Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='caryca26']Dobrze stał bo miał pieniążki po Murzynku i więcej deklaracji...
Teraz duża część deklarujących się wykruszyła ...
Tak naprawdę w tej chwili nie ma już nawet na kolejny miesiąc:(
Nie bardzo wiem co robić:([/QUOTE]

Moi Drodzy, ja jeszcze nie wygrzebałam się z problemów kasowych ...ale przeleję jednorazowo na razie 50 zł Sidnejowi jeszcze przed wigilią ..jak tylko wejdzie moje pensja. Pamiętam o nim i jak tylko sytuacja się u nas unormuje przynajmniej Sidej i Kubuś z powrotem będą wspierani

Posted

[quote name='thinkplando']Moi Drodzy, ja jeszcze nie wygrzebałam się z problemów kasowych ...ale przeleję jednorazowo na razie 50 zł Sidnejowi jeszcze przed wigilią ..jak tylko wejdzie moje pensja. Pamiętam o nim i jak tylko sytuacja się u nas unormuje przynajmniej Sidej i Kubuś z powrotem będą wspierani[/QUOTE]

Dziękuję Ci kochana!
Jestem mega wdzięczna , że mimo kryzysu pomagasz.

Posted

[quote name='thinkplando']Moi Drodzy, ja jeszcze nie wygrzebałam się z problemów kasowych ...ale przeleję jednorazowo na razie 50 zł Sidnejowi jeszcze przed wigilią ..jak tylko wejdzie moje pensja. Pamiętam o nim i jak tylko sytuacja się u nas unormuje przynajmniej Sidej i Kubuś z powrotem będą wspierani[/QUOTE]

Weszło 50 zł od cioteczki thinkplando.
Dziękuję z całego serducha!

Posted

Dostałam dzisiaj fakturę z hoteliku.
Do kosztów doszło jeszcze zapezpieczenie na pchły i kleszcze i komplet szczepień.
[SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=#000000][COLOR=#000000][SIZE=3][COLOR=#000000][SIZE=2][COLOR=#000000]Hotelik 01.12.2013-31.12.2013 475,00
Szczepienia-komplet 45,00
Pchły i kleszcze 25,00

Wszystko opłaciłam.

Mam nadzieję , że jakoś uda nam się uzbierać na kolejny miesiąc bo znowu wygląda to kiepsko:(

Posted

caryca26 napisał(a):
Śliczny jest , wrzucę te foty do ogłoszeń bo pięknie się prezentuje:)

Zwłaszcza na pierwszej:)

U Sidneja wszystko dobrze:)
Jego waga z ostatnich miesięcy:
16.09.13 - 24,0 kg
16.11.13 - 23,7 kg
14.01.14 - 25,5 kg

Posted

Maciek777 napisał(a):
Zwłaszcza na pierwszej:)

U Sidneja wszystko dobrze:)
Jego waga z ostatnich miesięcy:
16.09.13 - 24,0 kg
16.11.13 - 23,7 kg
14.01.14 - 25,5 kg

No nabiera chłopak masy na zimę:)

Posted

[quote name='Ewa_88']Wysłałam deklarację za styczeń - z małym gratisem :) Pozdrawiam![/QUOTE]

Weszło 35 zł od cioteczki Ewa_88

Ogromnie dziękuję za gratis i to , że jesteś z Sidnejkiem bo jak widać w rozliczeniu jego sytuacja finansowa jest kryzysowa.
Nie mamy na kolejny miesiąc :(

Posted

[quote name='Ewa_88']Właśnie widzę, że nie jest ciekawie, trzeba będzie dozbierać bazarkami :([/QUOTE]

Wiem. Ja cały czas siedzę w bazarkach. Zwłaszcza , że mam jeszcze jednego psiak na utrzymaniu , który jest całkowicie bez deklaracji i tylko bazarki go utrzymują:(
Jakby ktoś pomógł bazarkiem to byłoby super...

Posted

Też tego nie pojmuje:(

Może ktoś na Facebooku zrobi mu wydarzenie?
Ja nie bardzo umiem:(

Weszły wpłaty od :
- Thinkplando 40 zł
- ag2709 50 zł

Dziękuję Wam pięknie cioteczki , teraz każda złotówka to być albo nie być dla Sida.