Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

najwłaściwszy :cool3:

makik napisał(a):
tak myśleliśmy... północ to odpowiedni kierunek dla księżniczki :) oby wypaliło i było w 100% trafione

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W dniu dzisiejszym,29 kwietnia, zaginął ok. 2 letni czarno-biały psiak - w typie border coli.
Ostatnio był widziany na ulicy Sarabandy, okolice Karczunkowskiej

Na lewej tylnej łapce miał niebieski bandaż, może jednak go już zdjął – na pewno kuleje na tę łapkę – ma złamanie otwarte.

Rafik jest w trakcie leczenia – bardzo proszę o pomoc w jego odnalezieniu
Proszę o informacje:
691 333 331
600 808 795

Posted

azalia napisał(a):
To czekamy na wiadomości .

to proszę - z wczoraj, tylko szukałam Rafika, dlatego dopiero teraz przekazuję :)

"enigma7" napisał(a):
Ylva spędziła z nami obrzydliwie długą podróż (6h) i zachowywała się nienagannie. Po czym na powitanie w nowym domu "oznaczyła" dywan, za co było jej strasznie głupio ;) Wieczorem jak już emocje opadły zafundowaliśmy jej długi, nadmorski spacer - a że u nas chłodniej i bryza od morza, więc młoda była zachwycona. Noc przespana, ale wstaje z kurami (5:30 mokry nos na policzku to coś od czego się można odzwyczaić ;). Póki co oswaja się, wszędzie zostawia tony futra i śpi pół dnia, więc jest nieźle. Zobaczymy co dalej. Pozdrawiam!

Obrazek

Posted

bardzo miłe wieści o księżniczce :)

równowaga w przyrodzie musi być... niestety. jedna w domku szczęśliwa to już druga piękność w potrzebie.

Posted

Nasza księżniczka Ylva już we własnym domu, bryka sobie w lekkiej bryzie po plaży wraz ze swoimi ludźmi. :loveu:

Zwracam się więc z prośbą do wszystkich, którzy na stałe zadeklarowali pomoc dla Ylvy, o przeniesienie wpłat dla suni z tego wątku:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/226478-Sunia-w-ciazy-w-schronie-nie-wychodzi-z-budy?p=19025796#post19025796

to kolejna podopieczna sylwiji.

Postaram się wysłać do każdej osoby pw z zapytaniem, ale piszę również tu na wątku aby trochę przyśpieszyć sprawę ;)

Posted

sylwija napisał(a):
zapłaciłam za kwiecień za hotelik Ylvy - 420 pln

Przeleję Ci wszystko co mam, a resztę jak już wpłyną pieniążki z Akcji Sterylizacji, ok. ?

Posted

Kochani na chwilę obecną nasza Ylva ma dług w wysokości -121,10 zł mam nadzieję, że zostanie on pokryty zwrotem za sterylkę.

Gdyby wszyscy deklarujący wpłaciłi swoje pieniążki długu by nie było albo byłby minimalny ...

Posted

[quote name='piescofajnyjest']ja wyslalam moje kartke z wkladka!!! dajcie znac, jak dotrze:)[/QUOTE]
Kochana Twoja kartka z wkładką już dotarła - rozliczenie u Sary na wątku ;)
Bardzo dziękuję !!! :loveu:
Minus u Ylvy zniwelujemy jak wpłyną pieniążki za sterylkę - Ty byłaś na bieżąco z wpłatami :)

Posted

[quote name='sajlana']a moje wpłaty...? bo wiesz, ja skerozynę ostatnio mam...mózg na urlopie... z deczka przedłużającym sie...[/QUOTE]
Spoko :loveu: ... to jest Twoja wpłata za maj - "sajlana - 15 zł (wpłata 26.04.2012r.)"

Posted

nie wiem, jak mam wstawić obrazek, coś mi się chyba dogo popsuło.. [url]http://distilleryimage10.instagram.com/bb434d8e9a0c11e1af7612313813f8e8_7.jpg[/url]