - z akita ino na niektorych zdjęciach; tylko że ciut mniejszy i niższy ten nasz akita ;-)

Posted

[quote name='jo ka']no ba! on coś ma z wilka.. tudzież z liska (futro, wygląd, aparycje, chętkę na polowanie na dziczyznę i in. zające) :cool3: albo nawet - z akita ino na niektorych zdjęciach; tylko że ciut mniejszy i niższy ten nasz akita ;-)[/QUOTE]
No patrz, a ja byłem pewien, że Franio to rodowodowy akita:evil_lol:

A wracając do Sidneja...:)

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img547/6660/dsc0730b.jpg[/IMG][/IMG]

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img547/2893/dsc0719et.jpg[/IMG][/IMG]

Posted

Sidnej co pare miesięcy ma takie dni, że lubi "pożartować" sobie (z nas). Kiedy wieczorem pora w boksie zamknąć wyjście na wybieg to on specjalnie tam wychodzi i nie chce wracać lub tylko podejdzie, przodem stanie w boksie i w tył zwrot na wybieg;) Zwykle trzeba po niego iść:)

Posted

Umie chłopak zwrócić na siebie uwagę:)

Weszły wpłaty od :
- Anna2012 50 zł - deklaracja 04/2013
- thinkplando 40 zł - deklaracja 03/2013

Pięknie dziękuję kochane!

Posted

Sidnej był u weta. Wyniki ma bardzo dobre:) Był bardzo spokojny, nawet przy cewnikowaniu. I właśnie - mocz w porządku, ale pojawiło się troszeczkę krwi, ale być może to przez cewnik. Zapobiegawczo wet zalecił Furaginum. Do tego No Spa przez 5 dni. To wszystko ma już podawane.
W gabinecie weci się nim zachwycali, że taki piękny:) Do tego był bardzo przyjacielski wobec napotkanych tam psów:)

Gdzieś mi zaginęły Jego zdjęcia:roll: Wstawię jutro...

Posted

No proszę pies po prostu idealny no i gdzie ten domek ? Kurcze , że też nie wiem jak zrobić Sidowi ogłoszenie w jakiejś poznańskiej gazecie. Próbowałam w necie i nie widzę opcji wklejania zdjęcia. Może ktoś potrafi zamówić takie ogłoszenie prasowe?
Dobrze , że przystojniakowi nic poważniejszego nie dolega. Dajcie znać ile trzeba zapłacić za weta to przeleje.
No i czekam niecierpliwie na nowe foty chłopaka:)