Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maciek777 napisał(a):
Ale super:)
W tej cenie na pierwszej stronie gazety to prawie za darmo:)
Oby ogłoszenie przyniosło pożądany skutek...

Fakt to bardzo dobra cena.
Jak nawet to nie przyniesie skutku to wykupię mu jeszcze we wrześniu bo teraz sezon wakacyjny i gorzej jest z adopcjami.

Posted

A mogłaby być z nich taka ładna para:) nie do końca przypadli sobie do gustu - raz burczał Sidnej, raz Perełka. Może jeszcze się polubią:)

" class="ipsImage" alt="">

" class="ipsImage" alt="">

W Psanatorium jest specjalna oferta dla psów lubiących się z innymi - niższe ceny z gwarancją utrzymania ich przez określony czas. Po szczegóły zapraszam pod nr tel. 606 612 957 Joanna Jarocińska - właścicielka.

Posted

Wczoraj wieczorem pod ogłoszeniem na tablica.pl dostałam pytanie czy pies dalej czeka na dom i czy adopcja aktualna. Dzisiaj rano odpisałam że tak, i kazałam pisać caryca do Ciebie na maila albo w tym formularzu pod ogłoszeniem. Jeśli się tam odezwa dam znać od razu, jak napiszą to Ciebie to pisz proszę :) Takie pytanie jeszcze o niczym nie świadczy ale zawsze to jakaś iskierka nadziei.

Posted

Weszła deklaracja za 08/2013 i 09/2013 od renatka_s 60 zł.
Ślicznie dziękuję!

Czekam na lipcową fakturę do uregulowania.

A Sidnej jak zawsze zgrabny i uroczy.
Elegancki starszy pan:)

Posted

Że też nie ma chętnych na Sidneja:shake: On jest doskonały do domu - praktycznie bezproblemowy:)
Jak się okazało - część winy za tamto brudzenie w boksie ponoszą jego współlokatorki - Sidneja było najprawdopodobniej tylko podsikiwanie fotela. Jedna się wyprowadniła, druga za TM i teraz jest całkowicie czysto. Widać, Sidnej znaczył teren w stadzie:roll: